torstai 9. heinäkuuta 2015

Pahat upseerit yrittävät miehittää Suomen soturi -sivuston

Suomen soturi –nettisivusto on muuttunut yhä rumemmin pahan palvelijaksi. 

Sivuston muutamat vanhat aktiivit ovat kyselleet jo tämän tarkoitusperää ja vaatineet tasapuolisuutta, sillä pahat upseerit ovat pistäneet sivuston temmellyskentäkseen kaikenlaiselle vihapuheelle Venäjää vastaan.

Yksi pahimmista vihan agenteista on everstiluutnantti Torsti Sirén, joka jälleen kerran 7. heinäkuuta 2015 kirjoitti Venäjää vähättelevän usean vihatekstin. Kello 21:08 Sirén manaa, että ”Venäjällä ei ole mitään annettavaa maailmalle, paitsi pelko, joka perustuu ydinaseisiin. Muutoin Venäjä olisi mitättömyys ja ’ihan tavallinen diktatuuri’”.


Tuollaisten viestien tarkoituksena on tietenkin kylvää pahaa henkeä Venäjää vastaan. Sodan psykologian ja propagandan tutkimuksissa on toistuvasti havaittu, että sotaherrat tahtovat oikeuttaa sotatoimiaan vastaavalla vihapropagandalla, jossa vastustajaksi löydetyn valtion kansaa, valtiojohtoa ja järjestelmää halveksitaan. Torsti Sirén harjoittaa kansanmurhissa tavattujen sadististen johtajien tavoin vihan propagandaa toista kansaa ja valtiota vastaan. Sen hän tekee suomalaisena upseerina, mikä on erityisen paheksuttavaa.

Toisaalta - mikä on jo rumaa kirjoittaa - hän tällä tavalla nimeää itsensä top-10:een* niitä upseereja, jotka kuolisivat todennäköisesti ensimmäisinä, jos Suomen ja Venäjän välille tulisi sotilaallinen konflikti. En toki itsr nostaisi asetta toista vastaan. 9

Pahan hengen levittäminen kuuluu Torsti Sirénin intresseihin. Sirén saa vihan viesteilleen tavanomaisesti ison joukon seuraajia. Tälläkin kertaa 50 henkilöä klikkasi tykkäämisensä. Joukossa oli Puolustusvoimien tutkimuspäällikkö insinöörieversti Jyri Kosola, yliluutnantti tai kapteeni Janne Vaahtovuo sekä Trafin – Liikenteen turvallisuusviraston – yksikönpäällikkö, Ilmailuhallinnon turvapäällikkönä toiminut, kommodori evp. Kauko Lehtinen. Vihan viestiä tykkäsivät myös jopa eräät opettajat, mikä harmittaa erityisesti, kun voi tämän jälkeen perustellusti kriittisesti kysyä, miten huonoa asennetta näiden opettajien kautta välittyy opiskelijoihin.


Kaikki eivät tietenkään halua suostua vihan viestintään, vaikka paholaisen vihan legioona on erityisen aktiivinen. UPM:n Kaipolan ja Jämsänkosken tehtaiden entinen viestintäsuunnittelija, nykyinen koti-isä Risto Ahonen huomauttaa hyvin aiheellisesti 8.7.2015 kello 11:05 tarpeesta ”vaihteeksi uutisoida jotain myönteistäkin venäjään liittyen, ihan vaan tasapuolisuuden nimissä. Enemmikseen täällä esiintyy ryssittelyä joka on ala-arvoista kielen käyttöä. Ei Suomen pidä asettua pelinappulaksi. Kylmään sotaan ei pidä osallistua”.


Samalla Suomen Sotilas –sivustolla myös entinen kapteeni Antti-Pekka Mustonen - netin salanimi "Tynkä-Karjalan Antti" - päästelee sielunsa mölyjä ulos, tällä kertaa hiukan aiemmin 2.7.2015 kello 23:38 valheellisessa ja vääristelevässä viestissään. Mustosen kerskauksesta käy ilmi sekin, sikäli kuin ne ovat totta, että hän on Mart Laarin tuttu 25 vuoden takaa.  Kyseinen pimeyden herra Laar on vähemmän maineikas henkilö, josta olisi terveessä omassatunnossa pikemmin kunniakasta sanoutua irti!

Pimeyden herra Laar tukee stigmatisoivaa miehitysmyyttiä ja kutsuu - silloin kun ruumiin kunnossaan kykeni puhumaan - nykyisiä venäläisiä ”miehittäjiksi”, joiden ”pitäisi hävetä itseään”. 23. elokuuta 2009 virolainen Mart Laar piti julkisen puheensa korostetusti sen jälkeen kun oli katsonut juuri edellä The Soviet Story –propagandafilmin: hän kutsui tämän päivän venäläisiä miehittäjiksi, joiden “tulisi hävetä itseään”. Hän kohdisti sanansa erityisesti nuorta Maxim Revaa vastaan.  

Tämä natsimyönteinen historian väärentäjä Mart Laar on julistettu Venäjällä persona non grataksi. Laar muistetaan vuodelta 1992, kun hän lähetti Viron valtion ruplia terroristi-valtion rakentamiseksi Venäjän Federaation alueelle. Asiasta tuli valtava kohu, mutta Laar armahdettiin tuomioilta.

 Laar väittää kirjoituksissaan jopa sellaista pöhköhullua, että Sinimäillä Waffen-SS olisi taistellut Viron itsenäisyyden puolesta, vaikka Viroa ei ollut silloin olemassakaan. Nykyään Sinimäillä vietetään vuosittaista natsijuhlaa, johon kokoontuu uusnatseja kaikkialta maailmasta. Natsijuhlan tarkoituksena on lietsoa vihaa juutalaisia ja venäläisiä vastaan. Juutalaisvastaisuus kuuluu Mart Laarin ja Viron kansalliseen ideologiaan. Virossa nykyään rakennetulla ryssävihalla ei ole mitään tekemistä Neuvostoliiton kanssa, vaan vihan kylvön on lanseerannut Isänmaa-niminen puolue ja sen puheenjohtajana toiminut Mart Laar. Heidän vihan peli on kohdistunut Edgar Savisaaren johtamaa keskustaa vastaan, koska Savisaaren keskusta on ollut yhteistyöhaluinen puolue. Se tulee toimeen sekä maassa olevien venäläisten kanssa että Viron sosialistisen historian kanssa.  Virossa olevat venäläiset äänestävät keskustaa, mutta Mart Laar vihaa venäläisen väestön kanssa yhteistyöhaluista keskustaa.

Kyseisen A-P. Mustosen kaveri Mart Laar viljelee natsipropagandaa ja ”löytää” legitimiteettinsä Natsi-Virosta vuosilta 1941–1945. Silloiset rikolliset metsäveljet ovat Laarin palvomia vapaustaistelijoita. Isänmaa-puolue nostattaa natsi-ideologiaa, Waffen-SS-ihannointia ja tuo natsimarssit virolaisille kaduille. Antti-Pekka Mustonen kirjoitteli muutama vuosi sitten jopa hurjia lupauksia samaisessa natsihengessä ja lupasi kutsua ”metsäveljet”, jotta nämä kävisivät ”Molarin kodissa”. Lisäksi hän lausui kuolemaa toivottavia lupauksia lapsilleni.  Silloin hän käytti salanimeään "Tynkä-Karjalan Antti" ja vetosi perusteluna siihen, ettei anna ikinä anteeksi Karjalan menetystä.

Antti-Pekka Mustonen vääristää edellä kuvatun pahuuden ideologian mukaisesti myös kaiken muun sanotun ja kirjoitetun. Todellisuudessa en ole syyttänyt ketään koskaan maanpetoksesta, sillä syyttäminen edellyttää muodon puolesta vähintään syyttäjän virkaa tai kansanomaisesti rikosilmoitusta. Todellisuudessa olen yhdenvertaisuuden nimissä pitänyt A-P. Mustosen toimintaa enemmän maanpetoksellisena kuin kenenkään nykypäivän suomalaisen miehen tai naisen, jotka tahtovat ystävällisiä suhteita Venäjän valtiojohdon ja elinten kanssa. Nämä jälkimmäiset tahtovat tällöin Suomen vakaita ja rauhallisia oloja itsenäisenä maana, mutta Mustosen kaverit ovat aivan jotain muuta turmelluksensa tähden.

Moraalisesti katsoen pidän Antti-Pekka Mustosen veljeilyä Viron ex-puolustusministerin ja natsiministerin kanssa epäisänmaallisuutena, riippumattoman ja vapaan Suomen itsenäisyyden kannalta vihamielisenä toimena huomattavasti suuremmassa määrin kuin jos joku suomalainen olisi mitä paras kaveri venäläisen populistin, liberaalidemokraattisen puolueen johtajan Vladimir Volfovitš Žirinovskin tai Aleksandr Duginin kanssa. Jälkimmäiset rakastavat ja kunnioittavat Suomea vapaana maana, mutta Mart Laar on väärentänyt historian ja tahtonut natsi-ideologiaa myös Suomeen. Siksi ihmettelen, miksi Suomessa metsästetään ns. Kremlin trolleja suomalaisten keskuudesta, kun täällä Suomessa pitäisi etsiä Viron natsiministereiden ja Nato-partnereiden trolleja. Virosta käsin on myös turmeltu Suomen vapaa media, jos sellaista median vapautta on edes ollut vuosikymmeneen Suomessa. Laar on toki jo kai menettänyt kaiken toimintakykynsä.

Mitä tulee Antti-Pekka Mustosen muihin väitteisiin, niin nekin ovat täyttä höpinää. Mustonen väittää minua Johan Bäckmanin ”juoksupojaksi”, vaikka en ole noin puoleen vuosikymmeneen edes nähnyt Bäckmania, mitä näkemättömyyttä en kuitenkaan lausu tässä minään kunniana ja ihanteena: hienon dosentin näkeminen ja hänen oivaltavien analyysien kuuleminen on tietysti yhtä autuaallista kuin suomalaisille synkän talven jälkeen keväisen auringon paisteen saapuminen.

Mahdollisesti dosentti on Venäjällä. Minulla ei ole sitä vastoin edes viisumia Venäjälle, koska ei ole varaa ostaa sellaista nykypalkalla (käteen jäävä palkka siivoustyöstä kulujen jälkeen 7 euroa per arkipäivä). Ehkä löydän veronpalautuksesta rahaa viisumiin joskus joulukuussa.

Usein Bäckman on monissa asioissaan aivan oikeassa, mutta hän liikkuu ihan eri piireissä, joita minä itse kuitenkin arvostan vähemmän kuin omia piirejäni Venäjällä.  Niin monissa nyansseissa ovat myös mielikuvat ja käsitykset muodostuneet jossain määrin erilaisiksi: minulla ei ole Neuvostoliitto-nostalgiaa. Vaikea olisi myös pitää ketään itseäni nuorempaa miestä, joka ei ole edes käynyt kouluja itseäni enempää ja jonka käsitykset Neuvostoliiton, Venäjän ja Euraasian Unionin yhteiskunnallisista oloista, historiasta ja tulevaisuudesta jossain määrin poikkeavat omistani, oppimestarina. Kyllä minä arvostan omaa näkemystäni ja tietämystäni näissä asioissa suuremmaksi, vaikka tietysti itse kukin arvioi oikeutetusti asiansa ja näkemyksensä omasta subjektiivisesta taustasta käsin omalla tavallaan. Kaikesta huolimatta olen Johan Bäckmanin suhteen rintamalinjan samalla puolella, vastapuolella kuin Viron natsimoodissa kaveeraavat tyypit, sillä vastapuoli on ihmisyyden vihollisen puolella.

Jälkikirjoitus:

* Kuten itsensä Torsti Sirén on myös havainnut, niin tässä mainittu "top-10" ei ole suositus "tappolistaksi", vaan sotatilan ikävä karu todennäköinen tai mahdollinen todellisuus hänen oman toiminnan jälkeen, jolla Sirén on itsensä tehnyt julkiseksi erityislaatuisena ryssävihan upseerina: se lienee vain mitä ilmeisintä, että  vihaa  julkisesti kylväneet upseerit joutuvat myös ensimmäisinä vihan kohteiksi.

 Minä itse olen rauhan ja rakkauden suhteiden puolella valtioidemme välillä: tuen enemmän keskustelua ja kanssakäymistä kuin nykyinen Suomen ja EU:n politiikka. Torsti Siren on sitä vastoin pahuuden ja vihan puolella: hänen tekstinsä ilmaisevat jatkuvasti yllytystä vihaisiin ja jopa sotaisiin toimiin suurta naapuriamme Venäjää vastaan.


Kirjoittaja on rauhan ja rakkauden puolella:Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)