maanantai 19. lokakuuta 2015

Saara Jantusesta ja Sofi Oksasesta uusi kriittinen dokumentti: Huijareiden klubista dokumentti. Natottavien huijareiden klubi kokoontuu messukeskuksessa perjantaina

Huijarien klubista dokumentti: Natottavien huijareiden klubi kokoontuu perjantaina messukeskuksessa kello 16:00.

Sofi Oksanen, Saara Jantunen, Hesarin Jussi Niemeläinen ja UPI:n Charly Salonius-Pasternak. 

Nämä neljä keskenään yhdenmielistä ihmistä keskustelevat propagandasta ja kybersodasta, jonka kohteeksi olisi heidän mukaansa Suomi joutunut Venäjän kauhean toiminnan tähden.

Kuvassa sotatohtori Saara Jantunen Helsingin yliopistolla
sananvapauspäivänä

Huijareiden klubin kokoontuminen: Aleksis Kivi/Messukeskus, Helsinki
Alkaa: 23.10.2015 16.00 - Aleksis Kivi on 7a osastolla messukeskuksessa:http://www.messukeskus.com/…/Kirj…/Kavijat/Sivut/Kartta.aspx

Teatteri- ja elokuvaohjaaja Jussi Parviainen yhdessä minun sekä Saara Jantusen "Infosota" -kirjassa usean muun "trolliksi" aiheettomasti mustamaalatun kanssa saapuu noiden nato-huijareiden klubin eteen, niin että kuvaamme ja analysoimme keskenämme näiden huijareiden touhua, heidän sanoja, eleitä, liikkeitä ja vilpillisyyttä, sekä arvioimme heidän ohjelmallista mustamaalauskampanjaa, jota he harjoittavat Suomen kansalaisia ja meidän perustuslaillisia vapauksia vastaan. Niin koostamme lyhyen dokumentin.


Älkää päästäkö Nato-houreissa eläviä huijareita helpolla Suomessa, vaan pitäkää Suomessa kunniassa perustuslaillinen mielipide- ja sananvapaus: paljastakaa huijareiden verkostot! 

 KIRJOITTAJA tahtoo rauhaa maailmaan:


Juha Molari, D.Th, BBA.
Executive Director
GSM+358 40 684 1172, +358 44 238 1165
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha
Molari in Russian media: http://juhamolari.blogspot.fi/2010/01/blog-post_23.html