lauantai 5. joulukuuta 2015

Viisi menestyksen vuotta ja parempaa tulossa

Keväällä 2011 huipentui poliittinen ajojahti kirkkoherranviranhoitoani vastaan,  kun jopa Heidi Hautala ja Eva Biaudet avasivat oikeudelliset ja propagandistiset kamppanjansa minua vastaan.  Heidän oikeusvaatimukset olivat heille täystyrmäys.  Ja Heidi potkittiin lopulta pois Suomen hallituksestakin. Minulle itselleni on vapautuminen kirkon tukahduttavasta hallintamentaliteetistä ollut menestys.

Alkuaan sain paljon aikaa RT-kanavalla,  kirjoittaen muun muassa Alexei Navalnyista ja terroristisivustusta Kavkaz-Center asioita,  jotka myöhemmin toteutuivat oikeudellisesti ja kansainvälisesti.

Tietysti parhaaksi menestykseksi lasken sen, kun poikani kasvoi kympin oppilaaksi ja monipuoliseksi hyväksi urheilijaksi. Nyttemmin äidin omalla kampanjalla on toki valitettavasti nopeasti tuhottu pojan nuo menestykset, mutta se on eri asia. Isänä oli suuri menestys,  kun olin lasten rinnalla koko ajan!

Ulkoisesti lasken menestykseen kolme akateemista tutkimustani, jotka on kansainvälisesti julkaistu.  Ensimmäinen tutkimus talouskasvusta Venäjällä julkaistiin Venäjän presidentin akatemiassa ja mielestäni siinä esittämäni esimerkit olivat sittemmin suoraan Vladimir Putinin presidentinvaalien kirjoituksessa Izvestija-lehdessä.

Nyt juuri äsken pääsin tosi laajasti dokumentoidulla tutkimuksellani - jossa jopa yli 100 lähdeviitettä - lännen suurimman akateemisten tutkimusten julkaisijan hankkeeseen.

Kun puhutaan toimintakyvystä,  niin juuri nyt Espoo Areenassa riemuitsen lasten yleisurheilukisoissa. Olen valmentajana mukana.

Ja repikää siitä, kun pian nousee useiden satojen neliöiden suuruinen teatteri Helsingin keskustassa ja Moskovassa järjestyy iso talousfoorum.

Keski-ikä on miehelle toiminnan aikaa!

KIRJOITTAJA tahtoo rauhaa maailmaan:


Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172,  
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha
Molari in Russian media: http://juhamolari.blogspot.fi/2010/01/blog-post_23.html