sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Suomen kansan parhaan ystävän Vladimir Putinin vierailu avasi ajatteluaSuomalaisen median luoma mielikuva on valtaosin hyvin harhainen Venäjän Federaatiosta ja sen presidentistä Vladimir Putinista. Kun katseli Vladimir Putinia Sauli Niinistön rinnalla, niin Vladimir oli oikein pirteän, nuorekkaan ja hyväkuntoisen oloinen. Hänen terävyytensä ja pirteytensä näkyi myös kyvyssä reagoida leikkisästi ja vakavasti tilanteisiin lehdistötilaisuudessa. Sellainen reipas mies on suurvallan presidenttinä aivan Suomen naapurissa. Tämä on tietysti hieno asia!

Kremlin Russian twitter-tili: "Nato mielellään taistelisi Venäjän kanssa viimeiseen suomalaiseen sotilaaseen".

Vladimir Putin toi ilmi turvallisuuspoliittisen keskustelun unohdetun faktan, että Venäjä pitää liki sotilaallista tyhjiötä 1500 km:n pitkän matkan pohjoisesta etelään Suomen rajan kohdalla, koska ei arvioi uhkaa kohdistuvan Suomesta. Mitään mielekkyyttä ei ole uhrata rajallisia resursseja Suomen rajalle vallitsevassa tilanteessa.

Venäläinen tyhjiö tuskin säilyisi, jos Suomi tulisi sotilasliitto Naton jäseneksi. Silloin Venäjän olisi sijoitettava asevoimia hyvin aidosti suuressa mittakaavassa Suomen rajalle.  Suomi ei olisi enää sotilaallisesti itsenäinen.
Naton Eurooppa-joukkojen komentajan sähköpostitiedot ovat vasta äskettäin vuotaneet julkisuuteen. Hakkerit tekivät tärkeän työn maailmanrauhalle! Niistä käy ilmi, että Naton johdossa suorastaan etsitään rintamalle asettumista Venäjää vastaan. 

Vladimir Putin on tuskin tiedoissaan rajattu vain siihen, mitä Helsingin Sanomat, YLE, iltapäivälehdistö, Kaleva, MTV, Suomen Kuvalehti sekä muut vastaavat suomalaiset valtamediat tahtovat antaa tiedoksi ”Naton tahdosta”. Ilmeisesti Yhdysvaltojen ja Naton äkäisyys hakkereita vastaan tulee siitä tietämyksestä, että myös Vladimir Putin voi tietää enemmän Naton ei-julkisesta agendasta. Suomalainen lehdistö on itsevaltaisessa asemassa ja voi julistaa totuutenaan Suomen kansalle, että Putin pitää epäluuloista käsitystä Natosta. Voisiko olla myös niin, että Putin tietää?

Vladimir Putin sanoi, että Nato tahtoisi mielellään Suomen sotivan Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen sotilaaseen saakka. Tämä on varmasti totta!

Suomalainen poliittinen eliitti ja virkamieskunta eivät ole valitettavasti Suomen kansalaisen asialla: he ovat Brysselin ja Washingtonin asialla sen mukaan kuin omat intressit tulevat tyydytetyksi.

Jos meillä ei olisi Vladimir Putin Suomen naapurina, kovin moni todellinen aikamme vakava ilmiö jäisi kuulumatta Suomen kansalle, vaikka tämän tietäminen on juuri Suomen kansan edun mukaista ja kansanvaltaiselle demokratialle välttämätöntä. Vastahan saimme esimakua suomalaisesta salailun ja valehtelun ilmapiiristä, että puolustusministeri Niinistö ja presidentti Niinistö eivät vaivautuneet kertomaan yksityiskohtia Suomen ja Iso-Britannian välisestä sotilaallisesta sopimuksesta. Mitä muuta he jättävät kertomatta?Kuvassa allekirjoittanut.

Juha Molari, D.Th, BBA.
osa-aikainen siivooja
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha