sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Hommaforum määrittelee MolariaHomma on aloittanut määritellä meikäläistä pitkäaikaistyötöntä osa-aikaista siivoojaa 23.9. fooruminsa asiantuntijoiden voimalla. En aio antautua pitkään väittelyyn asiasta, koska nämä varmasti tietävät paremmin kuin minä itse oman elämäni.

b-kansalaiselle

Homman avaus oli aivan asianmukainen, mutta jo toinen kommentaattori b_kansalainen ironisesti kysyy, onko Putin ostanut Molarille HKL:n kausilipun.

Tähän vastaan vilpittömästi, että ajoin autollani lähelle Helsingin Tuomiokirkkoa. Minulla oli jopa tällä kertaa rahaa bensaan.

BarkAtTheMoonille

BarkAtTheMoon määrittää, että ”Molari on jonkinlainen köyhän miehen Bäckman”. Hänen mukaansa ajan ”naapurin agendaa urakalla mutta varmaankin enemmän sydämen äänellä kuin Bäky”.

Tähän vastaan, että olen todella köyhä mies, mutta muutoin rinnastus on outo, koska en aja mitään ”agendaa” ja vielä vähemmän ”naapurin agendaa”. Minulla ei ole siihen mitään tarvetta, kun en sieltä mitään tukeakaan tai hyötyä ole saamassa.

Se, miksi poikkean satunnaisesti suomalaisen iltapäivälehdistön, Hesarin ja Ylen luomista mielikuvista, johtuu siitä, että en halua osallistua niihin harhoihin, joita nämä ammatillisesti levittävät. Pääsääntöisesti pysyn siinä, mitä itse olen kokenut ja saanut tietää.

Alaricille

Alaric kertoo, että olen ”ryssännuolija” ja ”säälittävä hahmo” sekä ”maanpetturi”. 

Tähän vastaan, että ensimmäisen suhteen en ota kantaa, mitä venäläisen vaimoni kanssa teen tai jätän tekemättä. Myönnän, että olen ”säälittävä hahmo”. En uskottele edes parempaa. Sitä vastoin ”maanpetturi”-sanan käyttö osoittaa mielestäni Homman tyypin epäasiallista vihakirjoittelua, jossa hän ei edes erittele noinkin törkeän väitteen perusteita.

elven archerille 
Elven archer katsoo, että minun käyntini suomalaisissa kirkoissa ”ei ainakaan auta hälventämään epäilyksiä MV-lehden ja Venäjän yhteyksistä”.

Tähän vastaan, että sorry minun kyvyttömyyteni löytää mitään logiikkaa tuossa väitteessäsi. Kantasuomalainen työtön mies käy suomalaisissa kirkoissa ja kirjoittaa niistä lyhyen analyysin espanjalaiselle lehdelle suomeksi. Miten tämä liittää lehteä Venäjään? Sorry, ei tartu minun ajatuksiin!

Bonalle

Bonalle on jäänyt epäselväksi, että vastustanko islaminuskoa. Hänen linkittämän Hommaforum-spekulaation mukaan antifasistit kannattavat islaminuskon aseman parantamista Suomessa.

Tähän vastaan, että en hyväksy kiihottamista mitään kansanryhmää vastaan, en myöskään muslimeita. Useimmat muslimit ovat syntyneet islamilaisen uskonnon piirissä ja elävät sen perintönä suhteellisen välinpitämättömästi uskontonsa vaatimuksista. Riskiksi islam muodostuu silloin, kun muslimiuskovaisten imaamien ja opettajien johdolla nämä yksilöt ottavat Koraaninsa tosissaan ja ryhtyvät jihadin toimittajiksi. 

Faikrokselle

Faidros kirjoittaa, että ”nyt kukaan ei voi syyttää enää mv:tä äärioikeistolaiseksi, kun avustajana on tulenpalava kommunisti!”.

Mahdollisesti Faidros ymmärsi itsekin kujeen ilmauksessaan, mutta vastaan kuitenkin, että en ole ollut koskaan kommunisti. Vaimoni on saanut kohtalokseen myös elää Neuvostoliitossa ja kokea sikäläisen kommunismin myös lieveilmiöineen. En myöskään teoreettisista lähtökohdista käsin tue kommunismia. Olen kirjoittanut asiasta monet kerrat, joten epäselvyys asiassa johtunee Homman spekulaattorin huonosta perehtyneisyydestä asiaan tai leikinlaskusta. Köyhien asialla olen kuitenkin.

Pietarille

Pietari kirjoittaa, että olisin ”putinisti” ja ”virkaheitto pappi”, joka ”tosin nykyään lienee Venäjän ortodoksikirkon palveluksessa”. Hänen mukaansa kerron elävän jatkuvasti köyhyysrajalla, mutta ajelisin kuitenkin Lexuksella, joka olisi venäläispappien työsuhdeauto.

Vastaan tähän, että en ole Venäjän ortodoksisen kirkon jäsen enää – ja vain toistaiseksi enää olen myös evankelisluterilaisen kirkon jäsen. ”Putinisti”-sanan merkitystä sen tunnista.

Mitä tulee autoon, niin minulla oli Lexus jo 5 vuotta sitten, mutta se oli niin vanhaa vuosimallia ja tarvitsi huoltoa, että päätin vaihtaa uudemman auton, jonka pieni poikani sai itse valita mieltymystensä mukaan autoliikkeestä.

Ajoin viisi vuotta sitten tällä vanhalla autolla, joka oli jo silloin vanha. Nykyään ajan uudemmalla autolla.

Newspeakille

Newspeak pitää ”outona, että Venäjän ortodokseihin liittynyt henkilö kyselee Askolalta virkansa perään ja valittaa sitten, ettei vastausta kuulu”.

Vastaan tähän, että en kuulu Venäjän ortodokseihin.

Artistille

Artisti viittaa videoon Venäjän turvallisuuspalveluun ja videoon poliittisten vastustajien tuhoamiseksi.

Vastauksena Artistille kerron, että Pauli Saarisen transkriptio on editoitu eikä se sisällä videon oikeaa osaa eli päätöstä. Sitä paitsi piruiluksi suunniteltua videota en ole koskaan julkaissut sen epäonnistuneen muotoilun vuoksi, vaan sen vihamiehet kaappasivat.

Ulvokki

Ulvokki ohjaa foorumin keskustelijoita hitusen, eikä minulla ole tähän muuta sanomista kuin AMEN:


” Ihan hyvä että Molari kritisoi kirkkoa. Tarvittaan tiukka tervehdyttämiskampanja jotta saataisiin se palautettua alkuperäiseen tehtäväänsä, paikaksi tavallisille ihmisille ei valitulle poliittisen linjan propaganda mannekiiniksi.


Eihän niitä Molarin juttuja eikä koko MV-lehteä ole pakko lukea, eikös Irja Asikaiselta löydy jonkinmoinen blogi. Jos sitten sieltä lohtu löytyisi?”


JKN93:lle

JKN93 viittaa reservistä erottamiskohun päähenkilöön Gleb Simanoviin ja tämän yhteyksiin Jouko Pihon raamattupiiriin. 

Vastaan, että en ole vastuussa tuosta henkilöstä enkä ole mitenkään yhteydessä Pihon raamattupiiriin. Omasta puolesta keskityn jumalanpalveluskierroksella evankeliumikirjaan.
 

Arvioitavana oli tämä foorum: HOMMA

Ps. tässä on ensimmäinen MV-lehden kierros  http://mvlehti.net/2016/09/25/mv-lehden-selvitys-madatyksen-tilasta-helsingin-tuomiokirkko-25-9/

Kuvassa Juha Molari helmikuussa 2016 pari viikkoa sen jälkeen, kun olin ottanut yhteyttä pappisviran palauttamiseksi Helsingin hiippakunnan tuomokapituliin. Vielä syyskuussa 2016 en ole saanut vastauksia. Juha Molari, D.Th, BBA.
osa-aikainen siivooja
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha