perjantai 25. marraskuuta 2016

Maanpuolustuksen henkeä

Suomen valtiovallan touhu turvallisuuspolitiikan ja maanpuolustuksen hyväksi on ollut jo jonkin aikaa lähinnä irvokasta.

Suomi on järjestänyt itselleen useita turvallisuusriskejä ja ongelmia poliittisen rappeutuneisuuden johdosta.

Kun maahan alkoi tunkeutua hallitsemattomasti turvapaikanhakijoita, niin utopistinen vale täytti valtamedian uudesta potentiaalista, jota Suomi saisi. Suojelupoliisin olisi pitänyt jo silloin tulla äänekkäästi esille useiden satojen turvallisuusriskiksi luokiteltavan ihmisen mahdollisesta saapumisesta maahan.

Suojelupoliisi on ottanut poliittisen inkvisition tehtäviä, eikä vastaa valtion turvallisuudesta asianmukaisesti. Jälleen äskettäin Supo julkaisi luokittelun Ilta-Sanomissa, jonka mukaan jokaista Venäjän kansalaista on pidettävä turvallisuusriskinä ja agenttina!

Moraalisesti ja juridisesti katsottuna nuo julkilausut väitteet ovat suorastaan rikollisorganisaation vihapuhetta. Mikään vastuullinen instituutio ei lausuisi noin yksilöiden vihaa kansanryhmää vastaan.

Voinhan kysyä, miksi virolaiset eivät ole uhka, miksi jenkit eivät ole riski. Yhtälailla Suomi kutsuu kriisitilanteessa ulkomailla asuvat suomalaiset isänmaan palveluun!

Supon viestintä on ilmeisen poliittinen ja sellaisena ei vastaa vakaumustani.

Suomi on jenkkien sotaleikkien avulla luonut häiriön Itämeren turvallisuustilanteeseen. Minä itse en tulisi konfliktissa kantamaan mitään valtiollista velvollisuutta minkään valtion puolesta, kun herrat ovat itse sotkeneet valtiollisen elämän ja ulkosuhteet.

Minua oudoksuttaa vallitsevat militantit taistelu- ja sotapuheetkin. Tuskin koskaan mikään valtiollinen sota tulisi olemaan MINUN sotani. Jos joku sota epäonneksi kohtaa, niin se on HERROJEN sota, josta olisin niin erossa ja kaukana kuin mahdollista: antaa HERROJEN taistella itse.

- - - - - - - - - - -

Pankaa hihat heilumaan

mutta ihan toisella vauhdilla

jotta teitä siedettäisiin kyökin puolella.

Teidän on opittava aakkoset

Tässä ovat aakkoset:

K y l l ä  t e i s t ä  s e l v ä  t e h d ä ä n.

Älkää turhaan miettikö mitä sanoisitte:

ei teiltä kysytä.

Syöjien luku on täysi,

hakkelusta tässä tarvitaan.

(Älkää toki tämän vuoksi

menettäkö rohkeuttanne!)

[Bertolt Brecht]