maanantai 13. helmikuuta 2017

Minäkin tahtoisin suojautua informaatiovaikuttamiseltaMaanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) järjestää 25.3.2017 informaatioturvallisuuden kurssin, jonne ilmoittautumiseni vahvistus on saapunut jo 8.11.2016. Hyväksyntää ei ole vielä tullut itse kurssille.

Minulle osa-aikaisena siivoojana ja muutoinkin marginaalissa elävälle ihmiselle olisi todella tärkeää saada ohjausta informaatiovaikuttamisen keinoista ja menetelmistä, jotta osaisin suojautua suomalaisena miehenä noilta katalilta juonilta. Enhän minulla ole varaa ostaa Helsingin Sanomia tai muita arvovaltaisia lehtiä, jotka opastavat suojautumaan valeuutisilta. Siksi on suuri riski, että vaaleissa äänestäisin väärin infovaikuttamisen uhrina.

MPK on ilmoittanut valitsevansa osallistujat kurssille.Ilmoittautuneita on jo niin paljon, että siitä syystä MPK on sulkenut ilmoittautumisen suuren aktiviteetin johdosta. Kurssivalinnat ilmoitetaan vasta helmikuussa myöhemmin. 

Voisinko itähelsinkiläisenä laitakaupungin miehenä ja siivoojana saada parempaa pääomaa suomalaisen identiteetin turvaamiseksi, kuin valtakunnan parhaiden asiantuntijoiden opastuksella suojautua informaatiovaikuttamista vastaan. Santahaminaan on saapumassa opettajiksi Saara Jantunen, Markku Mantila, Janne Riiheläinen, Minna Holopainen, Veli-Pekka Kivimäki ja Jarno Limnéll?

Olen lähettänyt 13.2.2017 sähköpostia uudestaan MPK:lle kertoakseni motivaatiostani, jotta he voisivat varmistaa osallistumiseni, sillä aamusiivouksesta minun täytyy kuitenkin anoa vapaapäivää, jotta pääsisin aamusta alkaen kuulemaan ja erityisesti aamulla Saara Jantunen puhuu tärkeistä asioista.

Ihan samasta suuresta tarpeesta voidakseni suojautua kauhealta informaatiovaikuttamiselta, olen ottanut osaa Eurooppalaisen hybriditutkimuskeskuksen yhdistyksen toimintaan.Juha Molari, D.Th, BBA.
osa-aikainen siivooja
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha