keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Poliisin, syyttäjän ja poliittisen järjestelmän Ilja-spektaakkeli

Poliisi on toimittanut toistaiseksi syyttäjän ja poliittisen ohjauksen mukaisesti hämmästyttävää ajojahtia Ilja Janitskinia ja MV-lehteä vastaan.

"Hämmästyttävällä" tarkoitan jopa laajaa ylimielisyyttä, jolla tehtaillaan epäilyjä, joiden ilmeisenä tavoitteena on vain saada pitkä ja vakava lista Iljan ja MV-lehden pysäyttämiseksi. Tarkka totuudellisuus ei ole ollut pyrkimyksenä.

Kun vertaa Iljan kokemaa ajojahtia siihen, miten leppoisasti kansainvälisesti tunnustettu al-Qaida - sivusto on saanut toimia suomalaisessa ohjauksessa, niin onhan selvää, että oikeus ja virkavalta eivät ole yhtäläiset kaikille.

MV-lehti on pääasiassa suomenkielinen, vaikka ei ole Suomessa ilmestyvä eikä Suomessa toimivan firman tuote.

Ilja Janitskinin tapaus on torstaina etenemässä uuteen tilanteeseen monella eri kentällä, ei ainoastaan Andorrassa.

Poliisin ja syyttäjän toimittama poliittisesti tarkoitushakuinen ajojahti on spektaakkeli ja manifestaatio sen saattamiseksi yleiseen tietoon, ettei väärämielisten pidä edes jatkossa yrittää häiritä poliittisesti korrektia "keskustelua" sekä sen mukaista "uutistoimintaa".

Tietolähteeni mukaan Iljaan liittyvä poliittinen spektaakkeli ja manifestaatio siirtyy torstain jälkeen uuteen vaiheeseen, joka toteutetaan näyttävästi ja näennäisen "hienostuneesti" hyvän valmistelun jälkeen.

Poliisi on valmistautunut MV-lehteen liittyvien avainhenkilöiden kiinniottoihin, jotka toimitetaan yllättävästi "tutkimuksellisista syistä".

MV-lehteen kirjoittaminen ei ole mitenkään rikollista. Se on perustuslaillisesti kunnioitettavaa kansalaisyhteiskunnan jäsenen aktiviteettia. Sitä aktiviteettia en ole lopettamassa.Juha Molari, D.Th, BBA.
osa-aikainen siivooja
GSM +358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha