maanantai 1. tammikuuta 2018

Torsti Sirén kysyy: "Mikä hemmo tuo mies?"

Maanpuolustuskorkeakoulun dosentti, everstiluutnantti Torsti Sirén syyllistyi ilmeisesti Suomen rikoslain mukaan kunnianloukkaukseen esittäessään vihjauksen toiminnastani FSB:n puolesta. Koska vihjaus on valheellinen, niin tapaus olisi rikos.

Tietysti oikeasti Torsti Siren tietää, että tuo hemmo on yksi vähäosainen suomalainen, jolla ei ole mitään merkittäviä verkostoja tai suhteita vieraan valtion propagandisteihin, poliittisiin henkilöihin tai viranomaisiin. Koska hän tietää oikean tilan, niin hän ei tee vihjausta vilpittömästi tietämättömyydessä, vaan tahallisesti pahassa hengessä.Kuitenkin tiedän kokemuksesta, että poliisi ei tutki noita törkeitä vihjauksia eikä edes suoria valheellisia väitteitä. Olen vienyt niitä ennenkin poliisille tutkittavaksi. Näin Suomen laki toteaa kunnianloukkauksesta rikoksen.Niin siis mikä hemmo?

Nopeasti ikääntyvä Suomessa syntynyt kansalainen, joka haluaa pitää Suomen suomalaisena - ei minkään sortin vasallina.

Siivoojana työtoverini ovat olleet monesta eri kulttuurista ja "rodusta". Minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia näiden kanssa. En hyväksy syrjintää enkä rasismia. Minulla on kivaa ihmisten kanssa.

Elän yksinkertaista elämää: aamulla herään viimeistään kello 5 siivousta varten. Työn jälkeen käyn aamupäivällä urheilemassa ja usein illalla toisen kerran. Päivän tärkein asia on perheeni. Tällainen vähäosainen ihminen ajattelee ja ilmaisee mielipiteitään perustuslaillisen oikeutensa mukaan. Siihen kuuluu myös kritiikki vallasväen höpinöille. Kaikkea ei voi toki valitettavasti sanoa julki, minkä tietää jopa tärkeäksi.

Minä en tue matu-bisnestä, jonka hyötyjiä on monissa puolueissa. Se on likaista bisnestä, jota arvostelen.

En myöskään kunnioita suomalaisten sinisilmäisyyttä hyväksikäyttävää "turvapaikkamatkailijaa" kohtaan.  Kokonaan eri juttu on se reilu tilanne, että ihminen pakenee aidosti epäreilua ja vaarallista koneistoa.


Juha Molari, D.Th, BBA.
osa-aikainen siivooja
GSM +358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha