perjantai 23. helmikuuta 2018

Isänmaan puolustajien päivänä - Venäjän ohjukset ja tankit ovat paras turva Suomen Nato-miehitystä vastaan!

Isänmaan puolustajien päivänä (День защитника Отечества) lausun syvän kunnioitukseni ukilleni, suomalaismiehelle, joka niin sanotussa jatkosodassa otti aseensa ja marssi yksin vanhalta rajalta satojen kilometrien halki takaisin Savonlinnaan/Kerimäelle, ilmoittautui sotilaspiiriinsä ja luovutti aseensa: ”Saatte ampua minut, mutta en mene natsien kanssa valloittajana vieraalle maalle tappamaan ihmisiä”.

Ukkiani ei tapettu kuitenkaan. Myöhemmin hän sai jonkun ansiomitalinkin, sillä oli Suomen alueella toiminut sankarillisesti. Suomen saksalaisia sidonnaisuuksia arvioitiin rauhan tultua jo terveemmin. Hän ei käynyt noutamassa ansiomitaliaan.


Isänmaan puolustajien päivä on tietenkin Venäjän asevoimien vuosipäivä, jota vietetään 23. helmikuuta. Se ei ole Suomen asevoimien vuosipäivä, vaikka Venäjän asevoimat ovat toki lähin sotilaallinen kansainvälinen tuki Suomea uhkaavia miehitysjoukkoja vastaan. Suomea uhkaa tällä hetkellä enemmän kuin koskaan sittemmin Hitlerin vuosien vieraiden sotilasvoimien suorittama miehitys, kun Jussi ja Sauli Niinistön johdolla Suomi on alistunut yhä enemmän sotilasliitto Naton järjestelmiin.

Venäjän ohjukset ja tankit ovat paras turva myös Suomen Nato-miehitystä vastaan! Näin tietenkin periaatteessa, vaikka käytännössä Venäjä ei ole pelastamassa ja vapauttamassa koko maailmaa - toisin kuin jenkkien ohjelma. Venäjän resurssit eivät riitä koko maailman demokratisoimiseen, vaan Venäjä tyytyy oman maansa puolustamiseen.

Isänmaan puolustajien juhlalla on tänä vuonna erityinen merkityksensä, koska vuosipäivä tulee venäläisjoukkojen torjuttua Pietaria vastaan hyökänneet Saksan yksiköt Pihkovassa ja Narvassa vuonna 1918. Siitä on nyt sata vuotta!

Ukkini teki ansiokkaasti, kun ei lähtenyt Venäjän maalle sotaherrojen käskyjä toteuttamaan.

Minä olen saanut muutaman kerran kunnioittaa aivan kasvotusten Venäjän maan puolustajia. Tietenkin kunnioitukseni kohdistuu myös appia ja anoppia kohtaan, jotka tekivät elämäntyönsä Venäjän armeijan siviiliviroissa. Appi sai myös kokea natsi-Saksan kauheudet, kun Saksa liittolaisineen tunkeutui piirittämään Moskovaa: natsit syrjäyttivät vaimon ukin alueen poliisipäällikön virasta ja hän ryhtyi johtamaan partisaaneja, jotka taistelivat natseja vastaan vielä silloinkin, kun puna-armeija oli jo vetäytynyt natsien miehittämältä venäjämaalta. Vaimon ukin isäkin oli poliisipäällikkö, itsensä Stalinin perustaman miliisilaitoksen ensimmäinen miliisi uudesta Neuvostoliitossa. Myös anopin perheessä oli monta miliisiä, jotka kohtasivat valitettavasti myös Stalinin aikakauden ja sotien kauheudet.

Venäjän maahanlaskujoukkojen VDV päivänä 2. elokuuta muutama vuosi sitten nautin Smolenskin alueella desanttien vieraanvaraisesta juhlasta, kun nämä pistivät kätensä kaulalleni ja oman lakkinsa päähäni. Alueen desanttien päällikkö on vaimoni kouluvuosien tyttöystävän veli, jonka kanssa sain viettää erään viikonlopun datshalla. Hänen joukkonsa auttoivat Ukrainan laillista hallintoa maidanilla, kun vallankaappaajat tulittivat ihmisiä. Hänen joukkonsa auttoivat myös Krimin väestöä rauhanomaiseen itsemääräämisoikeuteen vallankaappaajien ja jenkkien kumouksellisia pyrkimyksiä vastaan. Datshalla oli myös mainitun desantin hienokäytöksinen kenraaliystävä.

Keskustelin laskuvarjojoukkojen komentajan kanssa, tämä kasakkapäällikkö kysyi minulta muistellen vanhaa laulua, että pitäisikö Venäjän taas uudestaan vapauttaa Eurooppa ja mennä Berliiniin. Tämän jälkeen hän lauloi vaimonsa kanssa useita kasakkalauluja datshan illassa saslikin syönnin jälkeen. Tämä laulu on puhelimeni soittoääni:


Muistan näitä oman aikamme isänmaan puolustajia erityisesti tänään myös siinä samalla, kun tiedostan läntisen vuosisataisen kumouksellisen ohjelman, josta venäläiset ovat toistuvasti joutuneet kärsimään yhä uudestaan ja isänmaan puolustajien on asevoimin täytynyt viholliset torjua. Suomi on joutunut lännen sotilaallisen invaasion ja painostuksen kohteeksi tällä hetkellä edellä mainitun kumouksellisen läntisen ohjelman seurauksena.

Näiden desanttien kunniaksi on seuraavakin hieno laulu. Kuvassa allekirjoittanut tammikuussa 2018 Tikkurilassa Paavo Väyrysen vaalitilaisuudessa.

Juha Molari, D.Th, BBA.
osa-aikainen siivooja
GSM +358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha