sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Turpo-hysteerikot moittivat: "Tykkää venäläisistä"

Suomessa on nopeasti leivottu valtakunnan vihollisia epämääräisellä syytöksellä, että nämä maanpetturit "tykkäävät venäläisistä".

"Tykkää venäläisistä" on ilmaistu monissa eri muodoissa, mutta yhtäläisesti näissä kaikissa on, että (1) ne ovat väitteitä, joita ei ole edes viitsitty tarkemmin analysoida; (2) väitteen varassa katsotaan oikeaksi jopa huikeat julkiset herjaukset ja viranomaistoimet noita venäläismielisiä vastaan; ja (3) julkisten herjausten arvostelu ja kiistäminen "houreena" tai "salaliittoteorioina" on katsottu ylittävän rikostutkinnassa törkeän kunnianloukkauksen tuntomerkit. Salaliittoteoriassa "venäläismielisyys" liitetään myös kaikkeen kriittisyyteen haittamaahanmuuttoa ja monikulttuurisuuden fantasiaa vastaan. Kaiken takana olisi Putin ja hänen kätyrit.

Eli jos et hyväksy herjoja itseäsi tai MV-lehteä vastaan, vaan moitit, että herjojen esittäjä edustaa noissa väitteissään houreita ja salaliittoteorioita, niin joudut itse rikoksesta epäillyksi! Kommentointi tulee rikokseksi - vainoamisen rikokseksi.

Suomen valtakunnan pahikseksi on jo vuosikymmenen ajan Helsingin Sanomissa ja muualla herjattu virkaheittoa dosenttia Johan Bäckmania, jota vastaan saa esittää mitä tahansa salaliittoteorioita.

Itse vieläkin pahempana virkaheittona ja osa-aikaisena siivoojana olen päässyt vähän vähemmällä,  mutta poliisin poliittisen linjauksen mukaan minuakin vastaan saa luvata murhia ja luvata julkisesti rahaa tapostani eikä poliisi tutki asiaa lainkaan kymmenien (satojen) vastaavien tappoilmoitusten jälkeenkään. Ei sittenkään, vaikka tätä on jatkunut yli puolivuosikymmentä! Sanottakoon selvyydeksi, että en hyväksy vastaavaa vihatoimintaa myöskään vastustajiani vastaan.

Johan ja osa-aikainen siivooja ovat tietenkin turvallisuusriskit siinä määrin, että mahdolliset "yhteydet" ovat myös tutkinnan alaisia. Suomen Puolustusvoimien sotilastiedustelun vastavakoilu sai jopa kyselyn siitä, miten vaarallinen agentti tuo osa-aikainen siivooja on!

Äskettäin on käynyt ilmi, että MV-lehti on joutunut kyyläyksen kohteeksi. Lehteä tukevan ihmisen kotiin poliisi iski 7 poliisin voimalla ja vei IT-välineitä. Poliisi oli kiinnostunut kaiketi silloinkin salaliittoteoriasta, mikä rooli olisi Johan Bäckmanilla ja tällä osa-aikaisella siivoojalla.

Kun verrataan suomalaisen Mikael Storsjön kustantaman, YK:n turvaneuvoston Al Qaida - pakotelistan terroristisivuston Kavkaz Centerin saamaan poliisin ja poliittisen koneiston kohteluun, niin Ilja Janitskinin MV-lehti on merkillisesti kansalaismediana järeämpien toimien kohteena. Kavkaz Centerin serverit ja administraatio oli Suomessa, kun sivusto julkaisi törkeän valheellisia juttuja minua vastaan. Toki sivusto oli myös osallinen vaaralliseen kansainväliseen terrorismiin jopa niinkin konkreettisesti, että sivuston kustantaja järjesti laittoman maahantulon terrorismiin linkittyville henkilöille, päätahojen partnereille ja perheenjäsenille.

MV-lehden kustantaja ei ole asunut Suomessa eikä lehti ole suomalainen yritys, myöskään serverit eivät ole Suomessa. Suoranaisesti tappokehotuksia julistava Kavkaz Center saa kuitenkin myötätuntoa Suomen valtamediassa ja poliittisessa koneistossa.

Kun keväällä 2011 RT-kanava teki Helsingissä jutun terroristisivuston Kavkaz Centerin takia, niin sekä Heidi Hautala että Eva Biaudet tekivät rikosilmoitukset minua vastaan! Hautala lähetti poliisille linkin RT-kanavan juttuun. Sen hän laati yhdessä Mikael Storsjön ja tämän apurin Kerkko Paanasen kanssa. Storsjö jopa omassa rikosasiassaan nimesi alkuaan todistajakseen Hautalan, jota ei kuitenkaan sittemmin tarvittu. Biaudet tiedotti rikosilmoituksensa julkisuuteen Hautalan, Storsjön ja Paanasen yhdistyksen kautta jo ennen kuin minulle poliisi oli asiasta soittanut. Sanottakoon, että sen enempää Biaudetin kuin Hautalan asiat eivät edenneet käräjille, vaan ainoastaan näin minut saatiin epäiltynä potkittua pois kirkkoherran virasta.

Ilja Janitskin on tunnetusti ollut sallittua riistaa kaikelle herjaukselle ja jopa voimakeinoille, vaikka häntä vastaan ei ole vielä ensimmäistäkään syytettä. Tuomiot voidaan nyt lynkata etukäteen, koska hän on MV-lehden avulla ärsyttänyt vallaseliitin median papit ja papittaret. Toimittajina esiintyvät henkilöt kirjoittelevat jo rajuja twiittejä onnellisuudessaan, kun "rikollinen" Ilja on kiinni. Täysin epäselvää on todellisuudessa, onko edes mitään rikosta tapahtunut niin että asia menisi oikeuteen ja tulisi siellä tuomituksi.

MV-median Juha Korhonen ei ole tiettävästi itsekään päässyt ihan vähällä, vaikka Pasilassa poliisilaitoksen edessä hän oli avoimesti osoittamassa mieltä Iljan puolesta.

Tolkullisuus vaikuttaa kadonneen ja psykiatrian piiriin kuuluvat houreet voittaneen valtaoikeudet tilanteissa,  joissa ulkomailla viettämäni perheloma koetaan kuitenkin mahdolliseksi salaiseksi juonikkaaksi vainon yritykseksi tai pelkkä ilmoittautuminen julkiseen konferenssiin median edustajana koetaan niin vaaralliseksi uhkaksi että se ajaa osallistujia lääkärin luo, kognitiiviset häiriöt valtaavat tajunnan ja poliisin on alettava tutkimaan rikollista vaarallisuuttani!

Kun Suomessa turvallisuuspoliittinen ja maahanmuuttopoliittinen keskustelu on näin kieroutunut ja "asiantuntijat" hysteerikkoja, niin kansalaisoikeudet ja perusoikeudet tulevat loukatuksi helposti. Sivistys ja lukeneisuus ovat kadottaneet jo paljon aiemmin.

Mitä tulee siihen väitteeseen, että "tykkää venäläisistä", niin noin juuri luin tänä aamuna erään sivuston jälleen kerran esittävän. En vain ymmärrä merkitystä. En halua olla rasistikaan tai sortava mitään kansallisuutta vastaan. Kaikista yksilöistä en tietenkään pidä, kaikkia aatteita en tue.  En pidä edes jokaisesta detaljista Vladimir Putinin toimissa - hänen johtama Venäjä on aivan liian passiivinen ulkomaisilla areenoilla.

Olen moittinut 4 vuotta sitten, että Putin ei hyväksynyt minua mahtavaan trolliarmeijaansa, jos sellainen väitetään olevan Suomessa. Tämäkin moite Putinia vastaan "otetaan itseensä" suomalaisten turpo-salaliittoteoreetikkojen ja poliisin keskuudessa niin pahasti ja vakavasti, että sen katsotaan loukkaavan jopa törkeästi rikollisella tavalla kunniaa - ei kuitenkaan Putinin!

Kuvassa allekirjoittanut hölkkää hiekasta lipsuvalla tiellä keväällä 2018.

Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM +358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)