perjantai 22. kesäkuuta 2018

Informaatiosotasyyllisyysoikeudenkäynti - Naton ja EU:n tulevaisuus

Kaksi vuotta sitten Joel Harding - jenkki informaatio-operaatioiden erikoismies - ennakoi oikeudenkäyntiä, jota on käyty parhaillaan juhannuksen alla Helsingissä MV-lehden perustajaa Ilja Janitskinia, MV-median muutaman videolähetyksen moderaattoria sekä mukaan sekoitettua Johan Bäckmania vastaan.

Kuvakaappaus Hardingin jutun alusta 

Joel Harding on kirjoittanut lukuisia postauksia ja kommentteja, joissa on ylistänyt Jessikka Aron kyvykkyyttä vaikka Yhdysvaltain armeijan erityisjoukkoihin ja moittinut ankarasti Aroa arvostelleita tahoja.

Tällä kertaa Joel Harding tukeutuu Karl Boden juttuun, jossa esitellään Jessikka Aroa. Tuokin juttu on kaksi vuotta vanha. Vastaavia kertomuksia on puhuttu yhtä paljon näissä sotilaspiireissä kuin poliittisilla foorumeilla nämä vuodet, mutta silti neiti Aro tai hänen edustajansa ei ole näiden kiireisten kohuvuosien aikana yhtään kertaan ottanut yhteyttä kehenkään edellä mainittuun syytteessä olevaan henkilöön tai MV-lehteen väitettyjen virheiden korjaamiseksi!

Kaksi vuotta vanhassa jutussa toistuu kiinnostava pointti. Tavallinen herjaus Putinin maksamista trolleista saa lisää vakavuutta väitteestä, että nyt olisi kyse jopa Naton ja EU:n säilymisestä.

Neiti Aroa vastaan esitetty kritiikki ja hänelle hihittäminen uhkaavat Natoa ja EU:ta. Sitä ei totea ainoastaan jenkki infosoturi Joel Harding ja Karl Bode  vaan myös STT:n johtaja jutun sitaatissa.

STT:n Mika Pettersson näkee Aroon kohdistuvan kritiikin uhkaksi Natolle ja EU:lle. Kuvakaappaus Hardingin sivulta. 

Helsingin käräjäoikeudessa on käyty juhannuksen alla 2018 infosotasyyllisyysoikeudenkäyntiä Naton ja EU:n turvaamiseksi. Kyse ei ole tavanomaisesta sananvapauden rajojen määrittämisestä avoimessa kansalaisyhteiskunnassa, vaan "sotatilassa" sananvapauden määrittämisestä. Itse tahtoisin elää todellisuutta ja vapautta huomattavasti leppoisammin.

Lähde: Joel Harding

Kirjoittaja:

Juha Molari,
osa-aikainen siivooja