keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Rukoilemme menestystä ja siunausta turvallisuuspalveluille taistelussa Kaukasian terroristeja vastaan

Abdullah Tammi ja Juha Molari rukoilevat menestystä, siunausta ja tehokkuutta turvallisuuspalveluille taistelussa Kaukasian terroristeja vastaan.

Юха Молари — пастор, настоятель лютеранской церкви, доктор теологии

Menestyksen, siunauksen ja tehokkuuden rukoilu Jumalaan turvautuen on sitäkin tärkeämpää, kun Suomen poliisi ja Suojelupoliisi ovat osoittautuneet saamattomiksi, vaikka Storsjön hallinnoima Kavkaz Center on englanniksi, venäjäksi ja turkiksi julistanut jo useita kertoja, että Tammi ja Molari sekä ranskalainen Mass olisivat hänen henkeään muka uhkaavia murhanhimoisia KGB/FSB-agentteja. En ole murhanhimoinen enkä ole agentti, vaan oikea pappi, joka sen vuoksi kääntyykin nyt Kaikkivaltiaan puoleen vääryyden valtaa vastaan. Esivallan puolesta rukoilu kuuluu Raamatun mukaan (Room. 13:2-4)kristityn kutsumukseen, koska esivalta on olemassa järjestystä varten ja pahojen saattamiseksi rangaistukseen.

Jumala langettaa sen maksun maksettavaksi kuin murhanhimoiseksi terroristiksi leimaamisesta on saatava, etenkin sen tähden että Suomen poliisiviranomaiset eivät ole tehneet mitään mainittujen juttujen poistamiseksi Kavkaz-sivustolta. Taas on käynyt ilmi, että parempi on luottaa armahtavaan ja kaikkivaltiaaseen Jumalaan!
Luotan kuitenkin, että myös turvallisuuspalvelut toimittavat Jumalan esivallalle antamaa tehtävää ja antavat terroristijohtajien lopulta kärsiä terroristijohtajille kuuluvan kohtalon.

Jos Suomessa on toimintakyvyttömyyttä, niin Venäjällä toiminta lienee ammattitaitoisempaa ja tehokkaampaa.

Uusia videoita:

Abdullah Tammi 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 7”. Tammi puhuu terroriverkoston ulottautumisesta Suomeen ja rukoilee siunausta turvallisuuspalveluille näiden taistelussa terroristeja vastaan.

Abdullah Tammi 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 8”. Tammi puhuu terroristien rahoitustoiminnasta Suomessa.

Abdullah Tammi 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 9”. Tammi puhuu terroristien rahoitustoiminnasta tiettyjen säätiöiden välityksellä Suomessa. Tammi on ollut itse näiden säätiöiden hallitustyöskentelyssä.

Juha Molari 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 10”. Molari puhuu Moskovan kerrostaloräjäytyksestä vuonna 1999 oikeudenkäyntipöytäkirjan valossa.


Juha Molari 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 12”. Molari puhuu Moskovan kerrostaloräjäytyksen vuonna 1999 mm. merkillisistä suomalaisista ja virolaisista kommentaattoreista ym. (Juhani Putkinen, Imran Ahhajev, Alexander Litvinenko, Juri Felshtinsky, Anne Kuorsalo, Ilmari Susiluoto, Martti Valkonen, Boris Berezovski, Eesti Päeväleht).

Juha Molari 1.6.2010 ”Kaukasian terroristit 13”. Molari puhuu Moskovan kerrostaloräjäytyksen vuonna 1999 mm. merkillisistä suomalaisista ja virolaisista kommentaattoreista ja ilmoittaa, ettei usko Doku Umaroville parempaa kohtaloa kuin muillekaan terroristeille ennen häntä. 21.4.1996 Bill Clinton ja Boris Jeltsin sekä Dzhohar Dudajevin kuolema.

Vanhoja videoita:

Abdullah Tammi 13.4.2010 ”Kaukasian terroristit 2”, Tammi puhuu rauhanomaisen, vastuullisen islamin puolesta väkivaltaista jihadia vastaan.

Abdullah Tammi, 7.5.2010 “Kaukasian terroristit 3” “Doku Umarov ei ole herra ja valtiomies, vaan brutaali tappaja”

Abdullah Tammi, 7.5.2010 “Kaukasian terroristit 4” “Suojelupoliisin ja sisäasiainministeriön raportti on oikeassa”

Abdullah Tammi vetoaa 21.11.2009 rauhan puolesta, oikean islamin hyväksi, terroristisia ääri-ilmöitä vastaan ja vaatii, että uskonnollisten opettajien ja johtajien pitäisi opettaa rauhanomaisia toimintatapoja yhteisöissään.

Abdullah Tammi 1.12.2010 kertoo terrorismin vastaisen lehdistötilaisuuden jälkeisistä ihmettelevistä tunnelmistaan, kun Suomessa Helsingissä ilmaantui yllättävän monia avoimesti Kaukasian terroristeja tukevia ihmisiä.

Juha Molari 13.4.2010: “Kaukasian terroristit 1” ”Kaukasian terroristeilla Al-Qaida –suhteet huumekauppaan”

Juha Molari, 7.5.2010: ”Kaukasian terroristit 5” “Terroristit tahtovat uskontokuntien ja väestöryhmien välistä taistelua. Pappien ja hengellisten johtajien tulisi kantaa vastuun terveen suvaitsevaisuuden, rauhan ja kunnioituksen puolesta”.

Juha Molari, 7.5.2010 “Kaukasian terroristit 6” “Minulla on telepaattinen tunne, että mahdollisesti ihan arvovaltaiset instituutiot tutkivat Abdullahin ja minun käsityksiäni terrorismin vastustamisesta”.

Abdullah Tammi and Juha Molari speak about Caucasian terrorists. See study: Abdullah Tammi & Juha Molari, Kaukasian terroristit (2010). Абдуллан Тамми (известный мусульманский человек в Финляндии), и Юха Молари (настоятель, доктор теологии) "Абдуллан Тамми" "Юха Молари" "Abdullah Tammi" "Juha Molari" terrorismi terroristit Kaukasia, al-Qaida, Caucasus, Аль-Каида, Кавказ, Kavkaz-center, Doku Umarov.

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

10 kommenttia:

 1. "Luotan kuitenkin, että myös turvallisuuspalvelut toimittavat Jumalan esivallalle antamaa tehtävää ja antavat terroristijohtajien lopulta kärsiä terroristijohtajille kuuluvan kohtalon."

  Aika käsittämätöntä puhetta papilta, jonka tulisi saarnata rakkaudesta ja anteeksiantamisesta tappamisen sijaan. Ja tuokin lainaus oli vain yksi esimerkki...

  VastaaPoista
 2. Kalle J. Miettinen2. kesäkuuta 2010 klo 9.02

  Nämä paljastukset ovat hyvin tärkeitä että suhteet Suomen ja Venäjän välillä saadaan paremmiksi kuin koskaan.Ei ole Suomen etu että osa näitä "mällisiä" räkyttää perse-suoli pitkällä saamatta mitään rangaistusta !!

  VastaaPoista
 3. Timolle tiedoksi, että voisi lukea vaikka apostoli Paavalin kirjettä roomalaisille tai muutenkin Raamattua, joka antaa selvästi esivallalle velvollisuudeksi ja oikeudeksi käyttää tarvittaessa väkivaltaa järjestyksen saattamiseksi. Kun terroristi tappaa ja räjäyttää lukuisia ihmisiä, silloin ei ole tervejärkistä teologiaa sanoa, että annetaan anteeksi räjäytykset, vaan tulee pikemmin opettaa, että kyseisistä rikoksista seuraa rangaistus. Terroristi saa kokea terroristin kohtalon. Siinä ei ole mitään outoa.

  VastaaPoista
 4. Eli oletkin siis tätä "silmä silmästä, hammas hampaasta" ja "käsi poikki varkaalta" -porukkaa? Tätähän se Jeesus taisikin opettaa...

  Juha, noinko Raamattua luetaan, irrotetaan tiettyjä kohtia asiayhteyksistään ja saadaan näin oikeutetus teoilleen?

  Mistähän lieneekin, että juuri tuolla rajan toisella puolella on näitä levottomuuksia näin paljon? Olisiko juuri siksi, ettei osata antaa anteeksi vaan tapellaan hamaan tappiin asti. Ja taas saadaan syy kostaa edelliselle jne.

  Kallelle, kukahan tässä oikein räkyttääkään perse-suoli pitkällä?

  VastaaPoista
 5. Rakas veljeni ja ystäväni pastori,te olette kyllä pähkähullu.(Piru sisälläni käskee kysymään rukoilitteko te Anna Politkovskajankin murhaa tai ainakin menestystä FSB:lle hänen vaientamisekseen.Mitä jos Herralla ei ole kuulolaitetta päällä hän kuuleekin Dokun sijasta Heidin nimen?) Minun on pakko kaivaa noitarumpuni uudelleen esiin,sillä sen taika ei toiminut kuin vähäisen hetken. Lisäksipä kerron asettaneeni teille seidan.Aluksi minun piti suorittaa sille uhri,hauen verta ja sisälmyksiä, kesäpäivän tasauksena,mutta nyt tuntuu siltä että minun on aikaistettava uhrirituaaliani.Siukkista pastori,jatkan ehkä illalla.Vaan nyt riennän ajamaan nurmikkoa.Se on onneksi pienempi vitsaus kuin ne Egyptin heinäsirkat.

  VastaaPoista
 6. Uskomatonta että vielä nykypäivänä Juha Molarin kaltaisia taulapäitä voi olla olemassa. Juha Molari, sinä oksetat minua! Et todellakaan pelaa läheskään täydellä pakalla.
  Un-fucking-believeable...
  Ei kyllä tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa...
  Siis onko tämä joku vitsi?!

  VastaaPoista
 7. En kyllä käsitä mitään kummallista asiassa. Joka sunnuntai kaikissa Suomen kirkoissa rukoillaan esivallan puolesta ja tällä esivallalla tarkoitetaan toki universaalisti koko maailman hyviä ja laillisia oloja.

  Apostoli Paavali kirjoitti roomalaisille, vaikka Rooman valtakunta oli pakanallinen, uskonnollisesti väärähenkinen epädemokratia: "Joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan, mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itselleen tuomion. Hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos pahaa teet, niin pelkää, sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee" (Room. 13:2-4).

  Venäjän armeija, sisäasiainministeriön joukot, miliisi ja fsb ovat Jumalan palvelijoita, jotta pahantekijät pysyisivät järjestyksessä ja saisivat rangaistuksen. On luonnollista rukoilla Jumalan säätämien palvelijoiden puolesta. Kyse on lähimmäisrakkaudesta ja rauhasta.

  VastaaPoista
 8. Näin suurta idiotismia saa hakea. Vai että pitäisi rukoilla murhaajien ja valehtelijoiden puolesta? Aluksi FSB räjäyttelee oman maansa kansalaisia ilmaan jotta pääsisi tsetseeniaan tappamaan lisää viattomia ja näidenkö puolesta pitäisi rukoilla. Sairasta ja kuvottavaa. Joudut helvettiin.

  VastaaPoista
 9. FSB ei räjäyttele omia kansalaisia ilmaan, vaan hyvin selvin todistein sekä Moskovan kaupungissa oikeus v. 2004 että Korkein oikeus toi esille rikolliset ja heidän suhteet terroriryhmiin. Rikolliset saivat myös tuomion, yksi toki poissaolevana.

  VastaaPoista
 10. Vladimir Putin ja koko venäjän valtaapitävät ovat aikamme suurimpia rikollisia. Ja tämä jumalaan uskova ja venäjän peppua nuoleva Juha on aikamme turhimpia typeryksiä. Internet-aikakaudella kaikki näyttää kuitenkin olevan mahdollista...jopa nämä sivut...

  VastaaPoista