lauantai 9. maaliskuuta 2013

Suomen pelottavin kirkkoherra

Evankelisluterilaisen kirkon virallinen sanomalehti Kotimaa on järjestänyt kilpailun "Suomen pelottavin kirkkoherra".

Toimitus perää valokuvia pelkoa aiheuttavien kirkkoherrojen muotokuvista. Kilpailuun hyväksytään myös entiset ja edesmenneet kirkkoherrat.

Pyydän siis kohteliaasti ystävien ja vihamiesten kannatusta tässä kilpailussa! Olen saanut jo julkista kannatusta tässä kilpailussa.

Vastapalveluna lupaan eksorsistissa esirukouksissani yksityisesti ja tarvittaessa julkisesti pyytää Pauli Saariselle ja Antti-Pekka Mustoselle niin kuin myös Mikko Heikalle, Mikael Storsjölle ja Heidi Hautalalle sekä monelle muulle henkilölle vapautusta perkeleestä ja hänen kaikista pahoista teoistansa ja juonistansa. Voin järjestää rukoushetken Senaatintorille tai Katajanokalle UM:n edustalle tai Bulevardille "Kaukasian emiirikunnan" edustuston ovelle. Ihan sinne, missä on tarvetta löytää vapautusta pahoista hengistä. En pyydä palveluksista rahaa tai muuta maksua.
Ilmoittakaa minulle myös muita rukouspyyntöjä allaolevaan sähköpostiosoitteeseen, niin varmasti rukoilen eksorsistisen rukouksen näiden ihmisten vapautumisen puolesta, jotta he saisivat elää Pyhän Hengen hyvässä hoidossa sen sijaan että olisivat pahojen henkien orjia. Sellainen rukous saisi olla päivittäinen itse kunkin hyväksi - ja myös vihamiesten hyväksi. Niin me rukoilemme päivittäin myös Isä meidän -rukouksessa, että tapahtuisi taivaan Isän tahto ja että emme joutuisi kiusauksiin, vaan pääsisimme vapaaksi pahasta.. . . . . . . .


Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha