tiistai 20. tammikuuta 2015

”Avoin kuuleminen” ja paniikkinappula. Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan informaatiosodankäynnin keskustelu muuttui kutsutilaisuudeksi.

Eduskunnan Lyyli-palvelun kautta julkaistiin mahtava ja voimallinen kuulutus, vaikka toki se ei kuitenkaan vielä toivottavasti ennakoi mitään liikekannallepanoa. Tärkeästä kansallisesta asiasta oli kyse! Siinä kuulutuksessa oli nämä ihmeelliset sanat ”avoin kuuleminen”.

Suomea kauheasti kohdanneen informaatiosodankäynnin tähden asiantuntijoiden kuuleminen tapahtuisi ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Timo Soinin johdolla avoimesti tilaisuudessa, johon saattoi ilmoittautua aina keskiviikon iltapäivään saakka. Piste.

Avoin kuuleminen suoritettaisiin suuren maailman Public hearing –mallin mukaan. Kunnes avoin kuuleminen muuttui kutsutilaisuudeksi.Erityisesti huijaamiseen perustuvan ja vieraiden valtojen tilauksesta tapahtuvan propagandan onnistumiselle ja uskottavuudelle olisi mitä katalinta, jos asiantuntijoiden vilpittömyys tulisi kyseenalaistetuksi. ”Avoimeen kuulemiseen” kuuluu suomalaisen uuden toteutusmallin mukaan asiantuntijoiden ja politiikkojen erityisoikeus kulissiensa säilyttämiseen. Pieninkään hikipisara ei saisi näkyä Timo Soinin tai muiden avoimessa kuulemisessa esiintyvien henkilöiden kasvoilta, jos vaikka kuinka olisi stressiä valheiden paljastumisesta. Kasvotusten hiki näkyy ja haisee. Internetin video on turvallisinta ”avointa kuulemista” silloin, kun ei tahdo valehdella silmästä silmään.

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan informaatiosodankäynnin järjestäjissä tietyt sopivat henkilöt menivät paniikkiin. Nyt kutsutilaisuudesta valehdellaan päin naamaa, kun ei tarvitse kohdata kasvotusten ”avoimessa kuulemisessa”. Ensin valehdeltiin, että eduskunnassa loppui tila. Niin saattaisi käydä ”avoimessa kuulemisessa”. Sitten säikähdettiin, että ehkä innokkaat tahtovat seisoa istumapaikkojen loputtua. Ehkä paljastuu, etteivät kaikki paikat ole edes täynnä. Sitten Lyytiin lisättiin teksti: ”Huom! Kutsu on henkilökohtainen.” Mutta sellaista kutsua ei kukaan ole kenellekään lähettänyt.

Avoimesta kuulemisesta tuli kutsutilaisuus.

Mitä paniikkinappula paljastaa?

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunta on toimittamassa median ja puolustusvoimien kanssa erityisen operaation, jonka toteuttamiseksi ei ole suotavaa, että esittämäni eräät kysymykset häiritsevät huijareita, kun he tahtovat huijata.


KIRJOITTAJA tahtoo maailmaan rauhaa. Kuva elokuulta 2014 Moskovan tuntumasta: olen matkalla datshalle illanviettoon ja saslikin syöntiin. Sain viettää iltaa kahden ns. "vihreän miehen" kanssa, joka olivat turvaamassa Krimin kansan itsemäärämisoikeutta vapautua Kiovan junttahallinnosta.Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

Ps. Facebook-sivuani en enää päivitä