Statcounter

torstai 18. elokuuta 2022

Biletysvideo: Vaihdetaanko klooni Sanna Marin uuteen klooniin - Mika Aaltolaan?

 


Fiktiivinen trilleri Suomen Nato-kiiman kohtalosta


Tämä on fiktio - vaihtoehtoinen, salaliittoteorioiden innoittama narratiivi ajankohtaisille tapahtumille. Nimet, hahmot, paikat ja tapahtumat ovat joko kirjoittajan mielikuvituksen luomia tai niitä käytetään kuvitteellisesti, ja kaikki samankaltaisuus todellisiin henkilöihin, eläviin tai kuolleisiin, liikelaitoksiin, tapahtumiin tai paikkakuntiin, on täysin sattumaa. Tämä on vain salaliittoteoreettinen spekulaatio. Älä ota liian vakavasti, vaikka tässä hyödynnetään akateemisestikin tutkittua tietoa "agentin psykologiasta".


 

Suomalaista väestöä vastaan kohdistuva päätöksentekijöiden suoranainen julmuus, joka ei näy ainoastaan kaikenkattavana pelotteluna Venäjän vihollisuuksista ja toistaiseksi käytävänä proxy-sotana Ukrainan kautta sekä jenkkisotilaiden ennennäkemättömänä invaasiona Suomen maaperälle, vaan toteutuu myös niin matkailuelinkeinon tuhoamisena itä-Suomessa kuin omakotitaloissaan elävien ihmisten saattamisena ahdinkoon energianhinnan avulla, ja Suomen johtajien äärimmäisen kyyniset julkiset lausunnot muodostavat sen tilannekuvan, jossa rouva pääministeri Sanna Marin viettää riehakkaat kemut.


Rouva pääministeri päivällä valtakunnan asiat, yöllä biletys ja vieraiden miesten sylitanssi (Seiska), mutta ei oma mies eikä oma lapsi.

Tämä edeltävä vuosi on ollut kovaa taistelua informaatiopsykologisen sodan menetelmin Suomessa: Yhdysvallat ja Iso-Britannia ovat olleet Suomen valtiojohdon ja johdetun median selän takana, joka toistuvasti vetoaa ”brittitiedustelun mukaan” ja jossa asiantuntijoina esiintyvät jopa perhesuhteissa amerikkalaisiin agentteihin sidonnaiset suomalaiset. Koronan nimissä harjoitetut operaatiot edelsivät kansalaisten alitajuisuuteen luotavaa pelon tilaa ja valtakoneiston valtaoikeuksien kasvattamista.

Suomeen kohdistetun poikkeuksellisen voimakkaat psykologiset operaatiot ovat poliittisen vaikuttamisen työväline, kun on tahdottu vaikuttaa vastustajiin, neutraaliin ympäristöön ja yleisesti yleiseen mielipiteeseen. Perimmäisenä tavoitteena on tällaisessa toiminnassa valta – ei kuitenkaan nyt suomalaisten oma valta Suomesssa, vaan vieras valta Suomessa: tahdotaan saavuttaa valta muihin poliittisiin toimijoihin, vastustajien vapaaehtoinen alistaminen, johdonmukainen tuki, turva ja huolto liittolaisten kesken sekä korkea motivaatio ja varaukseton tuki ulko- ja sotapolitiikan (ulkomaisille osittain näkymättömille) johtajille.


Tällaisten tulosten saavuttamisessa tärkeää ovat tietopsykologiset tekniikat, joiden avulla vaikutetaan massojen tajuntaan. Tekniikkaa organisoidaan keskitetysti koordinaatiokeskuksesta, sitä varten varataan valtaa ja resursseja. Suomessa mediapooli ja huoltovarmuuskeskus koordinoivat toimintaa hämmentävässä yhteistyössä Naton hybriditutkimuskeskuksen kanssa. Yhteistyö tulee ilmi siinä, mihin kaikkiin pöytiin tuo Naton hybriditutkimuskeskus on todella päästettu ”asiantuntijana”, vaikka kyseessä on pikemminkin isäntä ja etujensa valvoja. Tällä tavalla psykologian menetelmät tulevat tehokkaaksi välineeksi politiikan ja liiketoiminnan prosesseissa. Tätä kaikkea Suomi on todistanut ja kokenut voimakkaasti vuoden aikana.


Psykologian vaikutuksen avulla saatetaan aiheuttaa häiriöitä, kuten erilaista manipulointia, jotta syntyisi viholliselle mahdollisimman paljon vahinkoa. Siten tahdotaan varmistaa itselle tietty kilpailuetu.


Me tiedämme, että Sanna Marin ei tullut pääministerin valtaan ja puolueen johtajaksi kansanedustuslaitoksen vaaleissa, vaan poliittisen erikoisen järjestelyn jälkeen, kun edeltäjä saatiin siirrettyä sivuun ja Sanna Marin pelkästään ”löydettiin”. Kukaan ei ole täsmällisesti avannut kulissien takaista peliä, kuka löysi Sanna Marinin, jonka aiemmat ansiot työelämästä olivat lähinnä kaupan kassalta. Hän oli kuitenkin toki suorittanut yliopistollisen tutkinnon.


Tuskin on yksinkertaistettua Amerikan Yhdysvaltojen suuren sekaantumisen johdosta ja jenkkien perinteisen tiukan demaripuolueen historian tähden lausua, että Sanna Marin tuli valtaan Amerikan poliittisten strategioiden tukemassa demareiden sisäisessä kokouksessa.


Sanna Marinin valtaan nostamisen jälkeen on hyödynnetty tehokkaasti ja aivan oppikirjamaisesti amerikkalaista teknologista osaamista, psykologian vaikutusta siviiliväestöön ja amerikkalaista rahaa. Amerikkalainen analyysi suomalaisten mielentilasta uskoo suomalaisten heikon itsetunnon tähden erittäin tehokkaaksi vahvistaa ”suomalaista itsetuntoa” Sanna Marinin kansainvälisillä kansikuvilla. Johtajaan luodaan karismaattinen side – niin kuin ihan klassiset CIA:n psykologiset tutkimukset ovat esitelleet karismaattisen siteen merkittävyyttä.


Sanna Marin ryhtyi heti töihin ja alkoi pahentaa suhteita Venäjään. Marin provosoi jatkuvasti poliittista vastakkainasettelua. Ei ole mitään epäselvyyttä Sanna Marinista Yhdysvaltojen tiedustelupalvelun osana: hänellä on agentin luonne, vaikka palkanmaksua ei tulisi suoraan ylikalliin ostamansa asuntonsa jättivelkoihin dollareissa Pentagonista. Sanna Marinin piiloon jättämän miehensä bisnekset ovat jättiveloissa, joten sieltä ei rahoitusta ole saatavilla.


Yleisellä tasolla voidaan todeta, että agentin psykologiasta tiedetään hyvin, että ajan mittaa agentti pyrkii vapautumaan riippuvuudesta ja tahtoo rakentaa itsenäistä poliittista peliä. Tämä kehityskaari tapahtuu lähes kaikilla agenteilla, jotka ovat saaneet todellista valtaa ja rahoitusvirtoja. Sanna Marin ei olisi poikkeus. Ja nyt olisi nähtävissä tämä kohtalon hetki.


Ajan myöten Sanna Marin alkoi uskotella, että uran lentoonlähtö oli ainoastaan hänen omia henkilökohtaisia ansioitansa, ei enää merentakaisten omistajien. Hänellä itsellään olisi erityinen persoonallisuus. Hän itsekin alkoi uskoa kansikuviinsa. Hän olisi luonnollinen johtaja, kansan rakastettu suosikki. Juuri kuvattu asetelma aiheutti merkittävät ongelmat vallitsevaan juhlinta tilanteen kehitykselle.


Pääministeriksi nostettu Sanna Marin alkaa myös miettiä sitä, että hän ottaisi vallan käsiinsä niin että ei ole riippuvainen normeista. Hän voisi luoda uutta pääministeriyttä. Hänestä tulisi oikea suuren kaliiperin poliittinen vaikuttaja, joka voi yksinkertaistaa Yhdysvaltojen poliittisen pelin sääntöjä. Hän olisi lopulta oikea pääministeri, niin kuin pitkästä nenästään tunnettu puunukke Pinokkio halusi olla oikea poika.


Sanna Marin on nähty jo Zelenskyin kanssa samoissa kuvissa Ukrainassa. Sanna Marinista tulee patologisesti itsevarma toimissaan. Kaikesta ei ole edes sovittu amerikkalaisten kanssa. Hän tietää, että ulkomainen tuki toi hänet valtaan. Sen vuoksi Sanna Marin ei olisi riippuvainen kansan mielipiteistä ja perinteisistä normeista. Sanna Marin ei halua enää kulkea ”lyhyessä talutushihnassa”.


Kaikki nämä muutokset ilmentävät agentin pyrkimystä päästä pois ja kirjoittaa uudestaan tyhjältä pöydältä suhteensa omistajiinsa. Sanna Marinin suhde on ollut liian lyhyessä talutushihnassa sekä merentakaisiin omistajiin että kotimaisissa traditionaalisissa pääministeriin liittyvissä odotuksissa. Itse asiassa on mahdollista laskea jopa etukäteen aika, jolloin tämä kaikki tapahtuisi. Ihanko sattumaa, että juuri nyt tapahtuu samanlainen irtiotto samassa aikataulussa niin kuin Saakasvili ja monet muut kloonit yrittivät ottaa erillisyyttä omistajastaan. Tällaiset tilanteet voivat korjautua vain, kun muodostetaan uusia agenttien ja isännän välisiä suhteita tai yhteyksiä, jotka ovat luonteeltaan yksipuolisesti riippuvaisia.


On tietysti mahdollista jonkun taktisen yhdistelmän avulla nimittää nykyiselle pääministerille seuraaja, joka tekee selväksi Sanna Marinille, että hän oli vain pelinappula isossa pelissä, mutta hänet voidaan helposti korvata tai uhrata pois. Tällä hetkellä ollaan tässä omistajien ja agentin välisen suhteen jännitteellisessä arviointitilanteessa.


Agentin seikkailujen jo varhaisessa vaiheessa häneltä hämärtyy oma vastuuntunto. Hän tuntee olevansa rankaisematon, joka tunne on tyypillistä myös psykopaatille. Hän on aloittanut jo seikkailunsa. Tällä kertaa Sanna Marin tapasi itsensä jo uudemman kerran yllättävästä tilanteesta, jossa hänen osallistumisensa tuleviin sotarikoksiin voisi ”pelastaa” vain hänen suurin asiakkaansa ja isäntänsä: Yhdysvallat. Mutta tämä ei hyväksy poikkeamaa. Niin agentti pyristelee eroon lähestyvästä sotarikoksesta ja pääministerin paikalta juuri ennen kohtalokasta hetkeä. Niin kuin yritti jo ensimmäistä irtiottoa juomalla korona-olutta korona lockdownin ja rajoitusten kireimmällä hetkellä. Näyttelijä Zelensky on ammattimaisempi näyttelijä käsikirjoitukselle kuin Sanna Marin.


Poliittinen johtaja, joka tulee valtaan kabineteissa johdettujen psykologisten tekniikoiden avulla, ei voi pysyä kauan suosion huipulla – naisten lehtien kauniit kansikuvat eivät suojele romanttista kuvaa enää sen jälkeen, kun ihmisillä ei ole maksaa velkojaan uuden johtajan ulkomaisten ystävien lupauksista huolimatta.


Sanna Marin tietää varsin hyvin, miten kylmiksi suomalaiset kodit tulevat: paksut villasukat eivät tee mummojen varpaita enää lämpimiksi, kun sähköä ei ole varaa maksaa. Tämä politiikka on ollut kuitenkin pakko, johon Sanna Marinin on täytynyt suostua ja jota tiukasti ajaa. Kloonina hän ja hänen seuraajansa eivät voi yleensä muuttaa mitään maan taloustilanteessa. Tämä skenaario on Sanna Marinin aivoissa hyvin kirkkaana juuri sillä hetkellä, kun Saksan kanssa neuvotteluissa tuli Fortumin tytäryhtiön Uniperin järkyttävä tilanne ja seuraukset esille. Ja siinä tilanteessa Sanna Marin lähti etsimään vapautumista – bilettämällä. Sanna Marin tietää Suomeen tulleiden jenkkien erikoissotilaiden riskit. Vapautumisen keinot näiden seurauksista jäävät vähiin – bilettämiseen.


Poliittinen populismi menettää ajan mittaa uutuutensa. Tällaisten kloonien - kuin Sanna Marin tai hänen sijaansa jo ilmeisesti merentakaisesti valittu pätkäseuraaja - toimintaa rajoitetaan vaihtamalla kiireesti uusi klooni paikalle, koska muuten ihmiset voivat itse päättää korjata johtaja vallankumouksellisesti. Uusi pääministeri Sanna Marinin jälkeen on ”poliittisesti sitoutumaton” ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola, jota on esitelty julkisuudessa yleisöä hämmentävässä määrin, mutta hyvin tarkoituksellisesti. Seuraaja on valittu.


Sanna Marin on varmasti tiennyt, että hänen kuvat tulevat julki. Hän on varmasti tiennyt, että tästä tulee iso juttu. Hän on varmasti tietoinen Suomea kohtaavista katastrofeista. Hän on varmasti ymmärtänyt, että hänen tilalleen astuu uusi klooni ja romanttinen kuva, joka tilapäisesti piilottaa edelliset poliittiset epäonistumiset. Klooneja on vaihdettava säännöllisin väliajoin, käytännössä rajottoman useita kertoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti