maanantai 16. huhtikuuta 2012

Värivallankumoukselliset eivät saa enää haukkua hampaitani!

Venäjällä riehuneen värivallankumouksellisen Alexei Navalnyin tukijat hermostuivat tammikuussa 2012 Fontanka-sivustolla kerrostusta uutisesta, jossa esiteltiin minun näkemyksiäni kyseisestä herrasta. Kyllähän toki tuo amerikkalaisrahotteinen pelle hermostui itsekin ja hänen kiroilunsa levisi kaikkialla venäläisessä mediassa niin kuin myös hänen henkilökohtaisessa twitterissä ja facebookissa.

Tuota Fontankassa julkaistua mainittua uutista pohtineessa Fontankan keskustelufoorumissa joku henkilö väitti nähneensä minut - kuuhullun miehen. Erityisesti olisi silmiin pistäneet kauheat hampaat: likaiset hampaani olisivat olleet ruoan jätteiden peitossa. Niinhän sitä sanotaan, että aina puoliksi totta pahassa juorussa. Ja totisesti sain tuolla tavalla takaisin siitä hyvästä, jos olin vähän hipaissut herra Navalnyia! Sinänsä hyvääkin voi löytää kritiikistä: aloin pestä hampaita ja nyt menen hammaslääkäriin.

"Ну что тут можно сказать? Видел я один раз этого Молари. Производит довольно отталкивающее впечатление- внешне неопрятен, не следит за полостью рта (неприятный запах, остатки пищи на зубах), но самое главное- это то, что он явно находится под чьим-то сильным влиянием, говорит заранее заученными фразами, темой разговора толком не владеет, видно, что им активно кто-то управляет. Вот такой вот Молари. То, что он "финский обозреватель",— очень удобная ширма, т.к. подобным ему российским "обозревателям" уже давно никто верит.

No, mitä voin sanoa? Minä näin kerran tämän Molarin. Hänellä on melkoisen vastenmielinen ulkonäkö, homssuinen, hän ei huolehdi suustansa (pahanhajuinen hengitys, ruoan jätteitä hampaiden päällä), mutta pääasia on, että hän on selvästi toisen henkilön voimakkaan vaikutuksen alainen, puhui ennalta opittuja lauseita, keskustelua ei oikeastaan ole, on selvää että hän on jonkun vallan alaisena. Tällainen on Molari. Se, että hän on ’suomalainen kolumnisti’ on erittäin hyödyllinen näytöksi, koska venäläistä ’kolumnistia’ ei kukaan kauan uskoisi. - - -

Vaikka toimeentuloni on tällä hetkessä minimissä, itse asiassa aivan kriisin partaalla, olen kuitenkin päättänyt pistää nämä hampaani parempaan kuntoon, jotta minkään maan värivallankumoukselliset eivät voisi enää pilkata hampaitani. Ehkä huonot hampaani ovat olleet työnsaannissa esteenä? Suomalaisena miehenä tiedän, että Uuno Turhapurokin oli menestyksen mies ihan omissa hampaissaan. Nuo kuvan hampaat eivät pitäisi olla este minun suosiolle. Esteet ovat epäilemättä siis poliittisia - ei esteettisiä!

Huomenna kuluu 150 euroa: näistä hampaistani löytyi vielä yksi reikä - toinen jo paikattiin viikko sitten. Sain hammaslääkäriajan jo huomiseksi peruutusaikana. Pidän tärkeänä, että edes hampaat olisivat paremmassa kunnossa kuin mitä julkinen paha tarina väittää Navalnyin ja hänen kumppaneidensa porukoissa minua vastaan. On minulla näyttöä siitäkin, että värivallankumouksellisten paha juoru haisevasta hengityksestä ja likaisista hampaistani on levinnyt aivan valtaapitävien pyhiin kabinetteihin. Valtaosa ei ole siellä minua koskaan nähnyt, joten on jo vihdoin aika ryhdistäytyä mitä tulee hampaisiin.

En ole täysin varma, missä määrin tuon värivallankumouksellisen porukan muutkaan lausunnot ovat uskottavampia. Ainakin heidän energiansa näyttää loppuneen Venäjällä. Suomessa tuon porukan harvat tukijat – lähinnä Jarmo Koposen ja Jukka Mallisen facebook-päivityksiä kommentoiden – jaksavat toistaa vanhoja juttua ilmeisesti uskollisemmin ja kauemmin kuin Venäjällä. Siihen rinnalle on kehitelty isoja uusia juttua näytöksi, miten Venäjällä on kuri ja valvonta koventumassa. Enää ei ilmeisemmin tarvitsisi edes korjata hampaitakaan, kun kukaan ei uskalla avata suutansa, kun kaikki menee sellaiseen suuntaan?

Jotakin totta oli minua vastaan tehdyssä pahassa kirjoituksessa, jopa kaksi reikää löytyi hampaista, mutta huomenna sekin viimeinen reikä on siis korjattu! Itsestä huolehtimista ei pidä lopettaa, jos vaikka ulkoisilla mittareilla ei olisi kaikkein vaurain elämäntilanne!
- - - - - - -My email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @).VKontakte


СМИ и Юха Молaри (коллекция)