sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Venäjän kuumin ryhmä


Venäjän kaupan kuumin suomalainen sanomalehti (Venäjän kauppatie –lehti) haastatteli Venäjän musiikin kuuminta ryhmää, joka antoikin mielellään haastattelun. VIA Gra –ryhmän haastattelu herätti outoja reaktioita muutamissa suomalaisissa: nämä ilmoittivat kantelevansa piispalle, koska allekirjoittanut keski-ikäinen kirkkoherra viettää muka merkillistä elämää nuoria naisia ihaillen eikä tue perhearvoja! Todellisuudessa nämä naiset ovat sivistyneitä, eivät pahatapaisia, mutta se on toki totta, että heidän kauneuttaan tuskin kukaan kiistää.

Tämä haastattelu on kokonaisuudessaan luettavissa noin 15.6.2009 alkaen suomalaisvenäläisessä Venäjän kauppatie -lehdessä ja suomalais-venäläisessä verkkolehdessä Datsha.com. Siihen saakka saatte vain katsella ihastellen laulajien kaunista kuvaa, joka on siis käytössäni täysin laillisesti.

Huomenna sunnuntaina lähden jumalanpalveluksen jälkeen Pietariin perheeni kanssa. Venäjän suurlähetystö on luvannut, että se antaisi maanantaina minulle lausunnon lasten kansalaisuuteen liittyvissä asioissa kysymysteni perusteella. Sen perusteella teen myös lehtijutun. Pitää vain yrittää etsiä Pietarissa internet-baari, koska minulla ei ole nettiyhteyttä enää muutoin Pietarissa. Myös kyseinen arvovaltainen neuvo venäläisille vanhemmille lastensa hyväksi julkaistaan mainituissa lehdissä kyseisenä päivänä.

2 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Sinun mielestäsi nyt Johanna Tukiainenkin olisi fiksu ja sivistynyt nainen, jos olisi venäläinen ja nimeltään Tatjana Tukianova.

Mutta se on kyllä totta, että toisin kuin terveet miehet, sinä et ihaile näitä nuoria naisia siksi että he ovat kauniita ja haluttavia. Sinä ihailet heitä siksi että he ovat venäläisiä.

Juha Molari kirjoitti...

En tiedä, kuka on Johanna Tukiainen, mutta luullakseni erot ovat merkittävät.

(1) VIA Gra -ryhmä ovat menestyneitä laulajia, voittaneet mm. MuzTV:n vuotuisen palkinnon 5 kertaa! Tukiainen ei kai ole saanut palkintoja laulutaidoistaan? VIA Gra on joka tapauksessa superjulkkisryhmä, jonka ansiot ovat siis selvässä menestyksessä musiikin piirissä.

(2) VIA Gra -ryhmä on tunnettu kauneudestaan; yksi laulajista voitti Miss Venäjä kilpailun v. 2006 ja edusti Miss Universum -kilpailuissa ym. Tukiainen ei kaiketi ole menestynyt missikilpailuissa, vaan hänen "ansionsa" ovat kai muualla. Johannan kauneudesta en ole kuullut puhetta, mutta en tunne koko henkilöä, joten en osaa kommentoida tuota puolta enemmän.

(3) VIA Gra -ryhmän kaikki laulajat ovat oppineita, viisaita naisia, akateemisen koulutuksenkin saaneita. Yksi on valmistunut yliopistosta englanninkielen opettajaksi, toinen musiikkiteatteriakatemiasta ja kolmas ekonomiksi (ei vielä valmis). En osaa kommentoida Johannan ansioita pääkäytössä, koska en tunne häntä.