sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Venäjän kuumin ryhmä


Venäjän kaupan kuumin suomalainen sanomalehti (Venäjän kauppatie –lehti) haastatteli Venäjän musiikin kuuminta ryhmää, joka antoikin mielellään haastattelun. VIA Gra –ryhmän haastattelu herätti outoja reaktioita muutamissa suomalaisissa: nämä ilmoittivat kantelevansa piispalle, koska allekirjoittanut keski-ikäinen kirkkoherra viettää muka merkillistä elämää nuoria naisia ihaillen eikä tue perhearvoja! Todellisuudessa nämä naiset ovat sivistyneitä, eivät pahatapaisia, mutta se on toki totta, että heidän kauneuttaan tuskin kukaan kiistää.

Tämä haastattelu on kokonaisuudessaan luettavissa noin 15.6.2009 alkaen suomalaisvenäläisessä Venäjän kauppatie -lehdessä ja suomalais-venäläisessä verkkolehdessä Datsha.com. Siihen saakka saatte vain katsella ihastellen laulajien kaunista kuvaa, joka on siis käytössäni täysin laillisesti.

Huomenna sunnuntaina lähden jumalanpalveluksen jälkeen Pietariin perheeni kanssa. Venäjän suurlähetystö on luvannut, että se antaisi maanantaina minulle lausunnon lasten kansalaisuuteen liittyvissä asioissa kysymysteni perusteella. Sen perusteella teen myös lehtijutun. Pitää vain yrittää etsiä Pietarissa internet-baari, koska minulla ei ole nettiyhteyttä enää muutoin Pietarissa. Myös kyseinen arvovaltainen neuvo venäläisille vanhemmille lastensa hyväksi julkaistaan mainituissa lehdissä kyseisenä päivänä.