maanantai 8. elokuuta 2011

Suomen ulkoministeriö tekee ”myyräntyötä” Suomen antifasisteja vastaan


Kuva: Kyse on tästä Suomen Ulkoministeriön venäjänkielisen propagandan päällikkö Hanni Hyvärisen skandaalipaljastuksesta


Kuva: Hanni Hyvärisen propagandahanke on Alexander Stubbin käynnistämä hanke tilanteessa, jossa Stubb oli joutunut kovaan kansainväliseen ja kansalliseen paineeseen mm. Rimma Salosen lapsen ja muiden venäläisten lasten kovan kohtelun tähden. Suomen poliittisen johdon sekaantuminen de-russofikaatioon oli paljastunut mm. venäläiselle medialle. Nyt Hanni Hyvärinen kertoo työmuodokseen myyräntyön antifasisteja vastaan.


Kuva: Juha Molari vaatii Hanni Hyväriseltä ja Suomen ulkoministeriöltä julkista selvitystä "myyräntyöstä". Luultavasti Suomen ulkoministeriön venäjänkielisen tiedotuksen päällikön "myyräntyö" -toimintamallia sopii myös arvioida jo aivan vähän ajan kuluttua laajemmin kansainvälisemmällä ulkopoliittisella foorumilla kuin mitä on tämä meikäläisen yksityisen evp.papin pienehkö blogi. Hanni Hyvärisellä on selityksen paikka tai mahdollisuus vetäytyä UM:n venäjänkielisen propagandapäällikön paikalta.Suomen ulkoministeriön Venäjä-tiedotuksen kaksinaismoralistinen tilanne

Suomen ulkoministeriön Venäjä-tiedotuksen johtaja Hanni Hyvärinen ja Jukka Mallinen ovat juuri keskustelussaan tunnustaneet, että UM harjoittaa myyräntyötä Suomen antifasisteja vastaan.

Tämän myyräntyön tarve syntyy UM:n kaksinaismoralistisesta toimintatilanteesta: Suomen ulkoministeriö tahtoo esittää Venäjällä, että Suomessa arvostetaan venäläisiä, Suomi on luotettava naapuri. Suomessa ei olisi muka venäläisiin tai Venäjään liittyvää syrjintää. Suomen ulkoministeriön tiedotusosastolla on näin ollen mahdoton propagandatehtävä selittää Suomi sellaiseksi, jollaiseksi eivät Suomen yliopiston akateemiset tutkimushankkeet, vähemmistövaltuutetun selvitykset tai kansainväliset tutkimukset anna tuloksiksi Suomessa vallitsevasta russofobiasta. Tämän propagandatehtävän vaikeutta lisää uutiskynnyksen ylittävät tapauskertomukset, joissa on ollut ilmeinen russofobinen vaikutus. Todellisuutta kauniimman Suomi-imagon kääntöpuolena on aivan päinvastainen tehtävä suomalaisia varten: mielikuvaksi halutaan ulkoministeriömme tiedotuksessa luoda Suomen ulkoministeriön onnistumistarina vaikean ja uhkaavan Venäjän naapurina.

Ulkoministeriön Venäjä-propagandakoneiston, Info-Finlandia.ru:n päätoimittajana toimii Hanni Hyvärinen. Hän yritti 6. toukokuuta 2010 epätoivoisesti kirjoittaa ”todellisuuden ja russofobiaväitteiden ristiriidasta” – ikään kuin russofobia olisi vain ”väitteen” tasolla, mutta todellisuus olisi kauniimpi. Hannin tehtävänä on pitää Suomi-kuva kauniina samanaikaisesti, kun Suomi tekee hurjia ratkaisuja Venäjää vastaan. Äskettäin minulle selvisi ystävien avustuksella, että 25. helmikuuta 1981 syntynyt Aslambek Hanchukaev (Асланбек Аптиевич Ханчукаев) ei ole vain Suomessa tšetšeenien nimissä KC:ssä esiintyvä voimakas puhemies, vaikka tosi tšetšeenit ovat rauhanomaisia Suomessa ja kaikkialla maalmassa, vaan Tšetšenian viranomaisten etsimä ja interpolin kautta etsitty mies, jota syytetään osallistumisesta terroristi Ruslan Gelaevin bandiittiryhmään, murhiin, ryöstöihin, terrorismiin ja laittomaan rajaylitykseen. Miten ulkoministeriön propagandaosasto selittää Suomen ystävälliset suhteet sen jälkeen kun em. tapaukset saavat Suomessa täyden suojelun poliittiselle toiminnalle, joka on edelleen Venäjää vastaan vihamielistä?

Lisäksi Suomessa toimii ulkoministeriön rahoituksella avoimesti Venäjään vihamielisesti ja separatistisesti hyökkäävä Finrosforum, jonka edellinen puheenjohtaja Heidi Hautala toimii nykyään Suomen hallituksen kehitysyhteistyöministerinä, nykyinen puheenjohtaja Tarja Kantola toimii ulkoministeri Erkki Tuomiojan erityisavustajana ja Finrosforumin sihteeri Mikael Storsjö johtaa Doku Umarovin hyväksi palvelevaa Kavkaz Center –websivustoa. Entinen varapuheenjohtaja Jukka Mallinen on pitänyt puhetta Kavkaz Centerin olemassaolon oikeuksien puolesta Suomessa pian Beslanin tragedian jälkeen, käy kunnioittaen kumartamassa ProKarelian –tilaisuudessa, johtaa demokratian vastaista liikettä Valko-Venäjälle ja pitää puhetta UM:n tarkoitusperiä varten. Hanni Hyvärisellä on siinä selittämistä! Ulkoministeriö rahoittaa Finrosforumin toimintaa, jonka tilaisuuksiin osallistuu hyvin aggressiivisesti Venäjän valtiollista johtoa vihaavia henkilöitä, suorastaan etsintäkuulutettuja henkilöitä.

UM:n Hanni Hyvärinen selitti Espoon tuomiokapitulin asioita tammikuussa 2010

Kohtasin Hanni Hyvärisen ”selitykset” tammikuussa 2010 aivan henkilökohtaisesti. Silloin Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin selitykset yritettiin peittää piiloon. Suomen Ulkoministeriön Info-Finlandia-sivustolla syytettiin, että olen ilmoittautunut röyhkeästi tottelemattomaksi piispalle, tuomiokapitulille ja seurakuntaneuvostolle, mutta sanaakaan ei mainittu siitä, että olen torjunut rajoitukset, joiden mukaan minua vastaan esitettiin matkustusrajoitteita lomieni ajaksi! Hanni Hyvärinen oli tällöin asialla, kun myös venäjänkielisessä tiedotteessa esitettiin valheellinen väite, jonka mukaan tuomiokapituli ei olisi mitenkään keskustellut Rimma Salosen tapaukseen tai ortodoksiseen kirkkoon liittyen. Hyvärinen korosti Espoon hiippakunnan ja ortodoksisen kirkon hyviä suhteita. Tosiasiassa tuomiokapitulin nimittämä tutkinta-asiamies Jorma Back moitti syytepaperissaan minua suoranaisesti tuesta ”rikolliselle venäläiselle naiselle Rimma Saloselle”. Espoon tuomiokapituli sai myös herneen nenäänsä blogini sanoista, että Rimma Salosen ongelmat ovat ”suomalaisperäinen diplomaattinen sotku”, mutta Hanni Hyvärinen uskotteli, että Suomen ulkoministeriö selittää nämäkin syrjintätoimet parhaalla tavalla olemattomiksi Venäjälle. Kävi kuitenkin niin, että Info-Finlandia –sivuston ensimmäisen selitysmenestyksen jälkeen sen indeksointi venäläisellä Yandex-hakukoneella romahti kokonaan olemattomaksi, lopulta Info-Finlandia poisti propagandajuttunsa sivustolta ja pelasti sivuston luottamuksen. Info-Finlandia kertoi tuolloin myös riittämättömästi sen, että kantelujen lähtökohta oli ProKarelia –järjestöstä Kari Silvennoinen ja Veikko Saksi, jotka tekivät kantelut, joihin Espoon hiippakunta liittyi asevelihengessä.

Jukka Mallisen Facebook-keskustelu 8.8.2011 Suomen antifasisteja vastaan

Suomen ulkoministeriön erityislaatuiset propagandistit ovat käyneet tänään maanantaina 8.8.2011 minuun liittyvää Facebook-keskustelua, joka laajeni keskusteluksi Johan Bäckmanista. Tässä keskustelussa UM tarjosi työmuodoksi ”myyräntyömallia” antifasisteja vastaan! Ulkoministeriöllämme olisi ollut aivan aiheellista muistaa jopa tärkeämpiä asioita: miten törppöjä suomalaisia politiikkoja on ollut valtioneuvostossa ja ulkoministeriössä 080808 lausunnon ja vastaavien johdosta. Nyt olisi ollut jo hyvin korjattavissa Venäjää kunnioittavalla tavalla Suomen ulkoministeriön osallistuminen aggressiiviseen informaatiosotaan Venäjää vastaan, kun Georgia oli hyökännyt siviilejä ja rauhanturvaajia vastaan. Ulkoministeriön propagandistit käyvät sitä vastoin keskustelua Molarin, Bäckmanin ja Safkan imagosta sekä suosittavat myyräntyötä näitä suomalaisia ihmisiä vastaan!

Jukka Mallinen ei juuri osoita analyyttistä kykyään, kun aloittaa keskustelun väitteellä, että ”Molari pesee Halla-ahoa puhtaaksi - safkistien ja halla-aholaisten liitto!” Tosiasiassa olen hylännyt aina Halla-ahon politiikan sikäli kuin se on rasistista ja islam-vastaista, mutta reaalisen tapauksen analyysissa en halua lyödä vihollistakaan heikoin perustein, koska Slaavilainen Unioni olisi löydettävissä todelliseksi kumppaniksi Breivikille. Myös Gates of Vienna –blogista julkisuudessa esitetyt väitteet eivät olleet yksinkertaisesti tosia: mainittu blogi tuomitsi ankarasti Anders Breivikin terroriteon. Yksinkertaisesti en pidä siitä, että vastustajasta esitetään vääriä väittämiä (tätä asiaa UM ei tietenkään ymmärrä propagandansa mukaisessa myyräntyössä). Sitä paitsi Slaavilainen Unioni on myös hyökännyt minua vastaan kirjoituksissaan! UM:n propagandistit eivät ole analyyttisesti kovin tarkkoja. Ehkä Mallinen ei halua edes kuulla kritiikkiä Slaavilaista Unionia vastaan, koska Slaavilainen Unioni on ollut Mikael Storsjön johtaman Kavkaz Centerin uskottu partneri jo pitkät ajat, kun nämä ovat taistelleet yhteisessä rintamassa Venäjän oikeusvaltiota vastaan.

Pohjoiskarjalainen taiteilija Anneli Heliö, kalamies Matti Penttilä ja Timo Salo myötäilevät UM:n propagandisteja. Lyhyet tokaisut voi heittää ja tulla osalliseksi maailman järisyttävästä keskustelusta. Anneli Heliö pääsee viisauksien syvyyksiin, kun kertoo Stalinin ihailleen Hitleriä. Kukaan ei kuitenkaan osoita eikä edes voi osoittaa tekstien ja lähteitten avulla, miten Stalin tai Hitler liittyisivät Molarin tai Safkan rakastamaan galleriaan. Kysehän ei ole siis totuuden etsinnästä FB-kirjoittajilla Jukka Mallisen ketjussa, vaan tarkoitushakuisesta valheellisesta leimaamisesta.

Hanni Hyvärinen vaatii myyräntyötä Safkaa vastaan

Hanni Hyvärinen Ulkoministeriön propagandaosaston virallisesti palkattu päällikkö yrittää edetä analyysien tasolle ja toteaa Molarin puhdistavan Halla-ahoa mutta Bäckmanin haukkuvan. Sitten hän tekee sen kovasti toivotun kysymyksen, jota Ulkoministeriössä, Vihreitten ja mahdollisesti muissa tahoissa natsimoodissa toimivat piirit jännityksellä pohtivat tämän jälkeen: ”Onkohan Safkalaisilla sisäisiä ristiriitoja…?

Hanni Hyvärinen, Venäjän ja Itä-Euroopan instituutista, Suomen Ulkoministeriön venäjänkielisen Info-Finlandian päätoimittaja paljastaa sitten kyvyttömyyden laillisin keinoin taistella Suomen antifasisteja vastaan, mutta hän tarjoaa työvälineeksi ”myyräntyötä”. Hyvärinen huomauttaa Ulkoministeriön toiminnasta, että ”meidän myyräntyölinjamme" ei ole toki yhtä näkyvää mutta ”- - - Tässä siis UM-hangaroundin mietteitä. Hyviä ajatuksia tämän asian tiimoilta otetaan avosylin vastaan! - - -”
Tämän blogikirjoitukseni viesti on mennyt perille Suomen ulkoministeriöön ja Venäjän ja Itä-Euroopan instituuttiin
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)