torstai 12. syyskuuta 2013

Suomalaismiestä Mikael Storsjö esitetään YK:n Al-Qaida -terroristilistalle

Tänään Venäjän ulkoministeriö on paljastanut tärkeitä seikkoja, ihmisten nimiä ja organisaatioita julkilausumassaan, jossa mainitaan myös Finrosforumin varapuheenjohtajan Mikael Storsjön nimi. Hänet ja eräät muut henkilöt on esitetty sijoitettavaksi YK:n turvaneuvoston Al-Qaida -terroristilistalle. Mainitut nimet ovat erityisen tärkeitä toimijoita ja edellytyksiä: he tarjoavat koordinaation terroristijärjestöjen toiminnalle. Terroristilistalle esitetyt nimet ovat kaikki entuudestaan tuttuja blogini lukijoille.

Jotkut valtiot eivät valitettavasti käytännössä halua lopettaa Kavkaz-Centerin ja Imkanderin toimintaa. Jo aiemmin on ollut epäilyjä ja aiheellista kysyä, missä määrin nämä valtiot tarjoavat peitellysti tukea separatismille Venäjän Federaatiota vastaan. Kaksinaismoraali on suoraa tukea separatismille. 

En myöskään usko, että Suomessa ja Ruotsissa olisi vilpitön poliittinen tahto: Suomessa on hyvä terrorismin vastainen lainsäädäntö ongelman ratkaisemiseksi, mutta käytännössä lakia ei noudateta eikä siitä piitata.

Venäjän ulkoministeriön lausunto:  http://www.mid.ru/brp_4.nsf/newsline/A2A6CD579AC4A12944257BE4001D50AE

МИД России выявил важные факты, имена людей и организаций. Они безусловно являются связывающим звеном, обеспечивающим слаженую работу террористических организаций.

Некоторые государства на практике не хотят остановить деятельность Кавказ-Центра и Imkander. Уже раньше могли бы возникнуть сомнения и уместно было бы спросить в какой степени эти государства оказывают тайную поддержку сепаратизму в России. Двойной стандарт - прямая поддержка сепаратизма.

Я также не уверен, что политическая воля в Финляндии и Швеции является искренней: в Финляндии есть хорошее антитеррористическое­ законодательство, чтобы решить проблему, но практике оно не применяется.

Читаете: http://www.bigcaucasus.com/events/actual/12-09-2013/86322-kavkazcentre-0/


. . . . . . . .

Juha Molari Юха Молaри
GSM+358 40 684 1172
Teologian tohtori, BBA
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html