Statcounter

perjantai 23. tammikuuta 2009

Lähdetäänkö käräjille?

Lainaus käyttäjältä: oobio - 05.01.09 - klo:23:26
Panen pääni pantiksi - ja koska te, Molari, olette töissä FSB:ssä, niin varmaan pääni myös menee

Olen saanut lukea vastaavia kirjoituksia liian usein. Aion koventaa asennettani.

Onko oobio ja vastaavat kirjoittajat havainneet syyllistyneensä rikokseen, kun väittävät Suomen kansalaisen tekevän työtä vieraan valtion tiedustelupalvelulle? Hän väittää siis maanpetosrikoksesta tai vastaavasta.

Rakkikoiramainen räksyttäminen

Ihmisillä on lupa olla eri mieltä kuin vallitseva rakkikoiramainen Venäjän vastainen räksyttäminen, joka on toki onneksi yleisintä vain tällaisilla nettikeskustelupalstoilla. Niiden vaarana on toki, että meikäläinenkin - rauhanomainen ihminen - provosoituu provokaation jälkeen vihaisiin sanoihin. Olen joskus sanonut liian pahasti, mikä ei toki sopisi kirkkoherran ja papin viralle. Mikä sille voi, että ei voi hillitä itseänsä, kun rakkikoirat räksyttävät.

Miksi olen kirjoittanut SAFKA:an?

Mutta syy miksi olen kirjoittanut SAFKA:an on oobion kaltainen rikollinen toiminta, kun hän leimaa Venäjään luontevasti suhtautuvat ihmiset maanpetollisiksi! Sen tähden tuo russofobinen, alistava, leimaava, jopa rikoslain vastainen herjaaminen yksittäistä ihmistä vastaan, pitää saada näkyviin suomalaisesta yhteiskunnastamme, jotta siihen voidaan myös korjaavasti puuttua. Kun kirjoitan avoimen röyhkeästi, saan esille myös tuon toistaiseksi liian sallitun vihamielisyyden Suomessa Venäjää vastaan, jotta voin myös siitä puhua: itse asiasta.

Meillä on koko ajan monessa paikassa tuollaista tai vähän erilaista alistavaa ja vihamielistä räksyttämistä Venäjää vastaan ja Venäjään luontevasti suhtautuvia ihmisiä vastaan. Itse olen valinnut sen tien, että otan pilkan vastaan enkä vaikene, koska pidän oobion toimintaa mainitussa seikassa jopa rikollisena. Ihmistä ei ole lupa leimata maanpetoksesta. Se olisi sama, jos leimaisin julkisesti toisen nimeltä mainitun ihmisen murhaajaksi. Niin ei sovi menetellä, mutta jostain syystä Suomessa sallitaan sellainen menettely.


Terve itsetunto


Toisin kuin oobiolla ja useimmilla vihamielisesti näkemyksiini suhtautuvilla ihmisillä, minulla on yli kymmenen vuotinen päivittäinen (24 H) kosketus venäläiseen kulttuuriin; pitkät ja monet eri opinnot Venäjällä; toiminta taloustoimittajana Venäjällä; sekä jatkuva kanssakäyminen suomalaisten ja venäläisten talousihmisten kanssa. Joskus jututan myös politiikkoja rajan siellä tai tällä puolen.

Sen vuoksi uskallan nostaa terveen itsetunnon tavoin pääni ylös pensaasta, tulen ulos kaapista niin kuin väitöskirjani kansikuva ennakoi, sillä tässä tapauksessa Venäjässä ei ole mitään hävettävää suomalaiselle. Jos terve itsetuntoni aiheuttaa syytöksiä fsb-palkkalistalle kuulumisesta, se osoittaa syyttävän suomalaisen ihmisen harkintakyvyn pettämistä.

Jos joku leimaa minua tämän jälkeen julkisesti tuollaisesta rikoksesta, tavataan käräjillä! Kyse ei ole minun herkkähipiäisyydestä, vaan röyhkeästä vaatimuksesta raivata Venäjään myönteisesti suhtautuville ihmisille ihmisoikeuksien ja demokraattisten vapauksien mukainen kunnioitus ja arvo sananvapauden ja maineen puolesta. Se pitää olla totta myös Suomessa.

2 kommenttia:

 1. Minä en ollut kuullutkaan teistä, ennen kuin kuulin Bäckmanin tulosta Pohjan kirkkoon noin kaksi päivää sitten. Laitoin myöhään illalla siitä asiasta kommentin.

  Olen nyt tarkastellut blogianne, ja huomaan, että Venäjä-myönteisyytenne on hiukan dynaamisempaa ja agressiivisempaa kuin vaikkapa minun Venäjä-myönteisyyteni. Yhteistyö on hyvästä, mutta elämöinti pahasta.

  Elämä ja elämöinti ovat vastakohtia, eivät elämä ja kuolema.

  Absurdia todellakin olisi väittää, että teillä ja FSB:lla olisi jonkinlainen suhde. Kyllä te olette pesunkestävä suomalainen itsepäinen mies, ja vahva tärkeimmässä uskossanne.

  Mielipiteen vapaus se pitää olla papillakin. Mutta historian edessä pitää olla nöyrä. Ei Mannerheim homoksi muutu hokemalla tai juoruilemalla, eivätkä Neuvostoliiton teot pyhity pelkän tunteen voimalla. Venäjästä itsestään yksin riippuu, mihin sen suunta kääntyy.

  Juuri äsken murhattiin jo neljäs Novaja Gazetan toimittaja; hänet ammuttiin yhdessä ihmisoikeusjuristi Markelovin kanssa. Sanan- ja mielipiteen vapautta kannattavana olette varmasti huolissanne siitä, ettei noin isossa maassa ole kuin yksi oppositiolehti ja siinäkin työskenteleminen on hengelle hupaa.

  Itse siirryn nyt tutkimaan muita ilmiöitä ja toivotan teille hienoa viikonloppua ja Pohjan väelle hyvää Mannerheim-tilaisuutta. Kunnioittakaa vainajia.

  VastaaPoista
 2. Olen itsekin sitä mieltä, että natsien ja muiden ääriliikkeiden tai väkivaltaisesti toimivien ihmisten ja ryhmien menettelyyn pitää puuttua.

  VastaaPoista