Statcounter

perjantai 23. toukokuuta 2014

Torsti Sirén uhkailee vastustajiaan kostolla ja ikuisella työttömyydellä Suomessa

Maanpuolustuskorkeakoulun Strategialaitoksen johtaja, everstiluutnantti Torsti Sirén kertoo  Facebookissaan, että hän on käyttänyt viimeisen kuukauden liki kokopäiväisesti Johan Bäckmanin, Jon Hellevigin ja Juha Molarin määrittelyihin. 

Sirénin lausuu myös uhkailuja, jotka voisi sivuuttaa ikään kuin unettomina öinä kirjoitetuiksi sekoiluksi muussa tapauksessa, mutta hän käyttää Suomen puolustusvoimien antamaa virka-aikaansa ja virkapaikkaansa kokopäiväisesti tuohon kyseenalaiseen toimintaansa. Täten on tulkittavissa ainoastaan, että Sirén lausuu virkansa puolesta ja virassaan moninaisia uhkailuja yksittäisiä suomalaisia ihmisiä ja heidän demokraattisia oikeuksia vastaan. 

Sirén on nimenomaisesti Strategialaitoksen kybersodan asiantuntija, joten hänen täytyy väistämättä myös tietää, että Internetissä levittämät ala-arvoiset kirjoituksensa leviävät verkostossa laajasti. Se onkin hänen tarkoituksensa, mikä käy ilmi hänen toistuviin viittauksiin SOME:ssa (sosiaalisessa nettiverkostossa) annettaviin tuomioihin hänen vastustajilleen. Kyse on sosiaalisen verkoston "tuomiosta" ja yrityksestä tietynlaiseen psykologiseen vaikuttamiseen vastustajissa.  

Lisättäköön, että Sirénin käyttämät Win7 ja Internet Explorer 8.0 eivät ole mitenkään tietoturvallisia Kybersodan spesialistille.

Mihin Maanpuolustuskorkeakoulun strategialaitoksen taso ja laatu ovat vajonneet?

Suurempi mysteeri kuin Sirénin upseerivirassaan ilmaistu poikkeuksellinen missio surffailla Internetissä, on hänen löytämät objektit: Johan Bäckman, Jon Hellevig ja Juha Molari, joita tosiasiassa pitäisi luonnehtia vain yhteiskunta-aktivisteiksi tai ihmisoikeusaktivisteiksi. 

Jos Suomen Maanpuolustuskorkeakoulun Strategialaitoksen johtaja käyttää kuitenkin virkansa näiden muutaman pienen suomalaisen itsenäisen ihmisen määrittelyyn, aamusta yöhön, viikosta toiseen, niin voi kyllä todeta maanpuolustuksemme tason jääneen todella alhaiseksi.

Eivätkö upseerimme ole löytäneet mitään oikeasti tutkittavaa, seurattavaa ja keskusteltavaa, kun nämä kolme nimeä piti keksiä tehtävälistalle? 

Eivät kai kybersodan suomalaiset spesialistit todella luule yksinkertaisuudessaan, että Internetissä julkisesti mielipiteitään lausuvat muutamat suomalaiset ilmentävät mitään maanpuolustuksellisesti merkityksellisesti. Kyllä aito ja merkityksellinen tieto kulkee Internetille ja julkisuudelle saavuttamattomasti, jos sellaista tietoa maanpuolustuksellisesti merkitykselliset tahot välittävät paikasta toiseen. 

Onko kyse demokratian "tukahduttamisesta" vai oman ammattitaidottomuuden peittely-yrityksestä helppojen vihollisten löytämisessä? Ehkä Sirénin täytyy vain esittää, että hän on aktiivinen ja löytää jotain kybersotaan viittaavaa?

Nato-intoilija Torsti Sirén palvelee demokratian ”tukahduttamista”

Sirénin menettely palvelee ainoastaan demokratian ”tukahduttamista”, mistä Viro tunnetaan pahana esimerkkinä: siellä Kapon vainon kohteeksi henkilö ja hänen perhekuntansa voivat joutua sillä perusteella, että häneen liittyy ”putinistisia” ajatuksia tai hän on ”kreml-mielinen”.[1]

Tunnetaan useampiakin pieniä ihmisiä, joiden lapsia ja puolisoa sekä työtovereita on Kapo painostavasti ja uhkailevasti kuulustellut vain siitä syystä, että heillä on ”kreml-mieliseksi” koettu läheinen ihminen. Näyttäisi siltä, että Sirénin kypersodan aktiviteetti valmistelee suomalaisen demokratian ”tukahduttamista” entisestään. Onko tuo "tukahduttaminen" primäärinen päämäärä vai sekundaarinen seuraus sen jälkeen kun Sirén keksii työlleen perustelut "helppojen vihollisten" avulla, jää muiden arvioitavaksi.

Sirénin eräs viesti lauantaina 17.5.2014 on varsin paljastava, jos sitä hiukan tarkemmin analysoi: Sirén pitää ”outona signaalina moniarvoisesta Suomesta maailmalle” sitä, että Moskovan yliopiston professori Aleksandr Dugin ja muut tunnetut vieraat saapuvat Suomeen esitelmöimään ja kohdattavaksi kasvotusten. 

Sirénin mukaan ”toi porukka on ainakin Viron puolella bannissa, ei tule edes viisumia. Miten tämä on Suomessa mahdolista?” Kovan NATO-miehen freedom-propaganda osoittautuu sisällyksettömäksi.

Sirén paheksuu Suomen kokoontumis- ja puhevapautta


Sirénin paheksunta sitä vastaan, että Suomessa on mahdollisuus käydä keskustelua ns. putinistien tai Euraasian Unionin puolestapuhujien kanssa, saa voimakkaat suosionosoitukset: 20 henkilöä tykkää Sirénin kirjoittamasta paheksunnasta kokoontumis- ja puhevapautta vastaan. 

Entinen kapteeni Antti-Pekka Mustonen on ensimmäisenä Sirénin kaverina tykkäämässä sensuurista ja demokratian tukahduttamisesta. 

Alexander Stubbin Euroopan parlamentti kampanjapäällikkö Elias Erämaja tykkää myös Sirénin vaatimuksesta, että putinistit ja Euraasian Unionin kannattajat eivät saisi saapua Suomeen konferenssiin. 

URUP hallituksen jäsen, Järvenpään Rintamaveteraanit ry:n johtokunnan jäsen, Turvakurssin Killan ja Vääpelikillan johtokunnan jäsen sekä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kouluttaja, yliluutnantti Esko Sarkanen ilmoittaa ihastuksensa demokratian tukahduttamiseen, jos ja kun on kyseessä Kreml-mielisiksi tulkitut henkilöt Suomessa.

MBA, yrityskonsultti, kouluttaja ja yritysjohtaja Juha Wiskari ihailee myös Sirénin maahantulokieltoon liittyviä haaveita. Filosofian tohtori, yleisen kirjallisuustieteen tutkija Pajari Räsänen ilmoittaa myös ylistyksensä Sirénin pohdinnoille maahantulokiellosta ja esiintymiskielloista.

Kokoomuslainen poliitikko, valtiotieteiden maisteri Nina Suomalainen (myös Helsingin kaupunginvaltuutettuna ja EU:ssa, YK:ssa ja Etyj:ssä [Etyjin kenttämission varapäällikkö] työskennellyt nainen, myös Elisabeth Rehnin erityisavustaja Balkanin alueella ja Palestiinassa sekä Kirkon Ulkomaanavun työntekijä) ei häpeile ihailla Torsti Sirénin vaatimuksia maahantulokieltojen järjestämiseksi Suomessa näitä ihmisiä vastaan, jotka tunnetaan Euraasian Unionin ideologeina.

Suggestoterapeutti Tony Färding on yhtälailla Sirénin kanssa kauhistunut, että Suomen demokratia sallii noiden ”Kremlin-miesten” konferenssin Suomessa. 

Maanpuolustuskorkeakoulussa strategian ja taktiikan koulutuksensa saanut,  Heidelbergissä Saksassa Naton sotavoimissa palvellut ja nyt Naton palveluksessa Suomen pääesikunnassa palveleva majuri Harri Paldanius tykkää kovasti Sirénin toiveista rajoittaa suomalaista demokratiaa. Paldanius kävi myös 29.5.2013  Jussi Niinistön (ps) johtamassa Puolustusvaliokunnassa kuultavana sotilasasiantuntijana Naton rauhankumppanuusohjelmasta, joka liittyy Suomen vuoden 2008 PARP-neuvotteluihin. Paldaniukselle kelpaa  Torsti Sirénin mieltymykset noudattaa Viron käytäntöjä maahantulokieltojen kirjoittamisessa tietyille venäläisille tahoille. Pääesikunnan Nato-yhdysmies majuri Paldanius lausuu lisäksi 17.5. kello 14:34 suuret katkerat sanansa, että ”Kyllähän me siitä lähdemme, että Suomessa kokoontuu vain suomalaiset mustapaidat --- muut muilutetaan!”. Torsti Sirén jatkaa samassa taisteluhengessä 17.5. kello 14:30, että ”jotain rotia ton porukan kanssa saisi olla” eikä Duginin porukkaa pitäisi päästää Suomeen.

Koko aurinkoisen lauantaipäivän 17.5.2014 Sirén jaksaa kirjoitella vimmassaan. Haminan RUK:n upseeri, yliluutnantti Janne Vaahtovuo ihailee 17.5. kello 15:23, että ”virolaisilla on kanttia olla sitä mieltä kuin ovat.. myös silloin  kun puhutaan Venäläisistä – Suomalaiset ovat siinä kohtaa yhä edelleen 90-lukulaista YYA-porukkaa.. ja se on VIRHE!” Vaahtovuo myös esittää vaatimuksen, että Suomen pitäisi jättää viisumit myöntämättä näiltä henkilöiltä, vaikka nämä henkilöt eivät mitenkään rikkoisi lakeja (17.5. kello 15:28).  Sirén kuitenkin kaavailee 17.5.2014 kello 15:23, että Duginin konferenssin tapahtumapaikka voidaan perua oikealla taktiikalla.

Iivi Anna Masso intoutuu perusteluihin Sirénin Facebookissa, että ”yhdenkään maan ei tietääkseni tarvitse perustella viisumien myöntämättä jättämistä” (17.5. kello 16:03). Iivi Anna Masso tunnetaan myös siitä, että hän allekirjoitti kirjelmän Helsingin yliopistolle ja vaati Bäckmanin opetuksen tutkintaa. Masson ideologiaan ei sovi, että akateeminen sivistys ja ura kuuluvat myös eri tavalla ajatteleville kuin mitä hän ja Kapo määrittävät.

MBA, yrityskonsultti, kouluttaja ja yritysjohtaja Juha Wiskari ihastelee ja vihastelee 17.5.2014 kello 17:37, että ”meillä on puolustus-voimissa erinomainen tietotaito käydä proaktiivisesti (ehkäisten ja reagoiden) tätä psykologista sodankäyntiä, mutta prokura ja resurssit l. poliittinen päätöksenteko ei hahmota ja jostain mystisestä syystä jäsennä asian tärkeyttä”.

Torsti Sirén lupaa kostaa taistelussaan sosiaalisessa verkostossa

Torstaina 22.5. kello 14:40 Torsti Sirén saapui Maanpuolustuskorkeakoulun virkapaikaltaan taas kerran blogini lukijaksi. Kybersodan spesialisti luotti taas niihin löytöihin, joita Internet Explorer ja Windows 7 tarjoavat hänen tietokoneensa todella mahtavan isoon näyttöruutuun. 

Niin Sirén teki myös samankaltaisen tutkimusretken ”sotatantereelleen” Maanpuolustuskorkeakoulun virkapaikalta tiistaina 20.5. kello 10:57, jolloin vielä latasi itseään koskevaa aineistoa blogistani . 

Näiden tässä kerrottujen lisäksi hänen Facebookissaan on toista sataa (!) postausta vajaan kuukauden aikana erityisesti ”putinisteiksi” nimeämiään vastustajiaan vastaan. Torsti Sirén kirjoittaa Facebookiin maanpuolustuksellisen kuukausiohjelmansa: ”Ja sorry, että metodini oli sama kuin ’rakkailla’ ystävilläni Bäckman, Hellevig, Molari jne., joiden kanssa olen paininut viimeiset kolme viikkoa”. Hän kuitenkin lupaa muuta minuutti myöhemmin: ”On se outo sakki, mutta takaisin saavat”. 

Edelleen Sirén viittaa taktiseen ylivoimaansa maanpuolustuskorkeakoulun hyvän varustuksen tähden: ”Verkostot on olemassa. Ps. varovaisuudella ei ole maailmaa viety eteenpäin”.Kuva: Torsti Sirén lupaa kostaa ja kukistaa putinistit

Keskiviikkona 21.5. Torsti Sirén oli erityisen aktiivinen, kun sai käydä SOME-kentällä kybersotaansa ja levittää Toomas Henrik Ilveksen palkitseman ”Venäjä-tuntija” Jukka Mallisen parjaustekstiä ”Kremlin vaikuttaja-agentteja” vastaan. Siinä levitystyössä ja kommentoinnissa meni Sirénin koko päivä.


Kuva: Torsti Sirén ja Jukka Mallinen, vaikuttaja-agentit

Varhaisesta keskiviikkoaamusta 21.5. alkaen Torsti Sirén on ollut hengenheimolaistensa kanssa aktiiviset määrittämässä yhä edelleen sitä, miten olematon ja vähäpätöinen on Juha Molari, mutta myös sitä, miten ”Molarin ja Bäckmanin kirjoitukset ovat ala-arvoisia henkilöön meneviä hyökkäyksiä ilman mitään humaaneja, kristillisiä, sivistyneitä tai laillisia perusteita”. Mika Kerttunen kirjoitti tuon viisautensa ja Antti-Jussi Räihä, Pauli Saarinen, Aki Pekka Virtanen, Antti Paronen, Anna-Liisa Hirvenoja, Henri Lavi ja Torsti Sirén ilmoittivat ihastuksensa Mikan lausumaan tuomioon.


Kuva: Torsti Sirén ilman humaanisuutta

Sirén viljelee internetissä myös mitä hurjinta vihakirjoittelua esimerkiksi levittämällä julkisuuteen jopa törkeää blogia, jossa muuan kirjoittaja vaatii Juha Molaria tapettavaksi potkimalla kuin rotta kuoliaaksi ja  jossa tuo kirjoittaja kuvaa kohtaloni tämän verisen pään kuvalla, joka olisi hänen mukaansa kaikkien putinistien kohtalo. Sirén ei häpeä tuollaisten linkkien levittämistä julkisuuteen toista ihmistä vastaan.


Kuva: Verinen pää lupauksena Molarin kohtalosta

Keskiviikkona Torsti Sirén yhtyy itselleni antamaani kohtalokkaaseen tuomioon: ”Minä pitkäaikaistyötön itähelsinkiläinen laitakaupungin köyhäparka ihmispolo”.  Pyydän, että antakaa minun jo olla tuo köyhäparka ihmispolo ja jättäkään ihan ilman huomiota rauhaan!

Tällä kertaa Sirén ei arvioinut Mallisen lausuntoa, jota hän tekee päivän pitkään monta muuta kertaa, vaan kirjoitustani puolustusministeri Carl Haglundin erityisavustaja Patrik Gayerista. Jutun tarinoinnissa Pauli Saarinen levittää valheellista tarinaa, jota Internetissä on muuan henkilö näiden samojen kavereiden kanssa levittänyt, jonka mukaan olisin mennyt naimisiin oikeusasian todistajan kanssa ja tämä todistaja olisi muuttanut kertomustaan, jolloin olisin saanut hyvät korvaukset ja minut olisi vapautettu. Todellisuudessa ainoa henkilö, joka korjasi tietoja hovioikeudessa, oli vanhempi konstaapeli Eeva Kaarina Hurme, koska hän ei ollutkaan todellisuudessa pidättämässä vaimoani 31.5.–1.6.2000, mitkä tiedot oli toinen poliisi antanut hänelle todistusta varten, koska vaimoni oli minun ja vanhempieni kanssa Pietarissa.  Sitä paitsi olin naimisissa jo vuoden 1998 alusta alkaen, enkä vasta vuodesta 2001 tai 2004, jolloin oikeudenkäynnit olivat. Hurme teki asianmukaisen tarkennuksen, koska hän ei ollut pidättämässä vaimoani ja Olgaa väitettynä päivänä. Hän ei ollut edes koskaan tavannut ketään Olgaa (joka oli myös tosiasiassa viisissä kymmenissä oleva isoäiti eikä mikään prostituoitu!). Jos ei aivan rikosta, niin ainakin Jumalan käskyn merkityksessä väärän todistuksen antamisen syntiin Pauli Saarinen syyllistyi, kun sitten kapteeni Eerika Vaahtovuo jatkaa samassa tarinassa ihmetellen: ”nainen menikin sitten hänen kanssaan naimisiin ja se oli joku syy siihen, että tuomio kumottiin hovissa… Siis häh???”. Tällä kertaa luotan, että Jumalan tuomio synnistä on Saarisen vanhukselle parempi kuin että nostaisin rikosjuttua törkeästä kunnianloukkauksesta, johon hän syyllistyi valheellisen tiedon levittämisellä. 

Keskustelun myötä Torsti Sirén vakuuttaa, etteivät oikeusjutut auta ”näihin kavereihin”, vaan tarvitaan julkista mustamaalausta: ”Onneksi meillä on Suomessa vahva yhteinen oikeustaju, kansalaisyhteiskunta ja SOME-verkostot”. 

Se, mitä Torsti Sirén ihailee Internetin sosiaalisen verkoston mahdollisuudeksi kybersodankäynnissä, on siellä annettava ”tuomio” yksittäiselle kansalaiselle, joka ei sen jälkeen enää saa ”duunia Suomesta”. Saarinen haluaa kuitenkin opettaa, että ”putinistien suomalaisleirissä on Molarin, Bätmanin ja Hellevigin lisäksi monta muutakin fundamentalistista putinistia”, joiden kanssa hän on ”vuosien mittaan ottanut yhteen”. ”Tuntuu usein tuulimyllyä vastaan”, tuskailee Saarinen kyvyttömyyttään vaientaa putinisteja Suomessa.


Kuva: Torsti Sirén ja kybersodan päämäärä ”putinisteille ei enää duunia Suomessa”Kuva: Torsti Sirén, Juha Molari, Carl Haglund ja Patrik Gayer

Torsti Sirén tahtoo kuuliaisia ruumiita

Tiistaina 20.5.iltamyöhälläkin Torsti Sirén jaksoi kauhistella lukuisissa kirjoituksissaan yhdessä upseeripariskunnan Eerika ja Janne Vaahtovuon sekä entisen  vänrikin Antti-Pekka Mustosen ja muiden kanssa, että minun poikani tahtoi oppia Venäjän kansallishymnin sanat venäjäksi. 

Hannele Kosonen pitää kauheana, että ”Molari opettaa lapsensakin näköjään umpivenäläiseksi Suomessa”.  Torsti Sirén, Leena Huovinen ja Panu Petteri Höglund tykkäävät Kososen tuomiosta Molaria vastaan. Kukaan heistä ei mitenkään pohdi tai vastaa siihen, miksi nykyajan ihmisillä ei saisi olla monta kansallisuutta niin kuin juridiikan mukaankin on todellista. Missä on nyt se vapaus (freedom), jota Sirén käyttää pelkästään propagandistisena kulissina, mutta ei salli todellisuudessa vapautta rakastaa ja oppia Venäjän kansallishymniä? Foucault olisi ehkä sanonut, että Sirén tahtoo ”kuuliaisia ruumiita”, jonka muovaamiseksi voidaan käyttää hierarkista valvontaa, normaalistavia rangaistuksia sekä tutkintaa. Sirénin (Nato-) Suomeen eivät sovi lapset, jotka rakastavat Venäjän kansallishymniä.

Torsti Sirén uhoaa 20.5. kello 15:12 ikuista työttömyyttä putinisteille - ja aina rinnalla kulkeva aseveli Pauli Saarinen tykkää ajatuksesta, että Suomen putinistit ”huomaavat jossain vaiheessa, että Suomesta ei saa enää töitä Putinin tai seuraajansa muuttaessa politiikkaansa (linjanmuutosta varmaan saadaan vielä odottaa). Juha Molarihan on jo pitkäaikaistyötön, eikä varmaan ihan iske työpaikka Suomessa enää, vaikka ammattivalintapsykologin pakeilla työvoimatoimistossa on käynytkin”.


Kuva: Sirén ei hyväksy Putinin seuraajille töitä Suomessa

Suomen puolustusvoimat tekevät turhaa työtä?

Myöhään tiistai-iltana 20.5. kello 21:08 Torsti Sirén jaksaa vielä kirjoittaa, että ”Molari on jo vanhaa kaaderia, mutta jaksaa yhä”. Ajatus herättää monien seuraajien tykkäämiset. He eivät vain osaa tehdä oikeaa johtopäätöstä: Antakaa minun jo olla rauhassa, koska olen vanhentunutta kaaderia!

Minä vähäosaisena köyhäparkana suomalaisena miehenä ajattelen, että Suomen puolustusvoimien ja maanpuolustuksen toiminnan kannalta on erityisen valitettavaa, koska niin monet upseerit käyttävät kokonaiset arkipäivät ja viikonloput aamusta myöhään iltaan sen määrittämiseksi, miten vanhaa kaaderia, hullu ja merkityksetön minä Juha Molari olen. Eivätkö he voisi uskoa jo ensimmäisen viestin jälkeen, kun minä itsekin myönnän, että olen itähelsinkiläinen köyhä pitkäaikaistyötön ihmisparka, jolla ei ole mitään vaikutusvaltaisia suhteita ja jota ei edes odota mikään vaikutusvaltainen tulevaisuus. Miksi upseerit ja Kokoomuksen keskeiset poliittiset vaikuttajat hukkaavat useita päiviä ja tunteja turhuuteen?

Voin kai vastata miksi he hukkaavat turhuuteen: (1) koska nuo Nato-kiimaiset upseerit ja poliittiset pelurit haluavat myös demokratian tukahduttamista, erilaisten äänien vaientamista, vaikka tietävät hyvin, että näillä vähäisillä ihmisillä ei ole mitään vaikutusvaltaisia ulkopoliittisia suhteita eikä edes suurta suomalaista kannattajakuntaa. Nato-kiimaan kuuluu vaientaminen, niin kuin Viro on toteuttanut demokratian tukahduttamisen. (2) Upseerit ovat tosiasiallisesti toimintakyvyttömiä suorittamaan omaa tehtäväänsä esimerkiksi kybersodankäynnissä, joten nämä upseerit liittolaistensa kanssa löytävät "helpot viholliset" osoittaakseen ikäänkuin työnsä tuloksellisuutta!

Pauli Saarinen – eläkkeellä oleva Helsingin yliopiston tietohallintopäällikkö – perustelee monisanaisesti ja useassa kirjoituksessaan, miten ”dosentti Bätmänin entinen sydänystävä” on käynyt ”Bätmanille tarpeettomaksi”. Pauli Saarinen tuli jo useita vuosia sitten tutuksi, kun hän kirjoitti täyttä roskaa Venäjän kansalaisuuden saamisesta.[2] Pauli Saarinen teki myös yhdessä asevelikaverinsa Antti-Pekka Mustosen (joka myös pitää yhteyttä Torsti Siréniin) kanssa valituskirjeensä Espoon tuomiokapituliin väittäen, että olisin käyttänyt kirkon väestörekisteritietoja väärin. Näiden kahden tyypin kirjoittelu yltyi erittäin hurjaksi ja levittivät valheellista tietoa mukaan lukien epäasiallinen epäluulo väestörekisteritietojen käyttöön. Todellisuudessa mitään ongelmaa ei ilmennyt. Tiesin Saarisen sijainnin julkisen puhelinluettelon avulla. Mustonen kirjoitti ”Tynkä-Karjalan Anttina” poikani etu- ja sukunimet mainiten, miten Sarvi-Mustosen suku ei antaisi ikinä anteeksi Karjalan menetystä sekä lupasi kolkuttaa ovelle ja lupasi, että poikani olisi ”kuoleman oma”.[3]

Niin Pauli Saarinen ja kumppani todella tietävät oikeasti kertoa Facebookissa toinen toisilleen, miten olen tarpeeton ja riidoissa entisten sydänystävien kanssa, kaikki suhteet ovat kaikkialle poikki, mutta siitä huolimatta he jaksavat kirjoittaa iltamyöhään turhaksi käyneestä ihmispolosta. Minun mielestäni tähän jää sittenkin mysteeri?! Yön toivotukseksi Sirén kirjoittaa koston ja revanssin toivotukset: ”samaa lääkettä takaisin jahka tilaisuus aina koittaa” (20.5.2014 kello 21:37). Saarinen kertoo 20.5.2014 loppulauselmansa kello 21:31, että ”pitkäaikaistyötön Molari on nykyään niin marginaalissa, ettei hänen kirjoituksiinsa kannata kiinittää paljon huomiota”. Tähän loppupäätelmään tykäten yhtyvät myös Juhani J. Toppari, Torsti Sirén ja Tuula Elisabet Visa. Silti tuo tykkäämisen jälkeen tämäkään viesti ei jäänyt viimeiseksi...Kuva: Hannele Kososen lausuma tuomio ja Torsti Sirén


Kuva: Torsti Sirén ja vanhaa kaaderia

Torsti Sirén avasi Internet Explorerin ja Windows 7:n maanantaina 19.5. kello 13:34 sekä latasi taas kerran itseään koskevaa aineistoa blogistani. Muutama minuutti aiemmin maanantaina 19.5. kello 12:36 hän siirtyi blogistani venäläisen Notum-sivuston artikkeliin, jossa käsiteltiin Torsti Sirénin hurjia vihapuheita Venäjää vastaan. Jälleen hän käytti Maanpuolustuskorkeakoulun työvälineitä  - niitä kybersodan turvallisia ja väkeviä aseita. Maanantaina 19.5. kello 8:20 hän latasi itseään koskevan tekstin blogistani.   Maanpuolustuskorkeakoulun strategialaitoksen johtajan aktiviteetti ei rajoitu vain näihin edellä mainittuihin latauksiin ja nimettyihin hetkiin blogistani, vaan hän lukee tekstejä poikkeuksellisella sotilaan kurinalaisuudella myös muuna aikana.

Sen ohessa, että Sirén latasi virkakoneeltaan blogini aineistoa, hän levitti ihaillen Kerkko Paanasen radiohaastattelua. Kerkko Paananen on vähemmän maineikas värivallankumouksellinen vihakirjoittaja.[4][5] Silti hän on Suomen Maanpuolustuskorkeakoulun Strategialaitoksen johtajan aamu-, päivä-, ilta- ja yöunissa suuri ihana sankari.

Torsti Sirén määrittelee, että hän on ”itsekin sekaantunut kyynärpäitä myöten” ”Bäckman-Hellevig & Co. –settiin” (minä lienen tuo Co.). Tätä kybersodankäyntinsä mukaista jälleen uutta levitystyötään Sirén teki vain reilu tunti sen jälkeen, kun hän oli Maanpuolustuskorkeakoulun tietokoneelta avannut Internet Explorerin sekä käynyt lukemassa blogiani ja ladannut aineistoa.

Kun tietää, millaista sakkia Paananen on – tukee verenvuodatuksia Venäjälle, häiritsee Putin-vastaisilla iskulauseilla Suomi-Venäjä –jääkiekko-ottelun yleisöä sekä tekee kiinteää yhteistyötä Beslanin terrori-iskuun linkittyvien ihmisten kanssa – niin Sirénin maanpuolustuksellinen kybersota saa merkilliset puitteet.  

Sirénin Facebookin keskustelukavereita on myös sellainen rikoksesta tuomittu erikoisuus kuin Mikael Storsjö – YK:n turvaneuvoston Al-Qaida-pakotteiden listalla tuomitun Kavkaz-Center –terroristisivuston kustantaja, kun sivuston nykyinen päällikkö on pahamaineinen Movladi Udugov ja webmaster Beslanin terroristeihin linkittyvä Suomeen saapunut Islam Matziev. Storsjö ja Paananen on läheisiä partnereita toisilleen.

Sirénille internet on kybersodan taistelukenttä

Maanantaina 19.5.2014 kello 15:13 Sirén määrittelee, että ”kansalaisyhteiskunta/SOME-yhteisö” on maanpuolustuksellinen kybersodan taistelukenttä, joka kuuluu hänelle. 

Kello 15:17, 15:26, 15:55  ja 16:02 Sirén jatkaa kirjoitteluaan. Lisäksi Sirén muutama minuutti myöhemmin 19.5.   kirjoittaa Facebookiin paljon paljastavat sanat: ”Jotta ei menisi ihan Bätman-asioiden merkeissä tämä elämä, niin moniarvoista ja rikastuttavaa elämäähän me kai tässä kaikki vain halutaan. Bätmänin porukkaakin pitää yrittää ymmärtää, jotta niitä vastaan voisi toimia (palasin siis silti Bätmäniin)”. Nämäkin sanat paljastavat, mitä sotaherra Sirén tekee kybersodan asioissa kaikki päivät!

Maanantaina 19.5. Sirén istuu yhä edelleen tietokoneensa ääressä ja jakaa myös kapteeni Eerika Vaahtovuon tekstin, joka käsittelee Johan Hellevigin puhetilaisuutta Pietarissa sekä kirjoittaa kaksi tuntia blogissani tehdyn latauksen jälkeen työpöytänsä ääressä kello 15:59 väitteen, että Hellevigillä olisi ”omakohtaisia kokemuksia” informaatiosodasta. Kello 16:23 Sirén kirjoittaa suuret sanat ”keine anung”.

Maanantaina 19.5.2014 kello 16:56 Sirén perustelee, että putinisteja vastaan ei pidä käyttää hiljaisuutta tai marginalisointia, vaan täytyy pistää vastaan: ”Yritin hiljaisuutta/marginalisointia. Ei toimi. Pitää pistää vastaan. Onneksi on olemassa ystävät ja verkostot Somessa”. Sirén jatkaa kirjoittamistaan 19.5.2014 kello 17:15, 18:44, 18:45 ja 21:39.

Iltapäivällä kello 16 jälkeen Sirén tekee myös oman kirjoituksensa Facebookin, jossa hän kauhistelee Jon Hellevigiä. Tätä Hellevig-parjausta Sirén jatkaa aseveljiensä kanssa koko iltapäivän, päämääränä näyttää olevan Hellevigin elinkeinon ja toimeentulon tuhoaminen siitä syystä, että Hellevigillä on erilaiset näkemykset kuin heillä. Tämä käy ilmi Pauli Saarisen pohdiskelusta 19.5.2014 kello 18:36 sen suhteen, ketkä olisivat Hellevigin asiakkaita. Torsti Sirén jatkaa 19.5.2014 kello 18:29, että ”Voi olla vaikea saada Suomesta duunia nykyisellä CV:llä”. 

Sirénin käsityksen mukaan siis putinistit eivät voi saada töitä Suomessa, hänen Suomeen kuuluu työhön liittyvä diskriminaatio aatteellisten syiden perusteella. Pauli Saarinen, Suvi Miettinen (os. Sirén), Fiat 130-kerhon tiedottaja arkkitehti Henrik Nederström ja Pasi Pietarinen tykkäävät Sirénin riemusta, että putinisti ei saa töitä Suomessa.


Kuva: Torsti Sirén taistelee putinisteja vastaan


Kuva: Torsti Sirén: ”Ei duunia Suomesta”

”Ryssää turpaan ja rautaa rajalle”

Väkivaltaiset ja sotaiset mielikuvat yltyvät Maanpuolustuskorkeakoulun strategialaitoksen johtajan Torsti Sirénin Facebookissa ja Sirén aidosti ilmoittaa tykkäävänsä noista väkivaltahuudoista. Xtrem median toimitusjohtaja, Länsi-Lapin ammatti-insituutissa sivistyksensä hankkinut Pasi Pietarinen kertoo toisaalla, että hänen paras asiantuntemuksensa on ”Venäjän media”, johon hän pitää yrityksen suhteita. https://www.linkedin.com/pub/pasi-pietarinen/15/300/7a0 

Pasi Pietarisen Tallinaan rekisteröity yritys tarjoaa hakukoneoptimointia, logistiikka- sekä maksuliikenneratkaisuja yrityksille, joista monet toimivat Venäjällä. Pietarisen ja Xtremin venäläiset partnerit lienevät riemuissaan, kun tietävät yrityksen toimitusjohtajan huutavan Facebookissa 19.5.2015 kello 19:19. että ”ryssä turpaan ja rajalle rautaa, Hellevig lasketaan ryssäksi”. Torsti Sirén ja Tuula Elisabeth Visa tykkäävät tuon sortin huutamisesta.

Sirén on aktiivinen määrittämässä yhä edelleen Molaria, Hellevigiä ja Bäckmania 19.5.2014 illalla kello 20:28. Pauli Saarinen (19.5.2014 kello 20:42) syyttää dosentti Bäckmania ”narsistisesti häiriöiseksi”, jonka ”tiedon” hän olisi saanut.


Kuva: Pasi Pietarinen ryssittelee ja huutaa rautaa rajalle

Soturi Torsti Sirén on uupunut SOME-sotaansa ja antaa viimeisen uhkauksensa: ”Ongelma vain on se, että se porukka ei hiljene, ennen kuin sen joku hiljentää” (19.5.2014 kello 21:24). Kybersodan upseeri on tehnyt nyt pitkän maanantain sotansa. Pauli Saarinen ilmoittaa tykkäävänsä siitä, että hiljentää täytyy se porukka!

Sirén ei voi vielä käydä vartiopaikaltaan levolle, vaan kirjoittaa vielä 19.5.2014 kello 22:03 työkalunsa kybersodassa: ”Onneksi on SOME”. Upseeri on kuitenkin valveilla vartiopaikallaan, kun hälytys tuli: niin aina valpas Sirén kirjoittaa vielä yöllä kello 23:22 iloisen uskomuksensa, että Moskova on hylännyt Hellevigin.


Kuva: Sirén vaatii pakolla hiljentämistä

Sunnuntaina 18.5.2014 – mikä ei liene ateistiksi julistautuvalle upseerille edes pyhäpäivä  – Sirén jakoi erään vähemmän maineikkaan entisen kapteenin Antti-Pekka Mustosen (tunnetaan revanssihalujensa tähden hänen käyttämästä nimimerkistä: ”Tynkä-Karjalan Antti” ja esittelee itseään ”vanhaksi asevelisosialistiksi”) kirjoituksen, jossa viitataan Bäckmanin järjestämään ”Perustamme suur-Venäjän” –seminaariin. 

Antti-Pekka Mustosen tunnen hänen kirjoitettuaan häirikkönä valituskirjeen tuomiokapituliin mielikuvituksensa johtamana, mutta myös siitä, että hän lupasi pikkupojalle kuolemaa toistuvissa törkeissä teksteissään internetissä.[6] Entinen kapteeni Antti-Pekka Mustonen on myös osallistunut Naton informaatiosotakeskuksen kokouksiin Virossa.[6] Mielestäni se likainen kirjoittelu on nimenomaisesti lähtöisin juuri noista piireistä.

Sirénin jakamaa linkkiä ilmoittavat tykkäävänsä koko kummallinen joukko ihmisiä: entinen kapteeni Antti-Pekka Mustonen, Kerkko Paananen, kapteeni Eerika Vaahtovuo, everstiluutnantti Alexander Aminoff (toimi ennen pääesikunnan kansainvälisellä osastolla), evp. toimiupseeri Juha E. Tetri, Panu Petteri Höglund, Jussi K. Niemelä sekä monet muut. Tykkääjien lista kertoo siitä, millaisten ihmisten parissa Sirén on kotoisa. Lista ei kerro mitään hyvää Suomen maanpuolustuksen strategisesta kunniakkuudesta, tasosta ja älykkyydestä.
Kuva: Siren Dugin A

Sunnuntaina 18.5. Sirén jatkoi taisteluaan, vaikka oli kaunis aurinkoinen pyhäpäivä

Jo varhain sunnuntaina aamulla 18.5.2014 Maanpuolustuskorkeakoulun strategialaitoksen johtaja kävi kybersotaansa SOME:ssa myös kirjoittaessaan tekstin Jon Hellevigiä vastaan. Kun tervehenkinen kansa meni kirkkoon syntejä tunnustaa ja saamaan armon tai lähti ulkoilemaan erityisen aurinkoiseen aamuun, niin kello 10:14 Sirén on taas aktiivinen, kun perustelee, että marginalisointi ei auta, vaan taisteltava on täydessä julkisuudessa putinisteja vastaan.


Kello 10:36 Sirén on taas Facebookia kommentoimassa. Kello 11:07 Maanpuolustuskorkeakoulun strategialaitoksen johtaja ja Kybersodan erityisasiantuntija määrittelee, että Bäckman on putinistien ”ykköstykki”, mutta ”Hellevig ja Molari toimivat vain viestimiehinä”, ”yhtään silti aliarvioimatta viestimiehiä (ml. sotilasarvo)”. Tätä kirjoittelua Sirén toimittaa siis sotilasvirkansa edustajana.

Hänen määritelmästään tykkäävät mm. Haminan russofobinen upseeripariskunta luutnantti Janne Vaahtovuo ja kapteeni Eerika Vaahtovuo, Jussi K. Niemelä, lapsiasioissa muutama vuosi sitten häiriköinyt Tuula Elisabeth Visa, Panu Petteri Höglund, Osmo Juokslahti ja Yrjö Lipasti. Upseerin päivä jatkuu kiireellisenä, sillä jo kello 11:41 hän kirjoittaa lisää. Lopulta Sirén kokee päivän päättyneen voittoon, kun kello 20:42 kirjoittaa, että ”oli hieno päivä”, kun Hellevig ilmoitti vetäytyvän ehdokkuudesta.

Päivän kuluessa Sirén on levittänyt myös Ylen juttua Karita Mattilasta ja Hellevistä. Kommentaattoreina ovat vähemmän maineikkaat luutnantti Janne Vaahtovuo (joka näyttää olevan aina siellä, missä suurempi sotaherra Sirén sanoo jotain) ja Kapon lähettilääksikin väitetty Iivi Anna Masso.

Sirén, NATO ja Toomas Henrik Ilves

Sirénin Facebook-kirjoitukset eivät ole yksityisasia tai harrastus, vaan ne ovat tapahtuneet Maanpuolustuskorkeakoulusta virkapaikalta, virka-aikana ja virkakoneelta sen rinnalla, että hän surffaillut vastustajiensa blogeissa. Torsti Sirénin poikkeuksellinen aktiviteetti ”putinisteiksi” määrittämiään ihmisiä vastaan kärjistyi suoranaisiksi hyökkäyksiksi erityisesti maaliskuun 2014 jälkeen, kun hän oli vieraillut Nato-opistossa luennoimassa.

Toomas Henrik Ilveksen äskettäinen Suomi-vierailu lisäsi Torsti Sirénin ja hänen kaveripiiriin kuuluvien henkilöiden, kuten Jukka Mallisen, suoranaisia hyökkäyksiä ”putinisteiksi” nimeämiään henkilöitä vastaan. Sirén levittää edelleen Toomas Henrik Ilveksen varoitusta siitä, millaisia ”vakoojia” (spy) Putinin hyväksi toimii Euroopassa. Tämän videon Sirén sijoittaa kaiken sen spekulaationsa keskelle, mitä hän esittää pääasiassa Johan Bäckmania ja Jon Hellevigiä vastaan sekä vähemmässä määrin minuakin vastaan.

Sirén perustelee, että asiaa tulisi miettiä Suomen kannalta, jossa hänen mukaansa asiaa ei oteta riittävän vakavasti, vaikka kybersota ”tarkoittaa myös psykologista vaikuttamista jo syvän rauhan aikana”.

Niin voidaan päätellä, että Torsti Sirén ja Jukka Mallinen toimivat CIA:n miehen Toomas Henrik Ilveksen ja Kapon asialla, ikään kuin käyden kybersotaa vihollisia vastaan, kun etsivät nyt paljastaakseen näitä ”vakoojia”. Mallinen käyttää sanaa ”vaikuttaja-agentti”.

Mutta huolestuttavaa on heidän mielikuvituksessaan se, että heidän työnsä ei palvele mitenkään Suomen etua ja Suomen maanpuolustusta. He löytävät demokraattisia oikeuksiaan käyttävistä yksitäisistä nimetyistä suomalaisista, joilla on vain erilainen näkemys monipuolisen kokemuksensa ja kielitaitonsa tähden kuin heillä, vihollisia! Tällaistako on Suomen maanpuolustuksen kybersodan älykkyys tai älyttömyys!


Kuva: Torsti Sirén ja Toomas Henrik Ilves[1] Ks. RT 4.11.2011. Estonian turncoats persecute pro-Kremlin persons. http://rt.com/op-edge/persecute-estonia-entry-court/ 

[6] http://juhamolari.blogspot.fi/2012/06/suomalainen-kapteeni-antti-pekka.html


Kirjoittaja on omiensa keskuudessa rauhanihmisten ja köyhien parissa:

Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172, +358 44 238 1165
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha