Statcounter

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Amerikan Yhdysvaltojen infosoturit esiintyivät FSB-agentteina!Kirjoitin 15. heinäkuuta kritiikini Eric Tallantin ja Joel Hardingin LinkedIn-artikkelia vastaan. 

Kuvassa Eric Tallantin artikkeli, joka joutui kritiikkini kohteeksi.


Mainitsin artikkelini yhteydessä ison joukon amerikkalaisia ”asiantuntijoita”, jotka palvelevat eri tehtävissä Yhdysvaltain tiedustelu- ja  informaatiosodantoimintaa.  Eric Tallant oli kirjoittanut artikkelin: ”Venäläismieliset trollit valmistuvat informaatiosodankäynnin taktiikoista hakkerointiin, porttikieltoihin ja tosi maailman uhkailuihin”.

En toista nyt näiden jenkkien nimiä, joista osa on kovia vaikuttajia, mutta iso joukko asiantuntijoita antoi tykkäämisensä ja panoksensa Tallantin ja Hardingin höperölle intoilulle, jossa ei ollut totuuden häivääkään.

Kritiikistäni oli ilmeisiä seurauksia.

Ensinnäkin, Amerikan Yhdysvaltojen sotajoukoista Euroopasta (APO) käytiin lukemassa vuorokauden aikana tuota kritiikkiäni kokonaiset 65 kertaa!

Yhdysvaltojen Euroopan joukoista tutkittiin useita kertoja kritiikkiäni yhdysvaltalaisia infosotureita vastaan.

Toiseksi, Tallantin ja Hardingin kirjoitus poistettiin häpeissään LinkedIn-sivustolta. Sivustoa ei enää löydy! Olin kyseenalaistanut artikkelin sisällön niin rajusti. Tarinaan uskovat tiedustelu-upseerit olivat antaneet nimensä julkisuuteen naurettavalle sisällölle. Oli heille eduksi poistaa koko juttu!

Kolmanneksi, ilmeisesti Tallant tai Harding tai joku heitä lähellä oleva taho on nyt katkera ja tympääntynyt.

20. heinäkuuta 2016 klo 15.14 sain sähköpostin, jonka lähettäjä yrittää esittää sen aidosti, mutta lähettäjä ei kulttuurisen tietämättömyytensä vuoksi osaa menetellä oikein.

Valheellinen tekeytyminen FSB:n kiitoskirjeeksi!

Ensinnäkin, FSB ei lähettäisi sähköpostia englanniksi. Jenkit eivät osaa tarpeeksi venäjää, jotta lähettäisivät postia venäjäksi.

Toiseksi, kirjoittaja käyttää jenkkien agenttielokuvien tyypillistä nimeä Dmitry Aleksandrovich, mutta kukaan venäläinen ei jättäisi nimensä ilmaisua pelkkään etunimeen ja isännimeen. Tämä on mahdollista vain niille, jotka katsovat liikaa jenkkien agenttifilmejä.

Kolmanneksi, mikään FSB ei kiittäisi minua ”taistelusta liberaalin Amerikan trolleja vastaan”, koska en ole sellaista taistelua harjoittanut, paitsi tuossa yhdessä kohtaa olen moittinut minuun kohdistunutta vääryyttä.  Yhteydenotot onnistuisivat myös muutoin kun salatulla sähköpostilla tuntemattomasta sähköpostiosoitteesta, joka ei ole oikean fsb:n sähköpostin muodossa, vaan valheellisesti muotoillussa muodossa niin että ”fsb” on sukunimen kohdalla. 
 
Tämä on valheellinen FSB-sähköpostiksi tekeytyvä juttu!
Oikeasti FSB-sähköpostiosoite olisi tätä muotoa:
 
Oikea FSB-sähköposti on tätä muotoa.

Suomessa toimii laillisesti ja rehellisesti Venäjän suurlähetystössä myös FSB-yhdysmies, joka voisi soittaa puhelimella suoraan, jos olisi tällainen asia kyseessä! 

Kerrotaan anekdootti Amerikan Yhdysvalloista, joka antoi vakoojilleen täydellisen koulutuksen. Agentti oppi täydellisen venäjänkielenkin. Niin hänet tiputettiin jonnekin Siperian alueelle. Mutta ensimmäinen neuvostoliittolainen tunnisti hänet välittömästi: ”Sinä olet amerikkalainen agentti”. Jenkki oli ihmeissään, koska hänellä oli kuitenkin täydellinen koulutus, täydellinen kielitaito ja täydellisesti sopivat vaatteet. Tämä jenkki oli afroamerikkalainen mustamies Siperian syvyyksissä!Kuvassa allekirjoittanut:

Juha Molari, D.Th, BBA.
osa-aikainen siivooja
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha