Statcounter

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kavkaz Centerin mukaan kävin sunnuntain messun jälkeen pieksämässä toimittajan Oslossa

Kavkaz Center kertoo tänään sunnuntaina 6. maaliskuuta 2011 julkaisemassaan artikkelissa kello 17:27, että Suomesta lähtenyt Safkan antifasistinen FSB-agenttijoukko olisi hyökännyt Norjassa Oslossa toimittaja Jevgeni Djakonovin (Евгений Дьяконов) kimppuun, huutanut tätä fasistiksi ja lopulta hakannut hänet kuoliaaksi.

 Tuossa uutisessa Kavkaz Center kertoo edelleen, että Pohjoismaiden tunnetuimmat Venäjän vakoiluorganisaation johtajat ovat ”professori” Bäckman, ”pastori” Molari ja väärä ”muslimi” Tammi. Kavkaz Center ilmoittaa uutistoimistona erityisesti ”Suomen kansalaisten joutuvan jatkuvaan vaaraan niin kauan kunnes Suomen poliisi ei ole kukistanut VenäjänTšekan alaisuudessa toimivaa terroristiryhmää ”Safkaa””.

Erityisesti ”pastori” Molari olisi vaatinut avoimesti murhia, terrori-iskuja ja pommituksia, Kavkaz Center tietää kertoa sunnuntain artikkelissa.

Kavkaz Center ilmoittaa myös, että edellä mainittu täydellinen tietämys Suomen antifasistisen komitean suorittamasta hyökkäyksestä Osloon tuli toimittajalle hämmästyttävän tietolähteen avulla. Tieto tuli toimittajalle neuroleptisen lääkkeen pitkäaikaisen käytön ja yliannostuksen jälkeen: Kavkaz Centerin toimittaja ei kiistänyt eikä myöntänyt kysyttäessä psyykelääkkeen vaikutusta hänen kirjoituksensa sisältöön.

Kavkaz Center ei ilmoita, mikä oli mahdollinen supernopea liikenneväline Raaseporista rippileiriltä ja jumalanpalveluksesta Osloon - ja takaisin Suomeen.

 Kavkaz Centerin ei tarvitse ilmoittaa sellaisia asioita, koska sivusto ei ole ylipäätänsä kiinnostunut todellisuudesta.

Kavkaz Centerin fantasian epäuskottavuus paljastuu siinä, ettei terrorismia mainostava sivusto näytä lainkaan tuntevan, kuka on tämä pakolaismies Jevgeni Djakonov (Евгений Дьяконов). Hän on Uzbekistanin pakolainen (s. 1968). Norjassa hän on kirjoittanut ns. Punaisesta Tarzanista. Jevgeni Djakonov (Евгений Дьяконов), Uzbekistanin pakolainen, on esiintynyt kirjailijana, joka äskettäin lähestyi norjalaisia kustantamoita, mutta nämä eivät julkaisset hänen rajua kirjaansa vuoden 2070 tapahtumista

Djakonovin kirjan mukaan vuonna 2070 oli Norjan sijasta Norgestan-valtio, koska maassa olisi tapahtunut islamilainen vallankumous vuonna 2021. Jevgenin näkemykset ovat kaukana Kavkaz Centerin ideologiasta: hän varottaa siitä, että Moskeijoissa avoimesti rahoitetaan terroristijärjestöjä. Hänen mukaansa on odotettavissa kansainvälisen terrorismin, etnisen korruption ja banaalin rikollisuuden hurja yhdistelmä, joka on taitavasti naamioitu uskonnollisten tunteiden ja etnisen oikeuden kaapuun. Hän kirjoittaa jopa tiettyjen rikollisten etnisten ryhmien johtavan Oslossa huumeiden myyntiä. Tämän päivän Norjaan on syntynyt ”valtio valtiossa”, jossa näillä ääriryhmillä on oma valtio, budjetti, keskuspankki, armeija (viittaa 8. tammikuuta 2009 Oslon tapahtumiin), ”turvallisuuspalvelu” ja kenraalit. Hän valittaa, että tämän kertominen leimataan muukalaisvihaksi ja rasismiksi.

Mies sanoo hiukan kehittäneensä näkymiä kirjassaan nykytilanteesta – niin syntyi kirja Norjasta 2070! Muutos syntyisi lopulta vallankumoussodassa, jossa valtaosa norjalaisia, ruotsalaisia, suomalaisia ja tanskalaisia olisi kuollut – ja loput olisi tuhottu Euroopasta vastaavan muftin Evrabian käskystä keskitysleirillä.

Norjassa oli jäljellä kaksi pientä paikkaa norjalaisia varten, mutta nämäkin paikat oli varattu vain homoseksuaaleille, koska Homolandista oli tehty erillinen sopimus. Kirjoittajan yli 600 sivua paksu teos ei kiinnostanut kustantamoita.

Djakonov itse asuu Oslossa Grorudalen-lähiössä, jossa saarnataan varsin avoimesti jihadia, islamistista fundamentalismia ja radikalismia norjalaisia valkoisia sikoja vastaan. Hänen mukaansa Nato-Norjan taistelu terrorismia vastaan on mennyt yhden askeleen eteenpäin, mutta kaksi taaksepäin.

Norjassa muslimiyhteisö tunnustaa valtaosin jihadismia erittäin aggressiivisesti. Erityisesti nuoret miehet Saudi-Arabiasta ja Pohjois-Afrikan maista ovat aggressiivisia. Djakonovin mukaan Norjan sairas teema on tšetšeenit, joka ovat hyökänneet myös kaikkialle Euroopassa, kun rautaesirippu on avattu. Hän kertoo lokakuusta 2005, kun pakolaistšetšeenit olivat hyökänneet pakolaiskeskuksessa väkivaltaisesti: tšetšeenit vaativat aggressiivisesti, että pakolaiskeskuksen asukkaat ja henkilökunta tulisi noudattaa tiukkaa ”islamilaista” pukeutumista, eivät saisi käyttää shortseja ja kaikkien pitäisi rukoilla samalla tavalla.

30 tšetšeenin jengi oli aseistautunut pesäpallomailoilla ja golfmailoilla, murtautunut diskoon Belgian Ostendin pikkukaupungissa, ryöstäneet kävijöitä. Poliisi pidätti sittemmin 16 hyökkääjää.

Elokuussa 2003 tšetšeenit järjestivät verilöylyn Wienin lähellä Itävallassa: he eivät pitäneet siitä, että Moldovasta saapuneet lapset olivat liian äänekkäitä. Yksi ihminen kuoli ja 32 haavoittui.


Tässä kuvassa on Kavkaz Centerin silloinen yläpalkki manipuloitu helvetin tulien avulla, jotka puuttuivat jostakin syystä alkuperäisestä kuvasta, lähde: Yamartnah- - - -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti