Statcounter

perjantai 9. joulukuuta 2011

Avattu sähköposti paljasti: GOLOS-vaalitarkkailijat väärensivät raportit Venäjän vaaleista


Russia Today on julkaissut suurta kohua Venäjän vaaleissa etu- ja jälkikäteen aiheuttaneen Golos-järjestön sähköpostiviestinnän. Viestit on "hakkeroitu" tai tarkemmin sanoen avattu järjestön koneilta sen jälkeen kun rajaviranomainen takavarikoi koneen. Life News -sivusto on julkaissut tiedot ensin.

Viestit osoittavat, että Golos suunnitteli Venäjän vaalien sabotointia yhdessä Yhdysvaltain hallinnon kanssa. Life News sai haltuunsa 60 megatavua Golos-järjestön yksityistä sähköpostiviestintää. Viestin lähettäjät ja vastaanottajat ovat järjestön johtja Lilja Shibanova ja hänen varamiehensä Grigori Melkonants.

Yhdysvaltojen kansainvälisen kehitysyhtyöministeriön (USAID) analyytikko lähetti Melkonyantsille listan ohjeita Goloksen toimintaa varten. Lisäksi kirjeissä keskusteltiin toiminnan jatkumisesta tämän projektin jälkeen, mietittiin sopivaa summaa Venäjän vaalien "rikkomusten" määräksi. Andrey Suvorov lupasi tarvittaessa keksiä sopivia ehdotuksia rikkomusten määräksi, jos hän ei saa vastausta asiassa.

Sbibanovan tietokone takavarikoitiin tarkistusta varten Moskovan lentokentällä, jolloin postilaatikon tiedot tulivat julki Venäjän palveluille.Suomalainen media ei ole korjannut erheellisiä tietoja, joita he välittivät vaaleista Golos-järjestöön tukeutuen.

Kuten olen aiemmin jo lausunut, että sähköpostiviestintä eräiden muidenkin ihmisten välillä paljastaa kovin rumia asioita noiden "ihmisoikeuksien" puolesta kamppailevien ihmisten vilpillisyydestä.

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti