Statcounter

perjantai 16. joulukuuta 2011

Toimittajat: Älkää soittako Kerkko Paanaselle!


Finrosforum on nyt ilmoittanut, millainen porukka ja järjestö he ovat. Pyydän siis Kerkko Paanasen ja hänen ystäviensä vetoomuksesta, että älkää toimittajat soittako Kerkko Paanaselle, Finrosforumin nykyiselle puheenjohtajalle, joka valittiin marraskuussa 2011 tehtäväänsä Tarja Kantolan ja Heidi Hautalan jälkeen.

Venäjän vähemmistöjen ja suomensukuisten kansojen loistavana erityisasiantuntijana viisuminsa menettänyt ja viisumikieltoaan vaikuttavasti Suomen eduskunnassakin esitellyt Ville Ropponen on vedonnut Kerkko Paanasen puolesta, jotta tunnettu putinisti ja stalinistipappi Juha Molari ei saattaisi Finrosforumin puheenjohtajaa puhelinterrorin uhriksi. Onhan todellinen vaara, että suomalaiset rekisteröidyt toimittajat alkavat harrastaa puhelinterroria (muistettakoon kiistan suhteen, että olen virkaheitto tyhjäntoimittaja, joka ei ansioillaan kohoa näiden jalojen toimittajien yhdistyksen jäseneksi, vaikka edes tuon jalon toimittajakunnan käytökseen Ropponen ei luota, koska Ropponen suurena ihmisyyden ystävänä on niin huolehtivainen ystävänsä joulurauhasta ja seesteisestä hiljaisuudesta).

Suomalaisen lehdistö- ja sananvapauden ehdoton Suurmies, jopa Kavkaz-Centerin mukaan Suomen paras Venäjä-asiantuntija, Venäjän vaalikorruption ja rötösten suvereeni tietäjä ja taitaja sekä Pekka Haaviston presidenttiehdokkuuden puolesta avoimesti mainostanut, Finrosforumin perustajajäsen Jukka Mallinen on vedonnut tiukasti Kerkko Paanasen puolesta, jotta Finrosforum saa säilyä salaseurana – sellaisena suojattuna Venäjän asioita arvioivana ihmisoikeusjärjestönä kuin se on ollut tähänkin saakka suojassa kaikilta kiusallisilta toimittajilta. Kerkon puhelinnumeroakaan ei ole julkisesti ilmoitettu. Suurmies Mallinen tahtoo epäilemättä vain hyviä valtiollisia ja kansallisia suhteita Venäjän ja Suomen välille – niin kuin myös ystävällistä vallankumousta Valko-Venäjälle, jotta sekä Suomessa että Venäjällä (ja Valko-Venäjällä) vaihtuisivat valtiolliset päättäjät presidentistä alkaen ja uusi linja olisi kokonansa uudella tavalla rakentava valtioiden välillä. Jos toimittaja soittaa Finrosforumin puheenjohtajalle yleisölle avoimen konferenssin tapahtumien kulusta, tämä voi olla rikollista kotirauhan häirintää.

Venäjän yli tuhatvuotisen historian suvereeni akateeminen asiantuntija Helsingin yliopistosta, todellinen dosenttien Dosentti Arto Luukkanen, joka on ollut Venäjän kielen, filosofian ja eetoksen suoranainen virtuoosi jo varhaisesta nuoruudesta alkaen (sen ohessa että hän on ollut myös kaikenlaisten jumalallisten ja vallankumouksellisten asioiden ”Primus inter pares”), on vedonnut tiukkasanaisesti kaikenlaisten virkaheittojen tyhjäntoimittajien keksimää häirintää vastaan Kerkko Paanasen ja Finrosforumin yksityisyyden puolesta. Ja Jukka Mallinen tykkää Luukkasen vetoomuksesta. Luukkanen on myös papillisen syvällisen kutsumuksensa henkäyttämänä korjannut Ville Ropposen vilpittömässä mielessä tehtyä erheellistä mainintaa ylvääksi säädykseni "stalinistipappi", että oikea nimitys olisi säädytön "virkaheitto".

Venäjän ja Itä-Euroopan instituutin hyväksi selkärangattomien sanastospesialistina erityisesti ansioitunut Edvard Hämäläinen (Эдвард Хямяляйнен) oli äskettäin kirjoittanut LiveJournalissa ”kirkkohiiri” –tunnuksella, että Finrosforumin nykyinen puheenjohtaja Kerkko Paananen olisi sittenkin haastatteluhaluinen, kun kysytään syrjinnän perusteita Finrosforumin vuosikonferenssin saapumiselle. Kirkkohiiren juttua oli jo lainattu joissakin muissakin tarinoissa, jopa ihmisoikeusjärjestö Finrosforumin partnerin Kavkaz-Centerin sivustolla. Edvard Hämäläinen kertoi, että Kerkko Paananen puhuu loistavasti venäjää. Siksi erehdyin virkaheittona tyhjäntoimittajana hätäiseen päätelmään – kas kun teologina looginen ymmärrykseni on vähemmän heikko mysteerien ja paradoksien maailmassa: kirjoitin ystävällisesti, että nyt toimittajat saavat soittaa Kerkko Paanaselle.

Tähän saakka Kerkko Paananen on vaiennut – ja Finrosforumin perustajajäsenet ja aktivistit vetoavat nyt ankarasti, että Kerkko vaikenee tästäkin lähtien. Kuten tiedettyä, minä itse yritin saada monta kertaa selvää, miksi hän ei päästä sisälle. Tämän jälkeen minun tietämykseni mukaan ainakin kaksi henkilöä on soittanut Kerkko Paanaselle, jotta he voivat kirjoittaa tapahtuneen johdosta, mutta Kerkko on sulkenut puhelimen vastaamatta mitään.

Älkää siis kysykö Kerkko Paanaselta, Finrosforumin puheenjohtajalta, hyväksyykö hän järjestönsä jäsenen Mikael Storsjön toimen väkivaltaisesti vieden Juha Molarin kameran. Älkää kysykö: Onko syrjintä ja pahoinpitely Finrosforumin linjan mukaista?
Älkää kysykö: Miksi Finrosforum ei sananvapausjärjestönä halunnut päästää Molaria paikalle, vaikka Molari edustaa Russia Todayta ja Pravdaa, minkä Finrosforum hyvin tietää.
Älkää kysykö: Boikotoiko Finrosforum venäläisiä tiedotusvälineitä?
Älkää kysykö: Miksi suomalaiset mediat ja yksityishenkilöt päästettiin paikalle avoimeen tilaisuuteen, mutta venäläisiä ei?

Jos onni on myönteinen ja voitte kysyä jotakin Finrosforumin puheenjohtajalta: voitte ehkä hänen armollisella ylväällä luvalla kysyä, miksi Venäjällä on median sensuuri ja itsesensuuri, sananvapaus rajoittunut, byrokratia hirvittävä, ihmisiä syrjitään poliittisten näkemysten johdosta. Sellaisia kysymyksiä EI SAA esittää Suomen osalta!


Suljetun Finrosforumin kiistelty konferenssi 10.-11.12.2011 oli yleisölle avoin. Konferenssissa olivat myös läsnä ennakkotietojen valossa Suomen ulkoministeriötä palveleva ulkoministeri Tuomiojan erityisavustaja Tarja Kantola ja kehitysyhteistyöministeri Heidi Hautala Finrosforumin entisinä puheenjohtajina ja varapuheenjohtajina. Doku Umarovin "valtiollisen" kanavan Kavkaz-Centerin toimituskunta pääsi myös sisälle sananvapauden ja ihmisoikeustaistelujen toisena etuvartiona Suomessa ja koko maailmassa.

Venäjän valtiollisen televisiokanavan Russia Todayn - ilmeisesti maailman suurimman televisiokanavan - kolumnistia ("regular RT contributor") ei päästetty sisälle yleisölle avoimeen tilaisuuteen, jossa käsiteltiin Venäjän korruptiota, sananvapaus- ja ihmisoikeusongelmia. Ensimmäinen esitelmöitsijä olisi ollut nimenomaisesti ministeri Heidi Hautala. Näin Vuosaaressa Sofia-kulttuurikeskuksessa 11.12.2011.

Kuvassa Kerkko Paananen, Finrosforumin tiedottaja, joka kielsi pääsyn ennen kuin kukaan sanoi mitään tai edes esittelin omaa nimeäni tai mitään. Hämmästyttävää, että hän tunnisti minut. Kerkko sanoi jo heti minun käveltyäni eteisaulaan: ”Sinulla ei ole pääsyä tänne”. Tulin vasta ulko-ovesta sisälle. Niin avaan videon ja nyt tiedustelen, miksi en siis pääse. En saa vastausta syrjinnän perusteesta.Finrosforum – suomalaisen ja eurooppalaisen (ehkä koko globaalin) ihmisoikeuden parhaana loistotähtenä (ikään kuin kirkkaana Pohjantähtenä pimeällä taivaalla kylmässä talviyössä) - ei hyväksy mitään syrjintää oikeasti ajattelevien ihmisten kesken. Finrosforum puolustaa ehdottomasti oikeasti ajattelevien ihmisten sananvapautta ja valtapyrkimyksiä. Pyydän sen vuoksi anteeksi, että virkaheittona tyhjäntoimittajana, suoranaisena ihmisriepuna ja ressukkana, olen ajattelemattomasti (eihän minulta pidä edes olettaa sivistyneitä, säädyllisiä vaatimuksia) kysynyt ihmisoikeuksieni puolesta, vaikka eihän ennenkään orjien joukolla ole ollut ihmisyyttä ja ihmisoikeuksia. Finrosforum on täydellisesti ajattelevien ihmisten loistava ihmisoikeusjärjestö, globaali etuvartio oikeasti valittujen ihmisten hyville pyrkimyksille.


Ps. tämä kaunis pyyntöni "älkää soittako Kerkolle" koskee myös Viron turvallisuuspalvelua Kapoa ja tähän läheisessä liitoksessa olevia sikäläisiä informaativisen sodan/puolustuksen (kypersodan) organisaatioita, jotka ovat netin kautta surffailleet asiaa koskevia tietoja kello 13:30 jälkeen tänään. Antakaa Finrosforumin olla salaseura, joka tulee julki vain silloin, kun he itse päättävät!

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti