Statcounter

lauantai 12. toukokuuta 2012

Kavkaz-Center oli YK:n turvallisuusneuvoston asia tällä viikolla

Venäjän presidentin erityisedustaja A.V.Zmeevski 4.5.2012 ja Venäjän suurlähettiläs YK:ssa V. Churkin 10.5.2012 YK:n turvallisuusneuvostossa: Kavkaz-Centerin toiminta on vastoin YK:n määräämiä pakotteita.
Venäjän ulkoministeriö on julkaissut Zmeevskin puheen.

Kavkaz-Center on rekisteröity Tukholmaan ProCaucasus-yhdistykselle, jonka puheenjohtajana on suomalainen Mikael Storsjö.

Zmeevski korosti YK:n tärkeää roolia rajat ylittävän terrorismin lopettamisessa. Eräs tärkeä asia on sivilisaatioiden ja uskontojen välisen vihan ja vastakkainasettelun ehkäiseminen, kanssakäymisen ja vuovaikutuksen rakentaminen. Rikolliset tulee saattaa myös vastuuseen, mikä on tärkeää terrorismin torjunnassa.

Zmeevski huomautti kypermaailmaan uudistuneista haasteista terrorismista ja viittasi Kavkaz-Centerin olemassaoloon, jota Ruotsi ei ole saanut lakkautettua vieläkään YK:n turvaneuvoston vuonna 2011 määräämästä pakotteesta 1989 huolimatta.

Kavkaz-Centerin rekisteröiminen on suoritettu Ruotsiin suomalaisen Mikael Storsjön toimesta, joka kuitenkin Helsingissä hoitaa sivuston kustantamista ja administraatiota yhdessä Islam Matsievin kanssa.

Tämän suuremman luokan poliittista foorumia voi enää tuskin odottaa kuin YK:n turvaneuvosto asian käsittelyssä. Suomen ja Ruotsin vastuullinen toiminta YK:n turvaneuvoston pakotteiden täyttämisessä voisi toteutua esimerkiksi siten, että valtioiden ulkoministerit ja sisäministerit keskinäisissä tapaamisissaan ja yhteydenpidoissaan sopivat lainvalvontaviranomaisia velvoittavista asianmukaisista toimista ongelman ratkaisemiseksi vastuullisesti kansainvälisten velvoitteiden puitteissa.

On sinänsä odotettavaa, että Kavkaz-Center julkaisee noiden vetoomusten jälkeen tyytymättömänä oman vihanpurkauksensa sivustollaan. Sitä vastoin on täysin sopimatonta ja erheellistä, että Kavkaz-Center liittää minut ja ystäväni Zemeevskin ja Churkin esittämien argumenttien ja asioiden ikään kuin äänitorviksi ja ilmiantajiksi.

Kansalaisaktivistina olen syrjäytynyt laitakaupungin pitkäaikaistyötön, jolla ei ole mitään pääsyä eikä yhteyttä suurlähettiläiden ja YK:n turvallisuusneuvoston tason keskusteluihin! Kyse on kristityn miehen moraalista ja omastatunnosta, minkä tähden en voi vaieten hyväksyä sitä pirun toimintaa, jota Kavkaz-Center harjoittaa ihmisyyttä ja lähimmäisyyttä vastaan.

Pyydän nyt, että Kavkaz-Center löytäisi edes jostain järjen ja kohtuuden häivähdyksen sen verran, jotta tuo perkelemäinen äänitorvi tajuaisi, että minulla ei ole osaa eikä arpaa siihen, mitä YK:n turvallisuusneuvosto keskustelee tai mitä ns. isot pojat päättävät!

Minun omatuntoni ja kristillinen uskoni johtaa minua moraaliseen arviointiin oman aikamme pahuuksia vastaan, mutta sellaisena ihmisenä olen yksi pieni ihminen ilman suhteita._ _ _ _Blogini on http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti