Statcounter

torstai 25. huhtikuuta 2013

Suomesta käsin hallinnoitu terroristien komentokeskus on kansainvälinen kysymys


Suomesta käsin edelleen hallinnoitu Kavkaz-Center ei ole mikään media, ei edes mikään sotatilanteessa elävä propagandamedia, vaan se on terroristien komentokeskus. Tshetsheniassa ei ole edes mikään sota, vaan ihmiset käyvät urheilukilpailuissa, kulttuuritapahtumissa, töissä, kaupoissa ja uskonnollissa tapahtumissa rauhallisesti.  

Terroristi Doku Umarov on tunnustanut avoimesti, että Kavkaz-Center on hänen terroristijärjestönsä osa. YK:n turvallisuusneuvosto on listannut Doku Umarovin terroristiksi, Al-Qaidaan linkittyväksi terroristiryhmän johtajaksi http://www.un.org/sc/committees/1267/NSQI29011E.shtml niin myös hänen Emarat Kavkaz –organisaation terroristiryhmäksi sekä hänen terroristiuhkausten ja rekrytointiviestien työkalun Kavkaz-Centerin.  http://www.un.org/sc/committees/1267/NSQE13111E.shtml

Keskiviikkoiltana 24.4.2012 A-studiossa mielipiteitään lausunut Mikael Storsjö ei ollut rehellinen ja vilpitön: tämä vilpillisyys näkyi myös hänen käytöksessään, katseen harhailussa ja pakoilussa, sekä pään oudossa vääntelyssä. Miehen ryhdikäs suoruus puuttui!  Vilpillisyys tulee ilmi myös Storsjön selittelyssä, jossa hän välttää tosiasioiden tunnustamista. Ohjelmassa ei mainittu olenkaan, että KC:stä on YK:n lausunto, että se on terroristisivusto, lisäksi Storsjö pystyi ilman mitään kritiikkiä esittämään, että Kaukasus pitää "vapauttaa" venäläisistä, jopa asein. YLE-ohjelmassa yllytetään taisteluun venäläisiä vastaan.

(1) Komentokeskus on veristen terrorirahojen välityskanava, se ei ole mikään media eikä sillä ole median tavoin myös julkista mediakorttia, päätoimittajan ja toimituskunnan yhteystietoja: Komentokeskuksen niin sanotut toimittajat ovat useamman kerran laittomiin aseellisiin jengeihin osallistuneita henkilöitä, jotkut heistä ovat todistettavasti välittäneet rahalähetyksiä Euroopasta ja muualta bandiittijoukoille, joissa he ovat itse taistelleet – kunnes ovat ehkä saaneet turvapaikan Skandinaviassa, jossa jatkavat sotaa muiden työvälineiden avulla. Kavkaz-Centerin toimitukselliseen työhön vuosien ajan osallistuneiden henkilöiden lähikaverit ja perheenjäsenet ovat keränneet rahoja bandiittijoukoille. Näin on myös osassa tapauksessa Suomeen tulleita pakolaisia, joilla on ollut Kavkaz-Center –yhteys jo ennen Suomeen tuloa.

(2) Komentokeskus antaa hengellis-sotilaallista koulutusta ja tukea radikaaleille islamisti bandiiteille ja natsi-terroristeille, jotka ovat saaneet myös kritiikitöntä tukea holokaustin kieltävälle opilleen Kavkaz-Centerin sivuilla. Al-Qaidan johtajat, kuten Anwar Al Awlaki julistavat suoraan Kavkaz-Centerin sivuilla, että amerikkalaisia pitäisi tappaa niin paljon kuin mahdollista milloin tahansa. Nuo tekstit ovat venäjäksi ja arabian kielellä, eivät englanniksi. Siksi amerikkalaiset eivät vielä tiedä kaikkea pahuutta ja vihaa, jota Kavkaz-Center kasvattaa myös Amerikkaa vastaan. Kaikesta huolimatta juuri Bostonin Tsarnaev-terroristiveljesten YouTube-videossa Bin Laden kutsui tappamaan amerikkalaisia, juutalaisia, kristittyjä, jotta syntyisi kalifaatti. http://visiontoamerica.com/14683/boston-marathon-suspects-islamic-terrorists-not-chechen-separatists/ 

Mutta aivan sama Al-Qaida –sisältö näkyy nimenomaisesti Kavkaz-Centerin aineistossa toistuvasti, mikä on valitettavasti täysin luonnollista ja välttämätöntä,  Kavkaz-Center ja Doku Umarov ovat osa Al-Qaidaa.

Jo aiemminkin Kavkaz-Centerin viestit ovat tukeneet islamistien radikalisoitumista ja osallistumista taisteluun Amerikkaa vastaan Afganistanissa ja Somaliassa. Tiedetään useampia tapauksia, joissa Kavkaz-Centerin hengellis-sotilaallisen kasvatuksen innoittamina radikalisoituneet henkilöt ovat lähteneet rauhallista oloista sotiakseen muhajideen rinnalla Israelia, Amerikkaa ja Venäjää vastaan. Jopa Suomesta on lähdetty ja pyritty noihin sotatoimiin, ja ainakin osa on ollut Kavkaz-Centeriin suoraan sidottua intoilua.

(3) Terroristien komentokeskus koordinoi ja hoitaa yhteyksiä radikaalien Mujahideen taistelijoiden kansainvälisessä toiminnassa, josta Amerikka koki vasta ensimmäisiä merkkejään kotikentällä, tällä kertaa Bostonissa.

Suomen viranomaisten ja poliitikkojen asenteet joutuvat muuttumaan kriittisiksi Kavkaz-Centeriä vastaan amerikkalaisten mahdollisen moraalisen heräämisen ja paheksunnan johdosta. Amerikkalainen CNN kanava viittasi terroristien radikaaliin nettikanavaan, mikä herätti heti katseet Suomen ja Ruotsin suojelemaan Kavkaz-Centeriin. Nyt on suurin haaste siinä, miten Amerikka säilyttää moraalisen johdonmukaisuuden ja rehellisyyden toimissaan terroristiryhmittymää vastaan, joka on hyökännyt verisesti Amerikan mantereelle urheilijoita ja heidän kannattajiaan vastaan.   Suurin haaste moraaliselle vilpittömyydelle on tuoreiden tietojen mukaan se, että  Bostonin terroristi Tamerlan Tsarnaev kävi Georgiassa leirillä gruusialaisten ja amerikkalaisten ohjaajien alaisuudessa. Hänen toimintansa rahoitus tuli amerikkalaisen Jamestownin kautta, joka toimii Zbigniew Brzezinskin komennossa.

Jamestownin operaatioiden yhteys radikalisoituneeseen islamiin on tullut tunnetuksi useasti vuosien aikoina. Esimerkiksi radikaalin islamistisivuston Waynakhin toimittaja Michael Capobianco on kirjoituksissaan voimakkaasti tukenut Mikael Storsjön ja Kavkaz-Centerin toimintaa.  Juuri Capobianco on ollut aktiivinen Georgiassa pidetyssä kansainvälisessä konferenssissa marraskuussa 2010, jolloin hän esitti tuomionsa Venäjää vastaan. Hän esitti myös tuolloin vaatimuksia Venäjän järjestämiä talviolympiakilpailuja vastaan. Mainitun konferenssin rahoittaja oli  Jamestown Foundation. Jamestownin hallituksen toiminnassa on useita Yhdysvaltojen hallinnossa tärkeässä asemassa olevia vaikuttajia, kuten Hoover-instituutin hallituksen jäsen Dian Denman ja Yhdysvatojen merijalkaväen kenraali (evp) Carlton W. Fulford (jr).   

Juuri Brzezinskin opin tuloksena on pidetty presidentti George W. Bushin päätöstä aloittaa Irakin sota. Zbigniew Brzezinski on painottanut vuonna 1997 ilmestyneessä kirjassaan “The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geogstrategic Imperatives” Euraasian keskeistä merkitystä Yhdysvalloille: USA:n pitäisi säilyttää kontrolli Euraasiassa – maailman suurimpien energiaresurssien, väestöpohjan ja talousaktiviteettien kodissa.

Jamestownin Pohjois-Kaukasian politiikka kulminoituu amerikkalaisen pyrkimyksen toteuttamiseen. Amerikkalainen, CIA:n tuella vuonna 1984 perustetun, esimerkiksi Tšetšeniassa ja muissa Venäjän Pohjois-Kaukasian tasavalloissa terroristien propagandan edistämisestä  moititun  (http://ug.ria.ru/society/20071207/81630177.html)The Jamestown Foundation (Джеймстаунский фонд) –järjestöön   (http://ru.wikipedia.org/wiki/Jamestown_Foundation) kuuluu myös Keski-Aasian-Kaukasus instituutti (The Central Asia-Caucasus Institut).  Amerikan intressi on keinolla tai toisella heikentää menestyvän Euraasian syntyä ja tukea tuossa tarkoituksessa Pohjois-Kaukasian epävakautta.


Äskettäin tunnettu amerikkalainen radiojuontaja ja poliittinen kommentaattori Michael Savage (Weiner) ja Greg Lewis kirjoittivat, että George Soros ja Zbigniew Brzezinski olisivat erityisesti Egyptin tuhon taustalla ja tulevien islamilaisten vallankumousten vaikuttajat Barach Obaman rinnalla. Michael Savage kiinnitti oikein huomiota siihen, että AlBaradei näkyi Kairossa vain pari päivää kansannousun jälkeen ja nimesi heti neuvottelijan, joka olisi Muslimiveljeskunnasta, jonka yhteydet islamistisiin terroristijärjestöihin Savage aivan oikein tunnistaa. Tunnettu toimittaja jatkaa: ”Itse asiassa hän [AlBaradei] on odottanut siviilissä jo jonkin aikaa. Hän on hallituksen jäsen George Soroksen ja Zbigniew Brzezinskin johtamassa International Crisis Groupissa. Brzezinski on sama mies, joka valoi syksyllä 1979 Iranin shaahin romahduksen".
 

Capobianco on mainittujen ”värivallankumousten” tai ”islamilaisten vallankumousten” rahoittajien ja järjestäjien konferensseissa vakiovieras, hän on vain eräs julistaja, kirjoittaja ja propagandisti, mutta hän on myös Doku Umarovin kunniaksi toimivan Itškerian tšetšeenitasavallan Waynakh-sivuston kirjoittaja.
 Pari vuotta myöhemmin Jamestownin koulutuksessa Georgiassa oli myös Tamerlan Tsarnaev.

Jamestownin ohessa Bostonin terroristi Tamerlan Tsarnaev oli yhteydessä tunnettuun tshetsheeniterroristiin Abu Dujananiin, jolla oli suora linkki Doku Umaroviin. Tällä hetkellä Abu Dujananin on kuollut, Doku Umarov ei vielä. Kavkaz-Center on Umarovin itselleen tunnustama ”valtiollinen” informaatiosodan komentokeskus, missä tarkoituksessa se on jo alkuaan syntynytkin Movladi Udugovin ja Boriz Berezovskin yhteisoperaationa vuonna 1999. Bostonin terroristi Tamerlan Tsarnaev ei ainoastaan lukenut ja katsonut Kavkaz-Centerin sivuja, vaan hän myös levitti tuota aineistoa edelleen opettajiensa Dujananin ja Umarovin ohjeiden mukaisest.  Tamerlan Tsarnaev oli Kavkaz Chatin aktivisti.

Tuon Kavkaz chatin rekisteröinti oli aivan viime päiviin saakka Suomessa, vielä senkin jälkeen kun monet muut rekisteröinnit oli siirretty Ruotsiin, kunnes nyt ilmeisemmin kaikki rekisteröintiosoitteet on siirretty muiden Storsjön sivustojen tavoin pakoon Kanadan Torontoon World Trade Centerin taloon. Bulevardi 2:ssa työskentelevä Islam Matsiev on kertonut poliisille, että hän on nimenomaisesti Kavkaz chatin ja Kavkaz Centerin webmaster. Islam Matsievin  velipoika (serkku) Yunus Matsiev kirjoitteli myös aktiivisesti Kavkaz chatiin, jossa hän sai ylistystä toimittuaan Beslanin terrori-iskun radiomiehenä. Islam Matsiev toimi jo siihen aikaan mainitun chatin webmasterina.

A-studiossa 24.4.2013 Mikael Storsjö tunnusti yhä edelleen jatkavan Kavkaz-Centerin kustantajana ja  sivuston ylläpidon omistavan Pro Caucasus-yhdistyksen johtajana. Terroristien komentokeskuksen rekisteröintitiedot viittaavat aina lähiaikoihin saakka Mikael Storsjön nimeen:

Minä olen jättänyt rikosilmoituksen Tammisaaren poliisille vuoden 2011 alussa, koska Kavkaz-Center ja Kavkaz chat olivat julkaisseet toista sataa vaarallista viestiä minua vastaan. Heidän kirjoitukset olivat täynnä valheita ja loukkauksia. Väärät viestit olivat omiaan luomaan uhkan minua vastaan, jos ja kun radikalisoitunut Muhajideen-bandiitti kohtaa minut saadun väärän esiymmärryksensä hengessä. Poliisi kadotti nuo asiapaperit. Vasta nyt kahden vuoden päästä poliisi palaa tutkimukseen ja pyytää uudestaan saada vanhat paperit, joita heillä ei enää ole.

Aivan varmasti rikollisten Kavkaz-Center-kirjoittajien selvittämiselle on nyt julkinen intressi – jopa kansainvälinen intressi. Olen nimennyt, että Mikael Storsjö ja Islam Matsiev ovat todistajia, sillä heidän täytyy tietää rikollisten kirjoittajien nimet.  Kustantajan ja webmasterin ensimmäisiä velvollisuuksia on tietää tuollaiset toimitukselliset kontaktit. Jo vihdoin nyt poliisin on pakko aloittaa tutkimus Kavkaz-Centeriä vastaan, riippumatta missä nykyään Kavkaz-Centerin palvelimet ovat. Rikosilmoitukseni koski Kavkaz-Centerin kirjoituksia keväästä 2010 kevääseen 2011. 


. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html