maanantai 14. marraskuuta 2011

Terroristien tukiverkoston Kavkaz-Centerin likainen rahoitus tulee julki

Tekstin lähde: Yamartnah

Kuluvan vuoden aikana Tshetsheniassa ja koko Pohjois-Kaukasiassa on muistettu mm. Yamartnah-sivustolla moraalisesti paheksuen Heidi Hautalan johtaman Finrosforumin (ko. vihajärjestön nykyinen puheenjohtaja on ulkoministeri Erkki Tuomiojan erityisavustaja Tarja Kantola, kun Hautala on varapuheenjohtaja ja Kehitysyhteistyöministeri Suomen hallituksessa) ja Finrosforumin sihteerin, Kavkaz Centerin sivut omistavan Pro Caucasus -yhdistyksen puheenjohtajan, Kavkaz Centerin suomalaisen administraattorin Mikael Storsjön tähden EU:n ja Suomea kaksinaismoralististista, väärämielistä julmuutta.

Ahkeroin nyt sen hyväksi, että tällä viikolla tulisi nimiä, oikeudenkäyntituomioita, poliittisia sidonnaisuuksia ja rahoituskuvioita paljastava ytimekäs juttu RT (Russia Today) –kanavalle. Ehkä Suomikin saa oman osansa asian hoidosta. Kun syksy etenee, tulee mahdollisesti koko ajan lisää nimiä ja dokumentteja julkisuuteen. Läpinäkyvyys murskaa petollisten kaksinaismoralistien tekopyhyyden.

Otan hyvin kiitollisena vastaan sähköpostilla ja muutoin (esim. kasvotusten) aiheeseen liittyvää ohjausta ja aineistoa. Asia tuottaisi minulle vähiten tietysti työtä ja saisin rentoutua liikunnan parissa levollisesti ilman kiireitä, jos Kavkaz-Centerin administraatiosta asiat julkistettaisiin läpinäkyvästi pikemmiten. Tämän blogini juttuhan tulee joka tapauksessa KC:n toimittajien ja administraation syyniin ennen kuin RT:n juttu ennättää julki.

Ministeri Heidi Hautalan sopisi antaa julkinen selonteko, jossa ilmenee hänen näkemyksensä ja sidonnaisuutensa Kavkaz-Centerin olemassaoloon sekä Mikael Storsjön toimiin. Mieleeni tulee Suomen hiihtojoukkueen vanha doping-skandaali, joka kasvoi kasvamistaan petollisen salaisuuden peittäessä alussa kaiken. Hiljaisuus virittää epäluulon, että skandaali piileskelisi myös Suomen politiikkojen kulissien takaisessa elämässä. Asiasta on kysyttävä näin suoraa, vaikka tiedän Hautalan herkkänahkaiseksi, joka on tehtaillut asian johdosta jo vuosi sitten rikosilmoituksenkin antifasisteja vastaan.

Tässä vielä lisäksi ihan hyvä uutiskuva aiheeseen liittyvästä keskustelusta ja sen merkittävyydestä Venäjällä
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)