Statcounter

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kavkaz-Center yrittää kätkeä paniikissa toimijoitaan

YK:n turvallisuusneuvoston kesällä 2011 antama tuomio on johtanut paniikkireaktioon Kavkaz-Centerissä: järjestelmän administraatio on tehnyt parhaansa kätkeytyäkseen julkisista rekistereistä. Mitään ei kuitenkaan ole unohdettu, kaikki on tallessa! YK:n turvallisuusneuvosto käsittelee Kavkaz-Centerin toiminnan jatkumisen ongelmallisuuden, kuten asia kuuluu puuttua mahdollisimman väkevästi Ruotsin ja Suomen vastuutonta asennetta vastaan.

Kavkaz-Centerin ylläpitäjät pakoilevat vastuutaan ja yrittävät kätkeytyä. Tämä näkyy julkisiin rekistereihin annetuissa muutoksissa. Itse asiassa tänään Kavkaz-Center parjasi huonomuistisuudessaan Interfaxille antamaani haastattelua väittäen, että Isa Dzhabrailov - Doku Umarovin varatiedotusministeri v. 2005-2007 - ei olisi koskaan ollut missään yhteydessä Kavkaz-Centeriin.

Nyt marraskuussa tulostettavien rekisteritietojen valossa ei enää näyttäisi löytyvän ketään todenperäistä henkilöä terroristien ulkomaisen edustuston verkkosivujen taustalta. Nämä tiedot siis nyt marraskuussa lokakuussa 2011 muutettujen tietojen jälkeen.


Sitä vastoin nämä tiedot löytyivät huhtikuussa 2010. Siellä on lausuttu kaksi kiinnostavaa nimeä: Isa Dzhabrailov ja Mikael Storsjö.


- - - - - - -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti