Statcounter

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Israel teki sen mitä on tehtävissä terroristien kanssa Gazassa

Terroristiyhteyksistä tunnetun IHH:n laiva ei totellut Israelin antamaa käskyä kääntyä avoimeen satamaan ja purkaa lasti yleisessä valvonnassa, vaan pakolla halusi tunkeutua sotilaallisesti suljetulle alueelle Gazan satamaan.

Mitäkö sotilaat voivat tehdä tuossa tilanteessa? He tulevat laivaan voimakeinoin. IHH:n "humanistit" eivät antaneet tulijoille kukkia ja juhla-ateriaa, vaan nostivat puukot, rautatangot ja muut pieksemisvälineet israelilaisia kommandoja vastaan.

Suljetulla sotilasalueella tottelemattomuus ja väkivaltainen hyökkäys laivaan saapuneita sotilaita vastaan johtaa väkivaltaiseen haltuunottoon - tällä kertaa myös muutaman henkilön kuolemaan.

Itse en olisi niin tyhmä edes uskonnollisessa innossani, että Israelissa yrittäisin tunkeutua suljetulle sotilasalueelle ja minut pysäyttävää sotilasta alkaisin piestä rautatangolla. Siinä saattaisi mennä jopa oma henkeni.

Pidätysten jälkeen IHH:n laivan eräs "humanisti" kertoi tämän olleen jo toinen kerta, kun hän tahtoi kuolla Allahin marttyyrinä, mutta lupasi kolmannen kerran onnistuvan. Että sellaisia "humanisteja" sinisilmäiset suomalaiset puolustavat!

Hamasista tai muista terroristijärjestöistä ei ole syytä rakentaa mitään romantisoitua kuvaa. Israelilla ei ole romantisoitunut kuva terroristeista, vaan ankaran realistinen käsitys on muodostunut lukuisten veristen terroritekojen tuloksena.

Minullakaan ei ole mitään ihannekuvaa Hamasin kannattajista, vaikka tunnen Hamasin sinisilmäisiä ihailijoita. Olen jopa itsekin joutunut kauhistumaan, miten Doku Umarovin virallisen äänenkannattajan Kavkaz-terroristisivuston ensimmäinen kielteinen juttu minua vastaan levisi Hamasia innokkaasti kannattavalle taholle (ei ole sama taho kuin joita tunnen Suomesta, koska suomalaiset ovat vain naivia asian johdosta). Tällöin tuli itselleni hyvin ilmeiseksi, millaista jihadista veristä taistelua ko. taho tahtoo. Sanalla sanoen tuo Hamas-sivusto oli sairasta verisen taistelun ihailua, videomateriaali ja kuva-aineistoa oli kauheaa siitä miten vääräuskoisia amerikkalaisia ja juutalaisia teurastettiin. Sivusto samaisti puhdistautumisen Allahia varten verenvuodatukseen (vääräuskoisten tappamiseen). Itsekin sain osani tuolla sivustolla.

Tässä alla vain alkukatkelma mainitusta jutusta, jonka jälkeen alkaa meikäläisen kuvailu sekä kaikenlainen järkyttävä video- ja kuvamateriaali

En anna siis sympatiaa myöskään Hamasin hyväksi toimivalle IHH:n ”avustuslaivalle”!

Liki koko maailma innostui tuomioon Israelia vastaan, koska Israelin sotilaat pysäyttivät voimakeinoin humanitaariseksi laivaksi naamioidun ”vapauden laivan” (Mavi Marmara), joka oli matkalla Gazaan. Niin on toimittava terroristiyhteyksistä tunnettujen tahojen kanssa. Israel tietää sen kovan kokemuksensa tähden.

Suomi sitä vastoin antaa jopa terroristeille leposijan, jotta nämä voivat taas vahvistuneina jatkaa taisteluja eri puolilla maailmaa.

Kiire Israelin tuomitsemiseen oli niin vimmattu eri puolilla, että vaikutti ikään kuin koko maailma olisi unohtanut Gazan alueen ja IHH:n terroristikytkennät.

Eikö Israelilla ole syytä erityiseen varovaisuuteen, kun alueelle on saapumassa laivoja, jotka ovat lähteneet matkaan terroristiverkoston varoin?

Muutama ruotsalainen matkustaja ei tee laivasta yhtään vähemmän terroristista. Laivassa oli 6 italialaista, 9 irlantilaista, 2 bulgarilaista, 5 belgialaista, 11 saksalaista, 2 tanskalaista, 31 brittiä, 38 kreikkalaista, 4 tšekkiä, 9 ranskalaista, 11 ruotsalaista, 1 bosnialainen, 3 makedonialaista, 3 norjalaista, 1 kosovolainen ja 380 turkkilaista.

Tänään Israelin ulkoministeri Avigdor Lieberman sanoi Tel Avivissa juuri sen, mitä olin saattanut odottaa, kun pidättäydyin Israelin tuomitsemisesta, vaikka sitä minulta odotettiin monissa sähköpostiviesteissä.

Olen lukenut vuosikymmenen verran terroristeja koskevia kansainvälisiä tutkimuksia ja lehtiartikkeleita, vaikka tavallisena kyläpappina harrastuksen kanssa tapahtuu satunnaisesti virhepäätelmiä.

Kun olen seurannut myös terroristipäällikkö Dokku Umarovin virallisen tiedotuskanavan Kavkaz Centerin käyttäjäliikennettä, sikäli kuin nämä saapuvat sivustolta minun blogiini, olen pistänyt merkille turkkilaisten innostuneen osuuden.

Toisaalta turkkilainen islamilaisuus tunnetaan maltillisena ja hienokäytöksellisenä. Tämä on turkkilaisen valtaväestön asenne.

 Kiitos myös Naton läsnäolon etteivät terroristiset piirit saa suurta vaikutusvaltaa Turkissa. Nyt tarvitaan myös Turkissa Naton ja erityisesti Yhdysvaltojen läsnäoloa, jottei Turkin valtiollinen asenne kääntyisi kansalliskiihkossa vastuuntunnottomaksi terroristien suosimiseksi.

Israelin ulkoministeri Lieberman kertoi tänään, että Turkista lähtenyt humanitaariseksi avustuslaivaksi naamioitu ”Vapauden laivan” IHH-ryhmällä on yhteydet Tšetšenian militantteihin. Tästä on äskettäin kertonut myös mm. Komsomolskaja Pravda.

Israel oli seurannut toimintaa jo pitkän aikaa. "On selvää, että heidän tehtävänsä oli verenvuodatus ja vastakkainasettelu. Mitään muita tavoitteita ei ollut”, totesi Israelin ulkoministeri: ”Yritimme tarjota vaihtoehtoja, jotta löytyisi sivistynyt tapa väitetylle humanitaariselle avulle Gazan alueelle, mutta kaikki meidän ehdotukset hylättiin”.

Laiva siis väkivalloin päätti tunkeutua vastoin sotilaiden käskyä Gazan alueelle. Pidän luonnollisena, että sotilaat pysäyttävät voimakeinoin tuollaisen tunkeutujan.

Hepreankielisessä Ha-areetz –lehdessä Israelin ulkoministeriöstä Yossi Gal painotti, että jos ko. laiva olisi suostunut menemään Ashdodin satamaan ja tavaroiden asiallisen purkamiseen YK:n valvonnassa, sen etenemiselle ei olisi tullut esteitä.


Israelin ulkoministeri Lieberman sanoi selväsanaisesti, että aluksessa oli palkkasotureita, jotka olivat saaneet maksun provokaatioiden aiheuttamisesta.

 Venäjä mukaan lukien ovat monet maat moittineet (ennenaikaisesti ja tietämättömyytensä johdosta), että aseiden salakuljetuksen väittäminen olisi vain Israelin propagandaa.

Venäjän suurlähettiläs Faed Mustafa on moittinut Israelia propagandasta ja ilmoittanut Venäjän kannattavan vain rauhanomaisia ratkaisukeinoja.

Israelin ulkoministeri Avigdor Lieberman moitti 1.6.2010 YK:n pääsihteerille järjestöä tekopyhyydestä, sillä viime kuussa yli 500 ihmistä sai surmansa Thaimaan, Afganistanin, Pakistanin ja Irakin tapahtumissa, mutta kansainvälinen yhteisö vaikeni.

Israelilla on oikeus puolustautua roistojengejä ja terrorismin kannattajia vastaan. Lieberman muistutti, että laiva oli kieltänyt kaikki Israelin ehdotukset rauhanomaisesta avustuksen siirtämisestä alueelle.

Avustuslaivaksi naamioitu palkkasotureiden kuljetusalus pysäytettiin, osa "palkkasotilaista” heitti aseensa mereen sen jälkeen kun kommandot ottivat haltuunsa aluksen. Israelilaiset kommandot avasivat tulen sen jälkeen, kun palkkasoturit olivat osoittaneet pistoolilla ja toimineet terroristien tavoin: ”Palkkasotureilla oli murha silmissä”.


Israelin kansallinen uutistoimiston Arutz Shevan artikkelissa Maayana Miskin käsitteli israelilaisten sotilaiden ja Gazaan pyrkivän laivan aseistettujen matkustajien veristä yhteenottoa. Knessetin molemmat osapuolet seisovat Israelin sotilaiden puolella. Israelilainen media on sitä vastoin hajanaisempi.

Euroopan juutalainen kongressi (European Jewish Congress) on painottanut, että EU:n pitäisi tehdä kaikkensa, ettei tällaiset tapaukset toistuisi. EU:n pitäisi tuomita terroristiyhteyksistä tunnetut ”ihmisoikeusjärjestöt”, kuten ryhmän, joka järjesti Gazan laivan.

Turkkilainen islamilainen ”hyväntekeväisyysryhmä” Insani Yardim Vakfi (IHH) oli laivan järjestäjä. Sillä on yhteydet Al-Qaidaan, Tšetšenian militantteihin ja muihin terroristeihin. Turkin hallitus on todennut IHH:n terroristiyhteydet jo 1990-luvulla.

Danish Institute for International Studies (Evan F. Kohlmann 2006, The Role of Islamic Charities in International Terrorist Recruitment and Financing Danish Institute for International Studies), Washington Institute for Near East Policy (terrorismia vastustavan tutkimuksen johtaja Matthew Levitt 1.6.2010), the Carnegie Endowment for International Peace ja Israeli Intelligence and Terrorism Information Center Jerusalem Postin artikkelissa sekä monet muut asiantuntijat ovat osoittaneet IHH:n yhteydet, jotka syntyvät mahdollisesti Muslimiveljeskunnan sateenvarjon alla, jihadilaiseen terrorismiin, Hamsiin ja Al-Qaidaan.

Vuonna 1996 CIA nimesi IHH:n osaksi terroristijärjestelmää, jolla on yhteydet Iranin ja Algerian terroristiryhmiin. Erityisesti tanskalaisen tutkimuslaitoksen vuonna 2006 julkaisemasta Kohlmanin tutkimuksesta tulee ilmi lukuisia IHH:n terroristikytkentöjä. Kohlman on itse työskennellyt mm. Yhdysvaltojen oikeusministeriölle, FBI:lle (Federal Bureau of Investigation), NSC:lle (the National Security Council), DHS:lle (the department of Homeland Security) ja IRS:lle (the Internal revenue Service).

Marraskuussa 2001 kansainvälinen media kohisi, kun Osama bin Laden ylisti nauhalla eri terroristitekoja, yli 200 ihmistä surmannutta Balin yökerhopommia, tšetšeniterroristien johdosta yli 150 ihmisen kuolemaan Moskovan teatterissa jne.

Kesäkuussa 2004 FBI ja muut turvallisuusorganisaatiot tunkeutuivat Bin Ladenin WAMY-toimistoon Virginiasta. Juuri WAMY oli em. videon välittäjä. Järjestön tietokoneet tutkittiin tarkoin. WAMY jatkoi kuitenkin erilaisissa ”hyväntekeväisyysprojekteissa”, joissa eri "jihadilaiset" hyväntekeväisyysjärjestöt ovat yhteistoiminnassa ja verkostossa keskenään.

 Kohlman kertoo Al-Qaida –verkoston moni-ilmeisyydestä "hyväntekeväisyysrahankeruussa". Tämän saman verkoston osasta on kyseessä myös Turkissa toimivassa Foundation for Human Rights, Liberties, and Humanitarian Relief (IHH).

Turkin viranomaiset aloittivat rikostutkimukset IHH:ta vastaan joulukuussa 1997, kun paljastui, että IHH:n johtajat olivat ostaneet hyväntekeväisyysrahoilla automaattiaseita muilta islamistisilta militanteilta ryhmiltä (Jean-Louis Bruguiere and Jean-Francois Ricard.

Requisitoire Definitifaux aux Fins de Non-Lieu. De Non-Lieu partiel. De Requalification. De Renvoi devant le Tribunal Correctionnel, de mantien sous Controle Judiciaiare et de maintien en Detention.” Cour D’Appel de Paris; Tribunal de Grande Instance de Paris. sivu 112).

Tutkimusten tuloksena Turkin viranomaiset totesivat, että IHH:n tietyt jäsenet olivat menossa taisteluihin Afganistaniin, Bosniaan ja Tšetšenian.

 IHH:n puhelintietojen tutkinta paljasti, että Al-Qaida ja algerilaiset terroristit toimivat myös muualla Euroopassa.

Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden puolusti äskettäin, että Israelilla on täysi oikeus estää aseiden salakuljetus Gazaan ja vaatia sen vuoksi laivojen tarkistusta: ”Israelilla on ehdoton oikeus suojella turvallisuus etujaan”. Olen amerikkalaisten kanssa samaa mieltä. Tässä ei ole kyse muslimien, juutalaisten ja kristittyjen välisestä taistelusta, vaikka sellaiseksi provokaatio voi huolimattomassa mediapelissä vääristyä: kyse on jihadilaisen väkivaltaisen islamilaisen vääristymän edustajista ja heidän kaikkinaisesta tukiverkostostaan, jota rauhanomainen muslimi tai muu maailma ei voi tietenkään hyväksyä.

Katso haastattelu IHH:n laivan tähden (käännös):


24 kommenttia:

 1. Pastori,vietitte sitten koulun päättymistä puolustamalla "Israelin" valtion brutaalia veritekoa.Yön hetkinä sitten siivositte Venäjää arvostelevan osion blogistanne,mikä nosti vienon hymyn kasvoilleni.Arvo Saloa mukaellen"Jumalauta.näillä lakeuksilla,ei jumalauta pilkata Venäjää." Te puolustatte juutalaisten kansainvälisellä merialueella tekemää rikosta täysin kestämättömillä väittämillä.Ruokaa,lääkkeitä ja rakennustarpeita tuovilla aluksilla ei ollut aseita.Pastori,keppi tai astalo ei ole ase,ei ainakaan rinnastettavissa Galil-rynnäkkökivääriin.Ensimmäistäkään laivalta löytynyttä tuliasetta ei Daavidin pojilla ole ollut näyttää valheidensa tueksi.Teistä en tiedä,mutta josko kotiimme tunkeutusi joukko ryöväreitä,en heitä kipa päässäni toivottaisi tervetulleiksi.Meille voi pahantekijä tulla,mutta omin jaloin lähteminen sattaa olla perin hankalaa.Rauhanaktivistit puolustivat itseään,aivan kuten palestiinaisetkin tekevät.Juutalaiset ovat ryöstäneet Palestiinan,ajaneet sen asukkaat maanpakoon,sulkeneet kahteen valtavaan tuhoamisleiriin,joista Gaza on pahin,sillä demokraattisissa vaaleissa vallan saanut Hamas on "Israelin" pahin vihollinen.Ilman "Israelia" ei muuten olisi Hamasia,ei al Qaidaa,ei edes Umarovin Dokua.Rauha Lähi-Itään,mutta myös Kaukasiaan palaa sinä päivänä kun juutalaiset kroolaavat helvettiin miehittämästään Palestiinasta.Niin kauan Palestiinan kansan oikeutettu taistelu tulee jatkumaan. Pastori,te vietitte juuri voitonpäivää,sankarillisen Neuvostokansan voittoa fasistisista miehittäjistä.Neuvostopartisaanit taistelivat natsivalloittajia vastaan näiden anastamilla alueilla palauttaakseen isänmaansa sen oikeille omistajilleen.Hamas tekee aivan samaa kuin urhoollinen Neuvostokansa.Miksi te vihaatte palestiinalaisia vapaustaistelijoita,mutta ihailette Neuvostoliiton puolustajia? Kirjoititte:"Kiitos Naton läsnäolon Turkissa...." Nato on Venäjän uuden sotilasdoktriinin mukaan suurin turvallisuuspoliittinen uhka Venäjälle ja koko maailmanrauhalle.Rauhan kannalta olisi enemmän kuin suotavaa,että Nato lakkaisi olemasta tai ainakin painuisi helvettiin Venäjän naapurimaasta Turkista.Mitä Raamattu(nne) sanokaan pimeyden voimiin tukeutumisesta? Pastori,ystäväni,näinä kesän pian ohikiitävinä valoisina hetkinä on teillä rukousteni saattelemana rauhaa tutkia Palestiinan sorretun kansan oikeutta puolustaa itseään hedelmällisen maansa anastajia vastaan.Palestiinalainen vapaustaistelija on meidän aikamme Jeesusu Kristus marttyyri,joka kiusattuna,usein vain tyhjin käsin tai kivi aseenaan käy epäsuhtaan vastarintaan huippuunsa trimmattua Aabrahamin siemenen murhakoneistoa vastaan.Rukoilkaamme Herraa,että pian on tuleva se päivä kun Palestiina on jälleen vapaa ja rauha palaa maailmaan,jopa Venäjän levottomille alueille.Siukkista.

  VastaaPoista
 2. Pastori,kun Jeesus varoitti että Jerusalemia vastaan hyökättäisiin, hän ei neuvonut opetuslapsiaan taistelemaan vaan pakenemaan ja niin he tekivätkin(Matt.24:15,16) Tosi kristityt eivät tartu aseisiin,vaan luottavat täysin Jumalan valtakuntaan,joka poistaa kaiken pahuuden maan päältä.(Daniel 2:44),Joh.18:36) Ai niin,mutta juutalaisethan eivät usko Jeesukseen Kristukseen... Onko teillä rakas ystäväni vielä sotilaspassinne pöytälaatikossa,vai oletteko jo ymmärtäneet sen palauttaa kuten todellinen Jumalan valtakunnan seuraaja tekee? Siukkista.

  VastaaPoista
 3. Kristillinen usko ei tarkoita yhteiskunnan turvallisuuspolitiikan kannalta sitä, että paetaan haaveisiin vaan poliisia ja sotilasta tarvitaan pysäyttämään rikolliset ja vaaralliset tahot. Evankeliumien rinnalla on hyvä lukea myös Roomalaiskirjettä, joka on iältäänkin vanhempi kuin evankeliumit: siinä uskonvanhurskauden rinnalla on selvä apostolinen sana, että esivalta ei turhaan kanna miekkaa, esivaltaa on toteltava tietyissä tilanteissa.

  Gazan satama on suljettu alue, mutta terroristiyhteyksistä tunnetun IHH:n laivan purkaminen olisi voitu toteuttaa aivan hyvin kansainvälisesti valvotusti toisessa satamassa. Jos sotilaiden käskyä ei noudateta, vaan jopa heitä vastaan hyökätään, on sotilaalla oikeus käyttää asetta, vaikka ase tuottaisi kuoleman. Jos joku leipämurunen oli laivassa, niin ei pidä idealisoida IHH:n lähtökohtia, kuten eräs laivan "humaneisteista" itsekin sanoi Reutersin tv-haastattelussa: Tämä oli toinen kerta kun halusin tulla Allahin marttyyriksi, mutta kolmannella kerralla onnistun!

  Koko historian tarinaa ei tarvitse nyt ratkaista, vaan todeta, että sotilaiden pysähtymistä käskyä kielletylle alueelle yrittäessä on noudatettava. Höpö höpö, että Israel olisi rakntamassa Al-Qaidaa, Doku Umarovia ja muita sairaita terroristeja.

  Ja älä valehtele, että olisin jotakin "siivonnut pois" Venäjä arvostelua. Mitään en ole siivonnut pois. Sen kerron yhä, että olen erimieltä kuin löperöitään päästellyt ja tyhmyyksiään puhunut Venäjän Turkin suurlähettiläs. Hänen näkemyksensä ei suinkaan ole ainut näkemys myöskään Venäjällä.

  VastaaPoista
 4. Sotilaspassista kysyttäessä vastaan, että en tiedä sen olemassaolosta enkä välitäkään. Se on kai kadonnut joskus vuosikymmen sitten tai muuta.

  VastaaPoista
 5. Pastori ystäväni,Daavidin poikien kommandot eivät voi edustaa esivaltaa kansainvälisillä vesillä,sen kummemmin kuin Somalian Rosvo-Roopetkaan.(Pakko kertoa ihailuni vanjaa kohtaan,joka hoiti tyylikkäästi tankkerinsa kaappauksen,varsinkin sen lopun.Tuskinpa murjaani toista kertaa naapurin laivaa kaappaa,ei ainakaan jos uintimatkaa on se seitsemänsataa kilometriä) Uskotteko todella,että kansainvälisessä satamassa purettu humanitäärinen apu olisi joskus saapunut perille "Israelin" saartamalle Gazan tuhoamisleirille? Te sanotte "israelilaisilla" olleen oikeus puolustautua,mutta kuka helvetti hyökkäsi avustuslaivoille helikoptereista käsin ja teloitti ampuma-aseettomia aktivisteja päähän ampumalla? Myöhemmin Mooseksen pojat karkottivat pidättämänsä rauhanaktivistit "Israelista".Hupaa,sillä yksikään heistä ei siellä omasta tahdostaan ollut.Saarronmurtajat ja rauhanpuolustajatolivat matkalla Palestiinaan,Gazaan. Pyydän veljeni anteeksi,sillä ette ole tekstiänne siivonnut,kuten erheellisesti väitin.Yön hämärinä hetkinä arvostelunne Venäjän lausunnon löperyydestä vaikutti niin paljon voimakkaammalta kuin päivänvalossa,jottei ihme ole että kansakoulun käynyt erehtyi.Anteeksi vielä kerran. "Israel" ei tietenkään ole Hamasia tai al Qaidaa rakentanut,mutta sinä päivänä kun juutalaisvaltio lakkaa olemasta,käyvät kyseiset organisaatiot tarpeettomiksi ja dokultakin käyvät silloin kaverit kovin vähiin. Loppuviimeksi,on eri asia hukata sotilaspassi kuin palauttaa se ja samalla irtisanoutua lahtarikaartin perinneyhdistyksen jäsenyydestä.Siukkista.

  VastaaPoista
 6. Molarille tiedoksi, että Gaza ei ole israelilaisten suljettu sotilasalue vaan laittomasti saarrettu 1,5 miljoonan palestiinalaisen asuttama alue. Israelilaisten kommandojen hyökkäys tapahtui kansainvälisillä vesillä. Jos laiva ei olisi haastanut saartoa vaan olisi suostunut menemään israelilaiseen satamaan, siellä ei olisi ollut YK:n henkilöstä valvomassa koska Israel ei ole sallinut YK:ta valvomaan sen harjoittamaa sortopolitiikkaa. Vasta kansainvälisen tuomion jälkeen Israel on vihjannut mahdollisuuteen, että ehkä mahdollisesti YK voisi ...

  Gazalaiset eivät ole terroristeja vaan puolustavat olemassaoloaan. heidän vastustajansa nimittävät heidän taisteluaan alkeellisilla välineillä terrorismiksi. Eli jos ei olisi Israelin valloituksia, saartoa eikä sortoa niin ei olisi Hamasia eikä Al Fatahiakaan. Sitä paitsi on liikkunut tietoja, että Hamas olisi alunperin Mossadin perustama tarkoituksena hajoittaa Fatah. Joka tapauksessa Fatah on voittanut palestiinalaisten viimeisimmät vapaat ja demokraattiset vaalit.

  VastaaPoista
 7. IHH on terroristiyhteyksistä hyvin todistetusti tunnettu "avustusjärjestö", joten Israelin sopii täysin hyvin vaikka kansainvälisillä vesillä pysäyttä tai upottaa mainitun tahon lähettämä laiva, mikäli laiva ei tottele sotilaiden käskyä.

  Kyse ei ole siis Gazan asukkaista, joita kukaan ei väitä kokonaisuudessaan terroristeiksi, vaan IHH-järjestöä sen yhteydestä Al-Qaidaan ja muihin terroristiverkoston tahoihin. Sellaisen tahon pitää tietää, että Israel toimii kovilla otteilla, kun IHH lähestyy aluetta. Ilmeisesti he tiesivät ja kyseessä oli suunniteltu provokaatio. Eräs pidätetty kiihkoilija valitti, että tämä oli jo hänen toinen yrityksensä päästä Allahin marttyyriksi, mutta ei vieläkään onnistunut.

  VastaaPoista
 8. Hienoa Juha. Nyt ilmoitat, ettet ole Mossadin agentti. Aiemmin olet kertonut ettet ole myöskään FSB:n (tai KGB:n) agentti. Luulen, että harva suomalainen pappi joutuu vapaaehtoisesti (tai pakon edessä) tuollaisia tunnustuksia tekemään.

  Kaiken kieltämisen jälkeen jää kuitenkin epäilys. Oletko kuitenkaan pelkästään Venäjän puolesta puhuva hyväntahtoinen idiootti ilman virallista kytkentää, kuten haluat meidän luulevan? Vaikka tämän dekkarin loppuratkaisu vaatii vielä uusia paljastuksia, luulen että useimmat kuitenkin arvaavat sen.

  J.

  VastaaPoista
 9. Olen huono dekkarikirjailija, sillä olen paljastanut jo kaiken: minulla ei ole mitään mainitunkaltaisia suhteita, vaan olen ihan vapaaehtoinen Suomen isänmaan hyväksi toimiva mies, jonka ajattelu ei kai poikkea edes merkittävästi Paasikiven ja Kekkosen linjasta. Suomi on vain niin kovasti etääntynyt Paasikivestä ja Kekkosesta itäpolitiikan tekijänä, että tavallinen suomalainen mies vaikuttaa nyt niin erikoiselta liian monien mielissä.

  VastaaPoista
 10. Pastori,paskan väli vaikka Neuvostovalta kaatui ja naapurissa vallitsee suorastaan riistokapitalismi,eivätkä ulkopoliittiset linjauksetkaan enää aivan samoilta kuullosta kuin ihanilla 70- ja 80-luvuilla.Meidän on jatkaminen Paasikiven-Kekkosen-Karjalaisen ulko- ja sisäpoliittisella linjalla aina Herramme toiseen tulemiseen asti,mielummin vielä sen jälkeenkin.Pitäväthän Daavidin jälkeläiset (ja Risto) sianlihaa saastaisena ja ah niin moni Kansanlähetyksen veli Raamatun naiskäsitystä 2000-luvulle kuuluvana.Miksi ei kansamme siis eläisi menneisyydessä.Ei muuta kuin herättämään SNS-seuraa henkiin (se on helpompaa kuin kuolleen lapsen palauttaminen elävien kirjoihin.Kysykää vaikka emerituskirkkoherra Koivistolta.) Ensi kerralla kun Halonen tekee valtiovierailun naapuriin,niin vieköön hän tuliaisiksi pitkästä aikaa lautasellisen Lepikon torpan multaa,sitä kalleinta mitä meillä on Venäjän kansalle antaa.Siukkista

  VastaaPoista
 11. Molari syyttää IHH:ta terroristiyhteyksistä. Edes Israelin hallinto ei tee niin vaan syyttää vain yhteyksistä Hamasiin, joka on vapaat palestiinalaisten vaalit voittanut.

  Sitä paitsi yhteydet mihin tahansa ei anna oikeutta omankäden oikeuteen eikä lynkkausjoukkojen lähettämiseen, varsinkaan kansainvälisille vesille. Lisäksi israelilaisilla oli taatusti tiedossa, että laivoilla oli muitakin ja he saattoivat heidät vaaraan.

  joidenkin tietojen mukaan israelilaisilla kommandoilla oli mukanaan jopa tappolistoja laivalla olijoista. sellaiseen ei mikään kansainvälinen oikeus anna oikeutta.

  Sikäli olen Molarin kanssa samaa mieltä, että laivojen matka oli taatusti tarkoitettu provokaatioksi eli haastamaan Israelin ylläpitämä laiton saarto ja saamaan iasrelilaishallinto osoittamaan todellinen luontonsa.

  VastaaPoista
 12. Myyryläinen voisi hiukan tarkistaa, mitä Israelin hallituksessa on sanottu IHH:n yhteyksistä.

  Sunnuntain Hesarissa oli varsin kelpo artikkeli IHH:n laivojen tarkoitusperästä.

  VastaaPoista
 13. Juha, oletko lukenut lainkaan Safkan blogia viime aikoina? Siellä kaverisi ovat vähän eri linjoilla kanssasi ...
  Mitäs tuumaat heidän mielipiteistään?

  VastaaPoista
 14. "Israelilla ei ole romantisoitunut kuva terroristeista, vaan ankaran realistinen käsitys"

  Juu, kyllähän Israel terrorin tuntee. Ennen itsenäistymistä juutalaiset käyttivät terroria brittejä vastaan (Palestiina oli brittien mandaatti).

  Kaikkien vastakohtien äiti moitisklee Suomea sodista, joiden päättymisestä on 65 vuotta, ja ylistää Isarelia, joka ei millään suostu rauhaan vaan uskoo, että voi perustaa turvallisuutensa vain aseisiin.

  VastaaPoista
 15. Kaverini Safkan blogissa osoittavat tietämättömyytensä, mutta syynä lienee liian ankara sitoutuminen vasemmistolaiseen ideologiaan, jonka valossa Hamas halutaan uskoa kelpo järjestöksi.

  VastaaPoista
 16. MARJOLLE:

  jos olisin Israelissa vastuuta kantava poliitikko, totta kai pitäisin tärkeä sotilaallisen voiman ajanmukaisuutta.

  VastaaPoista
 17. "Kaverini Safkan blogissa osoittavat tietämättömyytensä, mutta syynä lienee liian ankara sitoutuminen vasemmistolaiseen ideologiaan."

  No eipä ole ensimmäinen kerta!!! Mutta täytyy tunnustaa, että ensimmäistä kertaa he ovat aika lähellä muun maailman mielipidettä. jätetään nyt se roistovaltio kommentti sikseen, mutta onhan se fakta että, Israel pitää 1,5 miljoonaa ihmistä piikkilangan ja muurin takana ghetossa. Ja samalla miehittää YK:n päätöslauselmien vastaisesti Länsirantaa ja Itä-Jerusalemia sekä rakentaa laittomia siirtokuntia palestiinalaisten maille.

  Mutta kaiken tämän Juha hyväksyy, vaikka juutalaiset eivät edes tunnusta Kristusta herraksi. törkeää.

  VastaaPoista
 18. Kristuksen tunnustaminen tai tunnustamattomuus ei tässä seikassa vaikuta argumenttina puoleen tai toiseen yhtään.

  En myöskään ole sanonut piikkilankojen tai Israelin täydellisen viattomuuden puolesta, vaan olen sanonut, että IHH:n ja Hamasin liitto on sellainen vaarallinen yhdistelmä, että Israel ja Yhdysvallat täysin perustellusti rajoittavat tuollaisten laivojen saapumista Gazaan. Jos sotilaskäskyä ei totella, sitten sotilaat käyttäkööt kovempia keinoja.

  VastaaPoista
 19. "Jos sotilaskäskyä ei totella, sitten sotilaat käyttäkööt kovempia keinoja."

  Olisitko sanonut samoin silloin, kun juutalaiset nousivat kapinaan Varsovan getossa?

  Miten voit kristittynä puolustaa Israelin miehityspolitiikkaa Palestiinassa? Israel on MIEHITTÄJÄ YK:n julkilausumien mukaan. Se ei ole mitään miehitysmyyttiä. Se vähät välittää muun maailman mielipiteestä ja jatkaa laittomien juutalaissiirtokuntien rakentamista miehitetyllä Länsirannalla.

  Kuten Safkalaisetkin ovat sanoneet, Israel käyttää valtioterrorismia palestiinalaisia kohtaan. Kuten eräs palestiinalaisjohtaja sanoi, he voivat kyllä luopua terrorismista, jos saavat Israelin tavoin hornetit itselleen. Et kai muuten ole unohtanut, että Israelin valtiota johtaa terrorijärjestöstä kasvanut puolue. Lue myös Menachem Beginin henkilöhistoriaa.

  Irgun (Hebrew: ארגון‎; shorthand for Ha'Irgun HaTzva'i HaLe'umi BeEretz Yisra'el, הארגון הצבאי הלאומי בארץ ישראל, "National Military Organization in the Land of Israel") was a militant Zionist group that operated in the British mandate of Palestine between 1931 and 1948. It was an offshoot of the earlier and larger Jewish paramilitary organization Haganah (Hebrew: "The Defense", ההגנה). Since the group originally broke from the Haganah it became known as the Haganah Bet (Hebrew: literally "Defense 'B' " or "Second Defense", הגנה ב), or alternatively as Haganah Ha'leumit (ההגנה הלאומית) or Ha'ma'amad (המעמד‎).[1] Irgun members were absorbed into the Israel Defence Forces at the start of the 1948 Arab-Israeli war. In present-day Israel, the Irgun is commonly referred to as Etzel (אצ"ל), an acronym of the Hebrew initials.
  The Irgun policy was based on what was then called Revisionist Zionism founded by Ze'ev Jabotinsky. According to Howard Sachar, "The policy of the new organization was based squarely on Jabotinsky's teachings: every Jew had the right to enter Palestine; only active retaliation would deter the Arabs; only Jewish armed force would ensure the Jewish state".[2]
  Some of the better-known attacks by the Irgun were the bombing of the King David Hotel in Jerusalem on 22 July 1946 and the Deir Yassin massacre (carried out together with Lehi) on 9 April 1948.
  Critics of the Irgun have seen it as a terrorist organization. It was legally classified as such by the new State of Israel in 1948.[3]
  The Irgun was a political predecessor to Israel's right-wing Herut (or "Freedom") party, which led to today's Likud party. Likud has led or been part of most Israeli governments since 1977.

  VastaaPoista
 20. Tässä hieman terrorismin taustaa Palestiinasta. Tästä terroristiliikkeestä on kehittynyt siis tämän päivän Israelia johtava Likud puolue. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

  http://en.wikipedia.org/wiki/Irgun

  VastaaPoista
 21. Turha minulle tarjota wikipediatason tietoja triviaaliasiasta, joka on jokaisen suomalaisen tiedossa muutenkin.

  Nyt on kyse siitä, että terroristijärjestö Hamasin luo oli tulossa terroristijärjestön sponsorin IHH:n laiva, joka ei totellut sotilaiden käskyä. Minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia mahdollisesti joidenkin safkalaisten käsityksiin asian johdosta, vaan muodostan itsenäisesti käsitykseni ja myös arvostelen tarvittaessa safkalaisia löperöistä typeryyksistä, jos arvosteluun on aihetta, kuten tässä tapauksessa. Hamas ei saa minulta mitään kiitosta ja arvonantoa. Olette kai lukeneet Hamasin fanaattisten kannattajien juttuja arabiaksi ja englanniksi? Jos ette ole, niin katsokaa ennen kuin luotte heistä ihanteelista fantasiaa. Minä olen lukenut sattumalta, koska siellä on kirjoitettu minuakin vastaa hulluja asioita varhain keväällä 2010.

  VastaaPoista
 22. Hei Juha, miten muuten voit siunata Israelin hyökkäyksen avustuslaivalle, kun olet aiemmin kritisoinut kiivaasti USA:n Iran politiikkaa?

  Iranhan on Hamasin vannoutunut tukija, presidentti Ahmadinejadhan on luvannut Iranin tukevan Hamasia Israelin kukistumiseen asti. Kuinka sitten voit paheksua sitä, että USA asettaa Iranille pakotteita, jotta Iran joutuisi lupumaan ydinvoima(lue: ase)projektistaan? Etkö ymmärrä, että Israel olisi ensimmäinen kohde, jota vastaan Iranin ydinasetta käytettäisiin? Vai eikö se mielestäsi ole terrorismia, jos hyökkäyksen tekee valtio?

  VastaaPoista
 23. En ole tukenut ikinä Iranin politiikkaa sinänsä, vaan olen todennut, että USA:n ja Venäjän tapa lähestyä ongelmaa ovat erilaiset.

  VastaaPoista
 24. Olen yrittänyt laittaa tämän alla olevan jo kaksi kertaa kommentiksi tähän blokisäikeeseen. Tämän kolmannen yrityksen jälkeen en enää usko mahdollisiin teknisiin ongelmiin vaan oletan kovaankin omaan kielenkäyttöön tottuneen blokinpitäjän olevan kovin herkkänahkainen erimieltä olevien mielipiteitä kohtaan.

  Hamas on vapaat ja demokraattiset vaalit voittanut järjestö ja siten täysin laillisesti vallassa.

  Israelin armeijalla ei ole minkäänlaisia oikeuksia suorittaa sotilasoperaatioita vieraiden maiden laivoja kohtaan kansainvälisillä vesillä.
  Israelilla ei ole oikeutta miehittää palestiinalaisalueita YK:n jakosuunnitelman mukaisten rajojen ulkopuolella.

  Kannattaisi tutustua myös juutalaisten verenhimoisiin ja julmiin kirjoituksiin niin syntyisi hieman tasapuolisempi kuva tilanteesta.

  VastaaPoista