Statcounter

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kavkaz Centerin tiedottaja syytteeseen TšetšeniassaKavkaz Centerin (Кавказ-центр) hyväksi palveluksiaan tehnyt, noin 30 vuotta vanha Anvar Labazanov (Анвар Лабазанов), Umarovin ja Storjön (Микаел Стурше) Kavkaz Centerin "tiedottaja", saa syytteen Rikoslain pykälän 282 perusteella yllyttämisestä kansalliseen ja uskonnolliseen vihaan.

Syytteessä viitataan nimenomaisesti Labazanovin rikolliseen toimintaan internetissä Kavkaz Centerin välityksellä. Hän on kirjoittanut Kavkaz Centerin sivustolle nimimerkillä: «Напоминание милиционеру».

Tšetšenian sisäministeriön mukaan ”Hän on toistuvasti toimittanut Internetiin Tšetšenian tasavallan johtoa ja lainvalvontaviranomaisia uhkaavaa aineistoa" (”Он неоднократно размещал в Интернете материалы с угрозами в адрес руководства Чеченской Республики и сотрудников правоохранительных органов").

Labazanov kuului siihen porukkaan, joka oli Ingušiassa perustamassa Kaukasian emiirikuntaa.

Poliisi on saanut paljon myös selvyyttä wahhabilaisten terroristien rahaliikenteestä, jota on hoidettu mm. Puolasta yksityishenkilöiden välityksellä jopa 50 000 dollarin kuukausieriä ja Aini Sidgalivoi (Айны Сидгалиевой) on lopulta noutanut rahat pankista vieden ne metsissä piileskeleville terroristeille.

  Tšetšenian sisäministeriön joukot hyökkäsivät 28.11.2009 Aini Sidgalivoin rahan salakuljetusta vastaan.

 Mainittu Aini Sidgalivoi on naimisissa Kavkaz Centerin tiedottajan Anvar Labazanovan kanssa, joka saatiin nyt kiinni ja syytteeseen. Labazanova on toiminut teloittajana ja pyövelinä jo ensimmäisestä Tšetšenian sodasta alkaen. Labazanov on kotoisin Kazakstanista.

Syyttäjän mukaan Labazanov on toiminut jo vuodesta 1995 Umarovin rikollisjärjestön osana. Syyttäjä viittaa myös siihen, että uhkaukset nimeltä mainittuja henkilöitä ja lainkäyttöviranomaisia vastaan on julkaistu Kavkaz-sivuston kautta.

Tšetšenian presidentin määräyksellä 19.1.2010 on Tšetšeniassa käynnistetty laaja erityistehtävä, jonka tarkoituksena on löytää Doku Umarov ja hänen lähipiirinsä.

Noin 90 henkilöä on pidätetty epäiltynä Umarovin joukkoon kuuluvina militantteina, lisäksi 30 henkeä on saanut surmansa turvallisuuspalvelujen erityistoimissa.

Storsjö on blogissani vastauskentässä tunnustanut 8.4.2010 aamuyöllä klo 5:06, että hän työskentelee tiedottajana Kaukasian terroristien hyväksi:


Lähde: Прокуратура Чеченской Республики


Lähde: Rosbalt Росбалт


Lähde: Центр экстремальной журналистики1 kommentti:

  1. Ei ole Suomen edun mukaista että nämä Tsetsenian terroristit toimivat suomalaisten kautta! Nämä Suomen -syöjä koerat on heti ilmoitettava sinne eli Tsetsenian lailliselle hallitukselle! Onko Tsetsenian valtion virallinen osoite kenellä tiedossa!Tämä syöpäläisten toiminta loppuu heti aamun koittaessa !!

    VastaaPoista