Statcounter

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Suomessa rehottava russofobia puhuttaa Venäjän duumassa

Venäjän liberaalidemokraattisen puolueen kansanedustaja Valeri Sergeevich Seleznev muisti duumassa 1.11.2011 Suomessa rehottavaa russofobiaa - ja samalla hän muisti myös vähän jopa minua! Erityiseksi murheeksi mainitaan venäläisten perheiden kohtalot Suomessa.

Asiasta kirjoitetaan 20. maaliskuuta 2012 Politforum-sivustolla
Ihanteellista olisi tietenkin, että Suomen imago olisi kaunis ja sopuisia, sillä Suomi hyötyy epäilemättä siitä, jos Suomessa asuu onnellisia venäläisiä, jotka pitävät oman venäläisyytensä kansallisesti, poliittiseksi ja kielellisesti arvossa. Nyt on käynyt valitettavasti niin, että Suomen median ja politiikan luoman ilmapiirin johdosta "sopivia" venäläisiä olisivat vain ne, jotka ajattelevat eri tavalla kuin valtaosa Venäjän kansaa. Valtakulttuuri luo paineen "integroitua" negatiivisiin asenteisin.

Tietysti oppositiolla on oltava lailliset oikeudet, mutta Suomessa ihmisen tai ryhmän hyväksymisen perusta ei pitäisi olla lähtökohtaisesti siinä, että vain Venäjän valtiollista järjestelmää vastustavat kelpaisivat meille. Esimerkiksi se mielikuva, joka Suomessa on luotu Yhtenäinen Venäjä-puolueesta ja Liberaalidemokraateista, ei ole lainkaan riittävän monipuolinen ja rehellinen.

- - - - - - -My email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @).VKontakte


СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti