Statcounter

tiistai 19. maaliskuuta 2013

”Arkkivihollisen” vastaus arvoisalle ministeri Heidi Hautalalle


Parahin ministeri Heidi Hautala (vihr.).

Uusi Suomi -lehdessä kysyttiin myös,
mitä "arkkiviholliset" Bäckman ja
Molari ajattelevat Hautalan
lehdistötilaisuuden väitteestä.
Te olette tänään MTV3:n lehdistötilaisuudessa nimenneet vallitsevalle skandaalille kaksi syyllistä. Te nimesitte, että minä ja Johan Bäckman olisimme ”arkkivihollisianne”. Me olisimme tienneet remonttiskandaalin jo vuonna 2010 ja olisimme provosoineet nyt asianosaisia julkisuuteen Teitä vastaan.

Arvoisa ministeri Heidi Hautala, te olette väärässä ainakin osittain. Teillä on ilmeisemmin vakava stressi, koska etsitte ja nimeätte ministerisalkku toisessa kainalossa ja ketunhäntä toisessa kainalossa ”arkkivihollisia”. Ministerin valtakunnallisessa tiedostustilaisuudessa nimesitte sellaiseksi arkkiviholliseksi minutkin, erään itähelsinkiläisen pitkäaikaistyöttömän suomalaismiehen - ehkä sen jälkeen kun ette enää jaksaneet haukkua siivoojaanne petturuudesta ja muuraria ilmiantajaksi.

Kiitän arvon ministeri osoittamastanne huomiosta, mutta pyydän Teitä tarkistamaan esittämienne asioiden mittasuhteita, ja erityisesti henkilökohtaisten tunteidenne ja kuvitelmienne sekoittamista ministerin asemassa valtakunnalliseen keskusteluun.

Pyydän Teitä arvon ministeri Heidi Hautala kiinnittämään huomiota siihenkin faktaan, että Te olette poliisille tehdyillä rikosilmoituksilla ja yhteistyössä Mikael Storsjön papilta pois liperit –kampanjan kanssa keskeisesti vaikuttaneet juuri minun työttömyyteeni ja köyhyyteeni. Teillä ja minulla on myös tiedossa paljon kulissien takaista myyräntyötä, jota olette arvoisa ministeri harjoittanut koneistonne avulla edelleen minua vastaan senkin jälkeen kun kampanja työttömyyteni järjestämiseksi onnistui.

Olisiko Teillä ehkä jo aika tarkistaa kaiken valloittavaa mielikuvitustanne siinä, miten vaarallinen ”arkkivihollinen” todellisuudessa tällainen työtön suomalaismies on ihan oikeasti? Onko työvälineenne mitenkään sopusuhtaiset kohteen heikkouteen ja pienuuteen verrattuna? Mistä mielikuvat "arkkivihollisuudesta" nousevat teidän painajaisuniinne?

Voisiko olla myös niin, että ”arkkivihollisuuden” tunteet ovat syntyneet Teidän omista peloistanne, paljastumisen pelosta? 

Olen kertonut jo kaksi vuotta sitten tästä remontista, olen kertonut myös, että ovien takaa paljastuu paljon enemmän kuin pelkkä muutaman sadan euron pimeä työ.  Pienestä ovesta ja isommasta huvilaremontista alkavat paljastukset, kuitit kertovat rahaliikenteestä ja yhteydenpidosta kyseenalaisiin Venäjällä vaikuttaneisiin ryhmäkuntiin ja henkilöihin: pelko paljastumisesta ja ministerin nimen kytkemistä hämäriin asiayhteyksiin jo häiritsee painajaisissa. Syntyvätkö Teidän omassa pelossanne siis nämä syntipukit ja arkkiviholliset? Sanotaan, että haamut nousevat juuri pelosta.

Minä ilmoitan omasta puolestani, että en ole mitenkään osallinen enkä tapahtumien virittäjä tai provokaattori viime torstaina alkaneeseen paljastumiseen ja kohuun. 

On totta, että olen kertonut asioista KAKSI VUOTTA aiemmin, mutta nyt julkisuus on tullut ihan ilman minua. 

En ollut kaksi ja kolme vuotta sitten enkä ollut nytkään yhteydessä remonttimieheen ja siivoojaan. On myös totta, että teidän touhunne herättävät kiinnostusta ja paheksuntaa minussa niin kuin monessa muussakin tämän hetken Suomessa. Kiinnostukseni ja kommenttini tuhansien muiden suomalaisten tavoin ei tee minusta kuitenkaan syyllistä teidän omiin painajaisiinne. Haamut nousevat uniin pelosta, paljastumisen pelosta, siitä pelosta että ovien takaiset asiatkin paljastuvat.

Hyvä omatunto on paras päänalunen.

Jälkikirjoitus.

Sain sähköpostin eräältä Suomen kansalaiselta. Tämä viesti on mielestäni hyvin viisas ja terävä, joten julkaisen sen, mutta en kerro kirjoittajan nimeä:

"Yleensä jos julkishallinnollisessa virassa oleva henkilö mustamaalaa palkkansa maksajia(Suomalaisia veronmaksajia), ei hän enää kauaa jatka virassaan.
Hautala teki jotain ennenkuulumatonta Suomalaisessa poliittisessa historiassa,
jatkaa virassaan, kielsi kantamassta vastuun teoistaan ja syytti tapahtuneista asiaan millään tavalla liittymättömiä Suomen kansalaisia.

Häpeän Hautalaa syvästi, toivoin hänen tänään eroavan virastaan ja vetäytyvän sivuun julkisuudesta.
Mutta ei, hän turvautui kirjaan nimeltä "Halpamaiset Keinot".
On tunnetusti helpoin temppu välttää kantamasta vastuu, kääntämäällä huomio pois itsestään ja hakemalla syytä muista.

Ei ole mitään järkeä julkisessa lehdistötilaisuudessa, kytkeä osaksi asiaa kahta asiaan liittymätöntä ihmistä.
Koska kyseessä on ollut ministeri Hautalan itse tekemä laittomuus, eikä mikään muu ja asia ei siitä muutu.


Toivon sinulle ja Bäckmannille voimia ja jaksamista.


Ystävällisin Terveisin, - - - "
. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html