Statcounter

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Finrosforum hyökkää uhkaavasti tshetsheenisiivoojaa vastaan. Molari vetoaa siivoojan turvallisuuden puolesta.


Heidi Hautalan ja Mikael Storsjön perustama Finrosforum hyökkäsi uhkaavasti tshetsheenisiivoojaa vastaan, jota järjestön sivuilla syytetään kiittämättömäksi ilmiantajaksi, petturiksi, joka olisi paljastanut Heidi Hautalaan liittyvät pimeät toimet Juha Molarille. Kerkko Paananen on kirjoittanut saman hyökkäyksen siivoojaa vastaan myös suomeksi omalle sivustolleen. Järjestön puheenjohtajana toimii nykyään Kerkko Paananen, varapuheenjohtajana ministeri Heidi Hautala ja sihteerinä Mikael Storsjö (Kavkaz-Centerin kustantaja). Järjestö on tunnettu hyvin julmista vetoomuksista: jouluaaton vetoomuksessa 2011 Finrosforum toivoi verenvuodatusta Venäjälle.

Finrosforumin uhkaus on vakava, vaikka se on kirjoitettu peiteltyyn muotoon. Sen sävystä saa tylyn vaikutelman tuon yhteisön antamasta tuomiosta siivoojalle, jota epäillään tällä kertaa aiheettomasti ilmiantajaksi. Joka tapauksessa Finrosforumin ja Heidi Hautalan lähipiirin vihamielinen vainoharhaisuus siivoojaa kohtaan on huolestuttavaa. Pahimmassa tapauksessa tuo vihamielisyys ei johda ainoastaan syrjintään, vaan myös kostotoimiin.

Siivoojan tiedetään työskennelleen Heidi Hautalan lähipiirissä monissa eri kohteissa. Kyseinen siivooja on siivonnut pitkät ajat Mikael Storsjön toimistoa Bulevardilla, jossa on ylläpidetty pahamaineista Kavkaz-Center –sivustoa. Mikäli kyseisissä piireissä herää epäluuloa siivoojaa vastaan, tällöin epäluuloisuutta myös mainitun toimiston tietojen vuotamisesta ei voida valitettavasti torjua mainituissa piireissä. Erityisesti tuolloin siivoojan osa on hyvin kohtalokas.

Kuvassa Mikael Storsjö, Kerkko Paananen ja
Islam Matsiev juonimassa Bulevardin toimistossa
Vetoan tshetsheenisiivoojan turvallisuuden, hyväksynnän ja ihmisoikeuksien puolesta. Häntä ei pidä rangaista, uhkailla ja epäillä asioista, joihin hän ei ole mitenkään syyllinen. Tietysti ottaisin mielellään kaikki tiedot Storsjön toimiston keskusteluista, jos minulla olisi kärpänen katossa, kuten olen joskus kirjoittanut. Ehkä minulla onkin, mutta siivoojaan en ole ollut missään yhteydessä koskaan. Antakaa siivoojalle turvallinen elämä Suomessa!

En ole aivan varma enää monien vuosien ja tapahtumien jälkeen, mistä sain ensimmäisen mielikuvan Hautalan ja Nekrasovin asuntoihin liittyvistä remonteista. Olisiko se ollut jopa itseltään Storsjöltä, joka mahdollisesti lausui jotain epämääräistä remonttiin liittyvää kerran kun olen vain pari kertaa puhunut hänen kanssaan puhelimessa. On mahdotonta muistaa enää tarkasti lähdettä, mutta ensimmäinen lähde oli niin epätarkka viittaus vuoden 2010 aikana, että en voinut kirjoittaa aiheesta valitettavasti mitään. Sain vain ikään kuin hajun nenääni, että jotain oli olemassa.

Toisella kertaa marraskuussa 2011 sain konkreettisemman tiedon remontista. Soittaja ei ollut siivoojan tai muurarin lähettämä keskustelija, koska soittajan tiedot eivät olleet niin tarkat ja täsmälliset. Sanoin toki soittajalle, että tätä tietoa on hyvä käyttää sopivassa tilanteessa julkisesti myöhemmin. Saman neuvon on saanut myös muurari, jonka kanssa en mielestäni keskustellut. Tietysti muistikuvani ei voi olla tarkka monien vuosien jälkeen. Sillä hetkellä astuin juuri ulos kirkon jumalanpalveluksesta, kun mainittu toinen puhelinsoitto tuli. Keskustelutilanne ei ollut parhain.

Mielikuvani mukaan henkilö ei ollut itse mitenkään sidoksissa remonttiin tai remontin suorittajiin, vaan mies oli vain muu ulkomaalaistaustainen: aloitimme keskustelut venäjäksi, mutta en osannut kyllin remonttisanastoa venäjäksi, niin kysyin mahdollisuutta keskustella suomeksi. Keskustelu jäi senkin vuoksi aika lyhyeksi. Erityisen konkreettista tietoa en saanut remontista, mutta kylläkin riittävästi. Tajusin sen, että hän ei itse ollut mitenkään sidoksissa remonttiin tai remontin suorittajiin.

Muistikuvani voivat olla epätarkkoja ja eri puhelinsoitot saattavat vuosien kuluttua sekoittua muistoissani toisiinsa. On aiheellista muistaa, että Nekrasovin ja Hautalan asuntojen remontit tiedetään sittenkin paremmin kuin vain salaisessa ydinjoukossa, joka kokoontuu Storsjön ja Hautalan johdolla Bulevardi 2 yläkerroksessa neuvonpitoon remontin toimittamisesta.

Kaiken kaikkiaan vetoan että armahtakaa tshetsheenisiivooja!. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
Työtön Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html