Statcounter

tiistai 7. toukokuuta 2013

Suomen sisäministeriön poliisiosasto tutkii Heidi Hautalan remonttiskandaalista kirjoittelua


Suomen poliisi on päättänyt saamansa määräyksen mukaisesti tutkia Heidi Hautalan maaliskuussa kokeman ”remonttiskandaalin” julkista kirjoittelua ja muuta tilanteessa lausuttua. Käytettävissä olevien tietojen perusteella ei ole mahdollista tarkentaa, kuka ja missä muodossa on antanut Suomen poliisille tehtävän selvittää Hautala-skandaalin julkista referointia, kommentointia ja kirjoittelua.

Suomen sisäministeriön poliisiosasto on tänään 7. toukokuuta kello 18 jälkeen tutkinut kokoamaani ”ensyklopediaa” skandaaliministeri Heidi Hautalaa koskien: http://juhamolari.blogspot.fi/2013/03/heidi-hautala-files-1000.html Eilen samalta poliisiosastolta tutkittiin Johan Bäckmanin ja Abdullah Tammen keskinäisiä yhteyksiä. Meitä kolmea vastaan Hautala jätti rikosilmoituksensa jo toista vuotta sitten, mutta tällöin hänen ilmoituksensa päätyi syyttäjän päätöksen jälkeen roskakoriin – ja minun hyviin arkistoihin sen sisältämien mielenkiintoisten dokumenttien tähden. Ilman Hautalan tuota ilmoitusta en olisi koskaan osannut arvata, miten kiinteässä tiimityössä hän on sellaisten erikoisten henkilöiden kuin Kerkko Paanasen ja Mikael Storsjön kanssa. Tänään minä itse en sitä vastoin tutkinut mitään, vaan kello 18 jälkeen seisoskelin viilenevässä ilmassa ja vähän kylmissäni erään hiekkakentän äärellä, kun poikani aloitteli jalkapalloharjoituksiaan.

 Poliisi ei ole ollut mitenkään henkilökohtaisesti yhteydessä minuun asian tai muun asian johdosta. Media saa minulta tarvittaessa todisteet poliisin aloittaman tämän toistaiseksi ei-julkisen, tutkimuksen olemassaolosta. Ilmeisemmin tällä kertaa "tutkimus" on enemmän niin sanottua "seurantaa" kuin mitään rikostutkintaa. Aktiivisia ovat olleet suuret valtakunnalliset iltapäivälehdet, joita Suomen kansa on innokkaasti lukenut.

On hyvin oletettavaa aiemman kokemuksen valossa, että ministeri Heidi Hautala olisi voinut myös vaatia jälleen uuden tutkinnan käynnistämistä ”arkkivihollisiaan” vastaan, jollaisiksi UM:ssa pitämässään lehdistötilaisuudessa ministeri Hautala jo nimesi perusteettomasti ja epäasiallisesti kaksi suomalaista ihmisoikeusaktivistia. Sittemmin Hautalan lähipiiri on ryhtynyt entistä rajummin syytöksiin Kremliä vastaan ikään kuin hänen skandaalinsa olisi ”made in Kreml”, vaikka se on hänen omatekoinen ongelma, josta muut ovat vain päässeet tietoiseksi.
Iltalehti 16.3.2013
Iltalehti 16.3.2013


Mikään poliisi ei ole vielä tällä kertaa kuullut minua missään Heidi Hautalan remonttiskandaali-asiassa. Suomen sisäministeriön poliisiosaston asiaa koskeva varma tutkimustieto on tullut tietoon toisella tavalla. Itse asiassa en edes liity Hautala-skandaalin asiaan sen enempää kuin viisi miljoonaa muuta suomalaista uutisoinnin uhria. Hautalan omasta mielikuvituksesta tai fobioista en tietenkään voi lausua mitään, mitä hänen mielessään kuvittelee. "Arkkivihollisen" käsite on jo sinänsä varsin primitiivinen, epäasiallinen ja ala-arvoinen. Sillä käsitteellä ministeri nimesi "syylliset" omaan skandaalinsa aivan virheellisesti. Kun Suomen kansa keskustelee iltapäivälehtien kiinnostavien lööppien jälkeen, niin Suomen kansaa voi tuskin keskustelusta syyttää!

Kun nyt on kuitenkin ilmeistä, että poliisi lukee Hautalan remonttiskandaalin julkista kirjoittelua ja kommentointia, niin voin ilmoittaa kohteliaasti myös blogissani, että minulla ei ole asiassa edes mitään vastattavaa poliisille ennen kuin poliisi aloittaa tehokkaasti tutkimuksensa yli kaksi vuotta sitten jättämässä rikosilmoituksessani Kavkaz-Centeriä vastaan ja vuosi sitten jättämässä rikosilmoituksessa ns. identiteettirikollista vastaan. 

Minun blogiani saa lukea niin yksityiset kansalaiset kuin viranomaistahot aivan vapaasti. Minulle pääsi tänään syntymään myös sellainen "telepaattinen tuntemus" (P. Krohnin keksimä oivaltava käsite), että mahdollisesti Suomen sisäministeriön poliisiosastoakin huomattavasti vaikutusvaltaisempi ja kunnioitettavampi ulkomainen ”instituutio” olisi ehkä tänään pohtinut ja tutkinut Mikael Storsjön ja Juha Molarin välistä ”suhdetta”. Ehkä tuo ”instituutio” kohtasi myös Heidi Hautalan nimen Turson hyvänä tukijana? Turso ja Hautala olivat keskinäisiä partnereita myös remonttiskandaalissa. Lisättäköön vielä detalji: Sisäministeriön poliisiosasto googlettaa myös 8 toukokuuta 2013 09:10:27 hakusanalla "juha molari blogi". Tuskin kyse on "harrastuksesta", vaan pikemmin edellämainitut ja muut sattumat kertovat jostakin tehtävästä.

Mitä tulee ministerin remonttiskandaaleihin, niin olen niissä julkisen aineiston varassa. Varmasti suhtaudun paheksuen ministerin tekoon ja hänen muuttuneisiin selityksiin skandaalin aikana ja erikoiseen menettelyyn syyllistää ulkopuolisia tahoja omasta skandaalistaan. Sellaista ministeriä paheksun.. . . . . . . .

 Juha Molari Юха Молaри GSM +358 40 684 1172; +358 44 275 8284
 Teologian tohtori, BBA
 EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
 СМИ и Юха Молaри коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html