Statcounter

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Nato- ja länsimieliset suomalaiset upseeri-terminaattorit: ”Tervemenoa alimpaan helvettiin koko Venäjä”.Aivan viime päivinä helmikuussa 2015 ovat useammat suomalaiset toimiupseerit ja evp. upseerit päästäneet sisäisen terminaattorinsa valloilleen ja ilmaisseet toivekuvansa Venäjän tuhosta. Samaiset upseerit ovat jo aiemmin osoittaneet kyseenalaista menettelyä. Nyt kuitenkin into näyttää vain voimistuneen.


URUP hallituksen jäsen, Järvenpään Rintamaveteraanit ry:n johtokunnan jäsen, Turvakurssin Killan ja Vääpelikillan johtokunnan jäsen sekä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kouluttaja, yliluutnantti Esko Sarkanen on jo aiemmin ilmoittanut viehtymyksensä sellaisille diskriminoiville toimille, joissa demokratia tukahdutetaan, jos ja kun äänessä olisivat Kreml-mielisiksi tulkitut henkilöt Suomessa.[1] Esimerkiksi17.5.2014 Sarkanen liittyi pateettisesti everstiluutnantti Torsti Sirénin unelmaan vapauksien rajoittamisesta ja ”virolaisesta käytännöstä”, jossa ”toi porukka on ainakin Viron puolella bannissa, ei tule edes viisumia. Miten tämä on Suomessa mahdollista?”[1]


Yliluutnantti Esko Sarkanen osallistui myös siihen kokonaiseen leegioon suomalaisia pirullisia ihmisiä, noin puolisen sadan tyypin joukkoon, joka ilmoitti tykkäämisensä Torsti Sirénin kirjoittamille FB-herjoille ja epäluulon kylvölle meikäläistä ihmispoloa vastaan lokakuussa 2014. Silloin tuohon herjaajien tykkääjiin ilmoittautuivat myös jopa Trafin – Liikenteen turvallisuusviraston – yksikönpäällikkö, Ilmailuhallinnon turvapäällikkönä toiminut, kommodori evp. Kauko Lehtinen, Tammenlehvän Perinneliiton toimitusjohtaja, eversti evp. VTM Pekka Holopainen, Naton kansainvälisissä COE CSW –operaatiossa Suomen laivastosta komentaja Pasi Lintuaho, maanpuolustuksen taistelutoiminnan johtamisjärjestelmien uudistamishanketta johtanut everstiluutnantti Antti Pyykönen sekä  Brysselissä EU-edustustossa osastoesiupseeri everstiluutnantti Kai Kyösti Kaltiainen.


Yliluutnantti Esko Sarkanen keskusteli everstiluutnantti Torsti Sirénin Facebook-sivulla viritetyn aiheen mukaisesti ja totesi 22.2.2015 kello 21:02, että tietyt suomalaiset nimeltä mainitut ihmiset – meikäläinen allekirjoittanut mukaan lukien – olisivat venäläismielisiä ”sontaläjiä”. Hänen uskonsa olisi vain vahvistunut entistä venäläisvihamielisemmäksi:  ”40 vuotta olin niitten [venäläisten] kanssa tekemisissä. Koskaan en luottanut. Koskaan ei tarvinnut katua”. Sarkanen huomautti suorasuisesti, että Venäjältä hän ei tunne yhtään hyvää ihmistä: ”Minä en tunne sieltä yhtäkään hyvää ihmistä. Tietysti voi siellä hyviäkin ihmisiä olla mutta parempi pitää ’professional Distance’”. Kirjoituksessaan 22.2.2015 kello 21:10 Sarkanen ivailee ja piruilee myös ”ikuisella paskanpuheella”, kuten hän kutsuu sitä yleistä hienotunteisempaa selitystä, jossa hallitus nimetään huonoksi mutta kansa tosi hyväksi, kansa olisi vain johdettu harhaan. Torsti Sirén on virittänyt edellä kuvatun keskustelun Facebook-sivullaan moitteillaan Suomi-Venäjä -seuraa, Keskustaa, Paula Lehtomäkeä ja Paavo Väyrystä vastaan: nyt olisivat jo ikäänkuin maanpuolustuksellisesti epäluotettavia nekin ihmiset, jotka tahtovat säilyttää edes jonkinlaisen keskustelukyvyn ja -yhteyden Venäjän kanssa!


Helsingin reserviupseerien Pioneeriosaston 1. varapuheenjohtaja kapteeni Jukka Rusila, Suomen Sotilas –Facebook-sivullekin kirjoitteleva tyyppi, on näyttänyt toistuvasti jo aiemmin sotilaan halussaan nautintoa ja kiitollisuutta Torsti Sirénin moninaisille vihaisille sanoille. Nyt kapteeni Rusila on jo hetimiten tykkäämässä yliluutnantti Esko Sarkasen russofobisesta vihakirjoittelusta, jonka mukaan yhteenkään venäläiseen ei olisi aiheellista luottaa, koska yhtään hyvää venäläistä ihmistä ei hän olisi ikinä tavannut, vaikka neljäkymmentä vuotta olisi tehnyt työtä heidän kanssaan.


Janne Vaahtovuo, jonka upseerin arvo on miehen itsekorostuksen vuoksi jäänyt sosiaalisessa mediassa epäselväksi (ehkä hän on vain yliluutnantti eikä edes kapteeni, jollainen rouva Vaahtovuo on kuitenkin), vaatii epäluuloa virittävässä propagandan hengessään 12.2.2015 kello 9:40 Suomen Suojelupoliisia SUPO tutkimaan Janus Putkosen toimintaa. Herra Vaahtovuo toimi aiemmin yliluutnanttina RUK:n kouluttajana Haminassa. 5. toukokuuta 2014 hän oli vaimonsa kapteeni Eerika Vaahtovuon kanssa vaatimassa, että meikäläinen suomalaismies jäisi kokonaan Venäjälle ja tekisi siten ”palveluksen Suomelle”. Hänen mukaansa tuskin kukaan Suomeen minua kaipaa. Eerika Vaahtovuo vaati tuolloin, että minun ei pitäisi ”roikkua Suomessa”, jos kerran tulkitsen ”kaiken venäläisittäin”. Jori Nieminen määrittelee 12.2.2015 kello 10:32, että ”Suomen Putinistit Putkonen, Bäckman, Molari jne. ovat kaikki jonkin sortin peräkammarin poikia”. Hän on myös vaatimassa näitä henkilöitä pois Suomesta. Kaiken kaikkiaan nämä edellä kuvatut vaatimukset ilmentävät perustuslailliseen demokratiaan sopimatonta yksiäänisyyttä, jossa suomalainen poliittinen oppositio ja mainittujen kiivaimpien länsimielisten upseerien kriitikot leimataan suorastaan maanpetoksellisiksi ihmisiksi ja Suomesta karkotettaviksi vihollisiksi ilman kuitenkaan mitään asiallisia perusteita tuohon leimaamiseen ja karkotukseen.Kapteeniluutnantti, sotatieteiden maisteri Lauri Luttinen on joskus aiemmin jopa aiheellisesti moittinut Vihreiden ydinvoimapolitikointia epäisänmaallisuudesta ja saanut sen tähden oudon kovia syytöksiä toisilta upseereilta Torsti Sirénin Facebookissa - ikään kuin lausumansa kritiikin tähden hän olisi sortunut suomettuneeksi rähmällään Venäjään. Mutta toisaalta tuo itselleni entuudestaan täysin vieras Lauri Luttinen putkahti syksyllä 2014 aivan kuin täydestä tyhjästä vahvistamaan herra Vaahtovuon hyökkäyksiä meikäläistä vähäosaista suomalaismiestä vastaan, kun tämä kirjoitti pitkät tarinansa minun Facebook-sivulleni. Samainen kapteeniluutnantti Luttinen kirjoitteli myös Torsti Sirénin sivustolle tykkäämisiä tämän herjaaville lauseille yhä vähempiosaisemmaksi romahtanutta meikäläistä suomalaismiestä vastaan.[2][4] Mutta mikä pahinta, niin aivan äskettäin 22.2.2015 kello 15:15 kapteeniluutnantti, sotatieteiden maisteri Luttinen päästi sisäisen terminaattorinsa valloilleen, kun himosi Venäjälle tuhoa: ”USA:n järjestelmällinen työskentely Neuvostoliiton tuhoamiseksi vuosikymmeniä ilman aseellisen voiman käyttöä NL:a vastaan oli koko maailmalle hyväksi. - - - Soisin näkeväni sen uudelleen Venäjän polvilleen laittamisen muodossa”.


Vielä kuin takeeksi ja vakuudeksi toiveensa jälkeen kapteeniluutnantti Lauri Luttinen kirjoitti 22.2.2015 kello 17:34, että ”toivon Venäjälle sitä samaa, mikä kohtasi NL:kin: konkurssi. Tervemenoa alimpaan helvettiin koko maa”. Herra Luttinen kirjoittaa 22.2.2015 kello 21:12, että Venäjä on Suomen naapurina ”huonoin mahdollinen”, - ja saa määritelmälleen tykkäyksiä lajitovereiltaan. Vastaavaa halveksuntaa osoittaa myös Maanpuolustuskorkeakoulun ex-Strategialaitoksen ex-johtajasta sotadosentiksi tippunut everstiluutnantti Torsti Sirén, kun hän 23.2.2015 kello 18:57 sanailee, että Venäjä on itäinen barbaarialue, ”itäinen barbaricum”. Sirén kirjoittaa Facebook-sivulleen 22.2.2015 kello 21:11, että ”meillä ja aika monella muullakin on aika paska naapuri”.
Sotaherra Torsti Sirén on myös törkyturpien tai törky-upseerien verkkosivustolla ”Verkkomeedio” eräs keskeisimmistä aktivisteista. Jo sekin osoittaa suomalaisten länsimielisten upseerien häiriintynyttä suhdetta sisäiseen terminaattoriinsa, että he viihtyvät tuollaisella sivustolla. Kyseisellä sivustolla Sirén rukoilee ”järkeä ja selkärankaa, jotta voisimme suojautua Putinin aggressiolta, ja jotta saisimme voimaa taistella henkisesti ja fyysisesti Putinin pahuutta vastaan” (19.2.2015 kello 14:41. Ateistina tunnetun Sirénin rukous saa valtavasti tykkäämisiä.Kaikki upseerit eivät ole kuitenkaan täynnä ryssävihaa tai vihaa ylipäätänsä. Myönteisenä poikkeuksena on mainittava Puolustusvoimien pääesikunnan suunnittelusektorin johtaja, majuri, sotatieteiden maisteri Vesa Huopana, joka huomauttaa perustellusti karusta elämänkokemuksesta: hän joutui itse todistamaan venäläisen ystävänsä kokemasta syrjinnästä Helsingissä Yliopiston Apteekissa. Huopana mainitsi 22.2.2015 kello 22:31 tästä kokemuksesta Torsti Sirénille, joka ei näyttänyt lainkaan vilpittömästi ja rehellisesti kuvailevan suvaitsevaksi, demokraattiseksi ja liberaaliksi määritellyn Suomen ryssäfobisia lieveilmiöitä, joita syntyy ryssävihaa pursuavan julkisuuden johdosta. Huopana sai kuitenkin pian kokea Facebookissa vastarintaa, esimerkiksi kapteeni Eerika Vaahtovuon kirjoitellessa puolustuksia tiukoille asenteille venäläisiä vastaan. 22.2.2015 kello 23:38 Huopana lausui kiivaan keskustelun jälkeen johtopäätöksensä: ”Vanhempana ammattisotilaana toivon, että tekin elämässänne aina puolustatte ja pidätte ystävienne puolta oli heidän kansallisuus, sukupuoli, etnisyys, varallisuus, uskonto, sukupuolinen suuntautuminen, poliittinen ideologia tai mikä tahansa mitä tahansa jos he ovat YSTÄVIÄNNE. … Ja ystävyyden me kaikki osaamme varmaan määrittää ilman muiden siihen puuttumista”.

Sisäistä terminaattoriaan toteuttava upseeri on väärin sotilasuralle valittu henkilö. Valitettavasti tuhoamisvimmassa olevat suomalaiset upseerit ovat päästäneet halunsa vapauteen, kun nyt he ovat kokeneet mahdollisuuden hihkua julkisesti innostaan Washingtonin ja Naton puoleen, joita he kuvaavat lyhyesti idealisoidulla sanalla ”West”. Minun mielessäni hyvä upseeri pitäisi olla herrasmies, sivistynyt ja maltillinen rauhanpuolustaja.  Muistan sellaisen perhetutun Venäjältä: tuo VDV-upseeri – myös kasakkapäällikkö – oli myös tukemassa Krimin väestön mahdollisuutta itsemääräämisoikeuteen. Hän on ollut myös tekemässä valintoja, kun uusia VDV-ammattilaisia valitaan Venäjän armeijaan. En voi mitenkään uskoa, että silloin etsittäisiin sisäistä terminaattoria ja sen vapauttamista. Kova ja kestävä tulee olla, mutta ei tuhoamisvimmassa niin kuin nämä edellä kerrotut suomalaisupseerit ovat tällä hetkellä.


Muistan viime kesän, kun perhetuttu VDV-upseeri, erittäin järeän kokoinen väkevä mies ilmaisi itseään illanvietossa yhdessä vaimonsa kanssa: hän lauloi pikemmin rakkaudesta kuin tuhosta. On muistettava, että tämä VDV-upseeri on ollut ihan oikeissa upseerien tehtävissä toisin kuin suomalaiset konttori-upseerit, jotka näkevät verta vain vuosittaisessa terveystarkastuksessa terveyssisaren neulan kärjessä. Nämä suomalaiset konttori-upseerit, jotka pääasiassa myös antavat enemmän vatsansa kasvaa ja kasvojensa pöhöttyä oluella ja viinaksilla kuin lihastensa vahvistua kovalla työllä, kuitenkin himoitsevat verta ja tuhoamista, kun taas tuo perhetuttu, kovissa tehtävissäkin ollut VDV-upseeri tahtoo rauhaa ja rakkautta. Vissi ero!


Erästä kasakkojen romanttista laulua voisikin muistaa yhä uudestaan sen sijaan että eksyisi suomalaisten länsimielisten konttoriupseerien verenhimoisiin tuhoamisnäkyihin, jollaiset eivät ole koskaan tuoneet sen enempää Suomelle kuin ns. Lännelle mitään hyvää: Vuonna 1945 Ts. Solodar (Цезарь Солодарь ) sanoitti ja D. Pokrass (Покрасс Д.) sävelsi laulun ”Kasakat Berliinissä” («Казаки в Берлине»).  Solodar on kertonut, että Berliinissä varhain aamulla 9.5.1945 kello yksi hän oli Berliinin eräässä kaikkien vilkkaimmassa risteyksessä: ”Yhtäkkiä siellä kuului hevosen kavioista kolinaa”: ”Näimme lähestyvän ratsuväen. Nämä olivat kasakkaratsuväen joukko”. Runoilija näki, että liikenne pysähtyi ja avoimesti hymyilevä tyttö huusi kasakoille: ”Tulkaa ratsuväki! Älkää viipykö!” . Komentaja antoi kasakoille käskyn kiirehtiä, mutta komentaja kuitenkin kääntyi ja vilkutti hyvästiksi tuolle tytölle. Itse laulu kertoo neidon rakkaudesta ja sotilaan kaukaisesta kodista.

Jokainen kuunnelkoon tämän iloisen, viisaan ja romanttisen laulun "Kasakat Berliinissä" makunsa mukaan: Freedom! Tässä on kolme musiikkivideota erilaisia mieltymyksiä tyydyttämään.


JÄLKIKIRJOITUS:

Mielestäni kaikkien yksilöiden ja erityisesti vaikutusvaltaisten vihan toivotuksille naapurivaltion tuhoamiseksi tulisi olla nollatoleranssi. Miksi tuhon puheesta on tullut suvaitumpaa kuin ystävyyden puheesta?

[1] Torsti Sirén uhkailee vastustajiaan kostolla ja ikuisella työttömyydellä Suomessa http://juhamolari.blogspot.fi/2014/05/torsti-siren-uhkailee-vastustajiaan.html

[2] Puolustusvoimien ja UM:n virkaoikeuksien hämärää käyttöä http://juhamolari.blogspot.fi/2014/10/puolustusvoimien-ja-umn-virkaoikeuksien.html

[3]

Vastoin Haminan upseerien käskyä: Pitkäaikaistyötön palasi iloisesti Suomeen http://juhamolari.blogspot.fi/2014/05/vastoin-haminan-upseerien-kaskya.html

[4] Ilta-Sanomat: Mikä pysäyttäisi Putinin. Asiantuntijat tilanteesta: ”Talvisodan asetelmat”. http://juhamolari.blogspot.fi/2014/09/ilta-sanomat-mika-pysayttaisi-putinin.html


KIRJOITTAJA on riippumaton, sitoutumaton suomalainen mies, ihan pelkästään ihminen, joka ei tahdo Suomen valtion tekevän taas niitä virheitä, joita sotiin johtanut epäonnistunut politiikka ilmensi. Suomalaisten ei pidä ajatella sen enempää Amerikan Yhdysvaltojen, Euroopan Unionin kuin Venäjän Federaation intressien tyydyttämistä, vaan Suomen omaa etua tässä maailmassa ja tässä ajassa.

Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)