Statcounter

torstai 4. marraskuuta 2010

Mielenosoitus sananvapauden, demokratian ja ihmishengen puolesta

Suomi-Kaukasian ystävyysseuran ry. (ja muita yhteisöjä) järjestää mielenosoituksen lauantaina 27.11.2010 kello 16 - yksi vuosi Nevski Express -junaa vastaan tehdyn terrori-iskun jälkeen - osoitteessa Bulevardi 2, Helsinki. Mielenosoituspaikka on Bulervardin ja Mannerheimintien kulma jalkakäytävä - ei estetä ihmisten liikkumista tai liikenteen näkymistä. Järjestyshäiriöitä ei aiheuteta. Kyseisellä paikalla toimitetaan ja johdetaan Kavkaz Centerin toimintaa.

Mielenosoituksen avulla kiinnitämme huomiota sananvapauden, mielipiteenvapauden ja demokratian merkittävyyteen.

Kavkaz Center ja Finrosforum ovat toimineet hyvin häiritsevästi Suomessa, ovat ottaneet yhteyttä epämieluisaksi kokemiensa ihmisten työtovereihin ja asiakkaisiin yhteyttä, jotta sananvapaus ja mielipiteenvapaus tulisivat rajoitetuksi sekä nämä ihmiset menettäisivät toimeentulonsa.

Lisäksi paheksumme, että Finrosforum, Kavkaz Center, Suomeen rekisteröity Venäjä-Tshetshenia -ystävyysseura (kielletty Venäjällä oikeuden päätöksellä) sekä Suomen Pen tukevat vihapropagandaa tshetheeneiden vallitsemaa parlamenttia, Venäjän valtiota ja valtiollisia viranomaisia sekä tunnustettuja uskontoja vastaan. Kavkaz Centerin tiedotus virittää ennakkoluuloja ja vihaa Kaukasian rauhanomaista muslimienemmistöä vastaan julistamalla nämä pelkiksi koiriksi. Kavkaz Centerin tiedotus myös halveksii ortodoksisen kirkon uskoa leimaamalla kaikki kyseisen kirkon papit FSB-agenteiksi.

Terroristipäällikkkö Doku Umarovin ja suomalaistahojen johtama Kavkaz Center on ylistänyt Nevski Express -junan räjäyttäjiä ja Moskovan metroaseman räjäyttäjiä ihaniksi marttyyreiksi.

Finrosforumin puheenjohtajana toimii Heidi Hautala, joka johtaa myös EU:ssa ihmisoikeusalivaliokuntaa. Mikael Storsjö toimii Kavkaz Centerin administraattorina ja sponsorina.