Statcounter

tiistai 30. marraskuuta 2010

Tutkitusti puhdas isänmaallinen suomalaismies

Ystävä soitti tänään ja kertoi Salon Seudun Sanomien jutusta. Siinä oli kerrottu pitkät tarinat minusta. Lehti ei kysynyt yhtään mitään minulta, vaikka kirjoitti minusta. Sehän on tavallista, että lehdistö luo todellisuutta pikemmin kuin kertoo todellisuudesta.

Salon Seudun Sanomien jutusta kävi ilmi, että poliisi oli päättänyt lopettaa kirkon pyytämän tutkimuksen. Poliisi ei kokenut mitään sellaista, joka kuuluisi heidän viranhoitoonsa kirkon antamana tehtävänä. Poliisi ei ollut missään vaiheessa yhteydessä minuun, joten en edes tiedä, mitä heidän piti tutkia. Olen nähnyt kuitenkin, että sisäministeriön poliisiosaston liittymästä on tutkittu blogistani mitä moninaisimpia teemoja, lähipäivinäkin useita tunteja päivässä. Äskettäin tehtiin tuttavuutta Abdullah Tammen kanssa pitämään ensimmäiseen lehdistötilaisuuteen, joka oli liki täsmälleen vuosi sitten Islamilaisen puolueen tiloissa. Tämän jälkeen virisi melkoista sähköpostitarinointia Tammea ja minua vastaan. Iltalehti kirjoitti myös meille tutusta miehestä, joka lähti Suomesta sotiakseen Kaukasiassa. Toinen oli ollut pitkät ajat vangittuna Saudi-Arabiassa. Nämä jutut olivat aivan äskettäin poliisin tutkinnan kohteena blogistani. Aiemmin olivat muut seikat tutkimuksen alla. En ole kuitenkaan kasvotusten tavannut yhtään poliisia asian johdosta. Ihan turhaa onkin tavata, koska poliisi ei ole ollut kiinnostunut suojelemaan perheeni turvallisuutta suoranaisista kuoleman lupauksista ja pään katkaisumääräyksistä huolimatta. Silloin luonnollisesti minullakin on varsin vähän sanottavaa vastavuoroisesti. Myönnettäköön, että mainittu poliisitaho kuitenkin surffaili aivan äskettäin selvittäen myös syyttäjän päätöstä lopettaa tutkinta "Doku Umarovin" antamasta tappomääräyksestä.

Erityisen iloinen olen isänmaallisuudestani. Lehtijutusta kävi myös ilmi, että itse Suojelupoliisilta oli kysytty minuun liittyvässä asiassa. Kirkko tarvitsi jopa SUPO:n viisautta! Niin kävi ilmi, että olen siis puhdas isänmaallinen suomalaismies. Siitä minä olen ylpeä, koska kohta on jälleen itsenäisyyspäiväkin lähestymässä. Pohjan kirkossa on tällöin toki toimittamassa rovasti Veli-Matti Hynninen. Kirkkomme traditio on ollut, että jumalanpalveluksen jälkeen laskemme seppeleen talvi- ja jatkosodassa kuolleiden muistolle sekä seppeleen ns. punaisten haudalle vakaumuksensa puolesta vuonna 1918 kuolleiden kunniaksi. Isänmaallisuutemme sulkee kirkkomme hautausmaalla suomalaiset poliittisesta vakaumuksesta ja poliittisesta sitoutumattomuudesta riippumatta. Lisäksi isänmaallisuutemme ei koe taisteluasennetta myöskään ulkomaalaistaustaisia lähimmäisiämme vastaan.

Minun on helppo olla tutkitusti puhdas isänmaallinen suomalaismies


- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti