Statcounter

lauantai 13. marraskuuta 2010

Mikael Storsjön allekirjoittama tunnustus


Mikael Storsjö lähetti 8. huhtikuuta 2010 kello 0:15 – tavalliseen tapaansa yöllä koska mies ei näytä nukkuvan uuden vaimonsa kanssakaan öisin – monta pitkää tunnustusta minulle, mutta en ole aiemmin tuonut niitä julki riittävän selvästi. Poistin mahdollisuuden kommentointiin blogistani sittemmin, koska en halunnut lukea kaikenlaista törkytekstiä. Tuolloin myös Storsjön kommentit menivät piiloon. Mikael Storsjön pitkiä kommentteja ei voi pitää kuitenkaan törkytekstinä, vaan vakavina tunnustuksina.


Storsjön osoite on julkinen

Ensimmäisessä tunnustuksessaan 8. huhtikuuta 2010 kello 0:15 Storsjö tunnustaa asuvansa osoitteessa, joka löytyy 118-palvelusta. Samassa tekstissä hän uhkaa myös Moskovan asukkaita kärsimyksillä, mikäli Kaukasian emiirikuntaa ei synny nopeasti!


Kavkaz Centerin suomalaiset rekisteröinti osoitteet ovat toki tunnettuja Who is domain -palvelun avulla.

Storsjö on vainoharhainen

Storsjö paljasti kyseisessä viestissä vainoharhaisen tunteensa, että hänen autoansa seurattaisiin. Storsjö kirjoittaa: ”Ei tarvitse seurata autoa!:)))

Olen vastannut huolestuneena tuohon Storsjön vainoharhaiseen tunteeseen, koska paranoidinen henkilö voi luulla oman mielensä kummitukset todellisiksi vihollisiksi ja toimia sitten vaarallisesti näitä ”vihollisia” vastaan. En todellakaan seuraa hänen autoansa. Ihmettelen, miten Storsjö on saanut sellaisen kuvitelman. Onko joku vakavampi elin mukana sitten hänen autonsa seuraamisessa?

Storsjö haluaa Venäjän hajottamista ja uhkaa venäläisiä kärsimyksillä


Tunnustuksensa alussa Mikael Storsjö pilkkaa Abdullah Tammea, joka ei maininnut konkreettisesti nimiä julkisessa esiintymisessään niistä henkilöistä, jotka toimivat Suomessa militanttista jihadismia ihailevissa soluissa. Nämä nimet ovat kyllä hyvin tiedossa. Storsjö olisi voinut hyvin tietää mm. yhteisen "tutun", jonka nimen Kavkaz Center kirjoitti toki väärin 20.9.2006. Olen saanut itsekin häneltä tekstiviestejä, kuten blogissani olen paljastanut. Laitetaan kuitenkin Storsjön muistin virkistämiseksi tämä juttu suomalaismiehestä, joka yritti lähteä sotimaan Tšetšenian separatistien puolella, mutta Kavkaz Centerin kauhistukseksi Georgia ei päästänyt miestä perille!

Lähde: Kavkaz Center 20.9.2006 (olen manipuloinnut KC:n logon enemmän totuudenmukaiseksi)


Storsjö ilmoitti 8. huhtikuuta 2010 kello 0:15, että hän tahtoo Venäjän hajottamista. Hän kirjoitti pyrkimyksensä lauseessa: ”haluan että anakronistinen siirtovalta Kaukasuksella loppuu”. Storjö liittää tuohon hajottamistarkoitukseen myös uhkauksen Moskovan asukkaita vastaan: ”mitä aiemmin sitä pienemmällä kärsimyksellä - - - myös Moskovan asukkaille”.

Storsjö tunnustaa kolme serveriä: Ruotsissa, Suomessa ja Liettuassa

Mikael Storsjö jatkoi tunnustuksiaan huonosti nukutun yön jälkeen 8. huhtikuuta 2010 kello 5:03. Hän lausuu, ettei kavkazcenter.com ole Suomenlinnassa. Eipä toki olekaan, vaikka who is domain –palvelu antaa sellaisen julkisen tiedon rekisteröinnin tehneen henkilön osoitetiedoksi.

Storsjö paljastaa usein unohduksiin jääneet seikat: Kavkaz Centerin kuvien manipulointi ja työstämnen tapahtuu Bulevardilla Helsingissä. Lisäksi hän tunnustaa, että Kavkaz Centerillä on kolme serveriä tällä hetkellä: Ruotsissa, Suomessa ja Liettuassa.

Storsjö kiistää ja syyttää samanaikaisesti

Storsjö kiistää, että olisi mitenkään vastuussa Kavkaz Centerin valheellisista väitteistä, joiden mukaan toimisin Venäjän laskuun toimissani. Hän kirjoittaa omalla nimellään blogini kommenteissa kuitenkin uudestaan samat väitteet: ”Hopearahojen antajia kun löytyy rajan takaa”, ”Putinin asiamiestä ei näy kun tarvikkeita jaetaan”. On myös täysin käymätön ajatus, että Kavkaz Center kuvailisi minun ja Storsjön välistä kamppailua ilman Storsjön antamaa innoitusta, ohjausta ja hyväksyntää.

Todellisuudessa en ole tietenkään missään yhteydessä minkään valtakunnan turvallisuuspalveluihin tai rahoituslähteisiin, vaan olen yksityinen ihmisoikeusaktivisti, joka on huolissaan siitä informaatiopsykologian keinoin käytävästä sodasta, johon jotkut suomalaiset ovat ryhtyneet Venäjää vastaan.

Storsjön patologinen Venäjä-viha heijastaa vanhaa sota-aikaista vihapropagandaa

En usko, että Storsjön Venäjä-viha tulisi pelkästään niistä hänelle myyttiseksi muodostuneista ihmiskohtaloista, joita hän toistaa mielikuvissaan. Luultavasti mukana on myös iso joukko kokemuksia, joita hän häpeää kertoa edes ääneen. Osa kokemuksista on painunut vain tiedostamattomaan.

Storsjö tunnustaa 8 huhtikuuta 2010 kello 5:03, että isoisänsä menettäminen ja äitinsä kokemus sotalapsena pari vuotta Ruotsissa ovat siirtyneet henkisenä perintönä hänelle vihaksi Venäjää vastaan. Tuota vihaa pidettiin myös hyvin yllä nuoren Storsjön aikana kirkollisesti Fiskarin alueella, koska siellä toimi Suomen tunnetuimpia kypäräpääpappeja, joka samaisti eräissä siunauspuheissaan Jeesuksen uhrikuoleman ja suomalaisen sotilaan kuoleman venäläisiä vastaan.
Terroristisivuston Kavkaz Centerin yhteys Suomen sotien aikaiseen vihapropagandaan on tullut myös ilmi jo heti servereiden ja toimituksen siirryttyä Suomeen yli puolivuosikymmentä sitten. Kavkaz Centerin ensimmäinen Suomea koskeva uutinen on toki jo 24.2.2002, mutta Kavkaz Centerin suomalaispainotus näkyi sittemmin selvästi.

Kavkaz Center julisti 22.1.2005 ylpeänä, että Suomen eduskuntatalolla järjestettiin konferenssi, jossa mukana oli Tšetšenian separatistien edustaja, kuten Idigov, Ahaev, Ferzauli, Agamerzaev (В Хельсинки говорили о Чечне). Paikalla oli myös Anna Politkovskaja ja Ahyad Idigov, sekä jopa Gruusian hallituksen edustaja Vissarion Gugushvili. Ahyad Idigov (Ахьяд Идигов) toimi tuossa vaiheessa tunnustamattoman – nyttemmin terroristipäällikkö Doku Umarovin presidentti-tittelillä johtaman fantasiavaltion "Itškerian tšetšeenitasavallan" edustajana. Suomen Tapani Mattila (Suomi-Tshetsenia-seura ry) ja Heidi Hautala olivat luonnollisesti mukana tapahtumassa, jossa esitettiin vaatimuksia Venäjää vastaan, mutta mukana olivat myös tyypilliset ”Karjalan palauttajat” Juhani Putkinen, Markus Lehtipuu sekä omana erikoisuutena”Hannu Uli” (oikeammin: Hannu Yli-Karjunmaa ks. http://www.kolumbus.fi/suomi-tshetshenia-seura/valokuvia.htm). Mukana olivat toki myös Ousman-Ferzaui (Mashadovin “hallituksen” suurlähettiläs Skandinaviassa), Svetlana Gannushkina, Eminat Saijeva, Andreas Gross, Bart Staes sekä virolainen MEP Andres Herkel (virolaisessa oikeistopuolueessa Isänmaan ja Res Publikan liitto; viime aikoina Herkel on moittinut Suomen valtiota ja Paavo Lipposta Nord Stream-kaasuputkesta; vuonna 2008 Herkel moitti Tarja Halosta Viron vierailun yhteydessä, koska Suomella ei ollut Georgian kriisissä niin jyrkkä asenne Venäjää vastaan kuin Baltian mailla). Kuvissa ei ole nimetty, mutta kyllä siellä myös mielestäni kääntäjä Jukka Mallinen näkyy punaisessa paidassaan.

Terroristisivuston liittyminen Suomen sotienaikaiseen vihamytologiaan näkyy erikoisella tavalla siinä, kun Kavkaz Center julisti 29.3.2005 ylpeänä, että Pro Karelia on esittänyt vaatimuksen Karjalan palautuksesta (Финны требуют от России вернуть захваченные земли). Pro Karelian tekemän kirjan mukaan Suomen rajat siirtyisivät Murmanskiin saakka. Kavkaz Center ilmoittaa, että aineisto on tullut ”yhteistyökumppaneilta”.

Storsjö tunnustaa että terroristien rahoitus on isojen poikien käsissä

Storsjö jatkoi kirjoitustaan 8.4.2010 kello 5:07 ja tunnusti heti ensimmäiseksi, että hänen osuutensa terroristijärjestön toiminnasta on pelkästään ”lesken rovon” suuruinen. Hänen kertoo auttaneensa separatistien ja terroristien ”tiedotusta monen vuoden ajan”.


Storsjö tunnustaa aktiivisen roolinsa terroristien tiedottamisessa

Storsjö kirjoittaa 8.4.2010 kello 5:07: ”Tuen kovasti Pohjoiskaukasian vapaustaistelijoita. Tuen heidän taistelunsa kykyjeni mukaan, ja omat kykyni liittyvät tiedottamiseen”.

Storsjö rinnastaa Vladimir Putinin ja Adolf Hitlerin toisiinsa

Storsjö kirjoittaa 8.4.2010 kello 5:07: ”En arvosta Putinia sen kummemmin kuin Hitleriäkään, yhtä komeita tosin molemmat ovat voimansa mahdissa. Luotan siihen, että pahuus saa palkkansa niin ensiksimainitun kuin toiseksi mainitun osalta”.

Mikael Storsjö tahtoo että terroristit tappaisivat miliisit

Mikael Storsjö kirjoittaa tunnustuksessaan 8.4.2010 kello 5:07, että hän väheksyy Moskovassa kuolleita venäläisiä. Hän kyseenalaistaa näiden ihmisten kuoleman, mutta erityisesti hän pitää oikeana miliisejä vastaan tehdyt terroriteot: ”Univormun päällensä pukenut on valinnut elämän tien jossa itse tappaa ja toivon mukaan myös itse kuolee” (Storsjö 8.4.2010 kello 5:07).

Mikael Storsjön kampanja kirkkoherra Molarin erottamiseksi


Mikael Storsjö ilmoittaa julkaisemassaan tunnustuksessa 8.4.2010 kello 5:07, että hän toivoo Espoon tuomiokapitulin erottavan Molarin pappisvirasta. Hän perustelee toivomustaan sillä, että Molari on liian Venäjä- ja Putin- mieleinen: ”vallan ja väkivaltaisuuden ihannointi, diktaattoreiden ja sortajien ylistys ei ole osa minun kristinuskoani”.

Doku Umarov on ilmeisemmin väkivallattoman rauhanomaisen lähimmäisrakkauden, demokratian ja kaikkinaisten vapauksien perikuva? Sitäkö tarkoitat, Mikael Storsjö?

Storsjön vainoharhaisuus, liioiteltu itsetunto ja omakätiset uhkailut

Mikael Storsjö – suomenruotsalaisesta suvusta Fiskarin alueelta Kaukasian emiirikunnan terroristien puolestapuhujaksi kasvanut liikemies – kokee itsessään, että hän ”kuuluu korkeampaan sarjaan, ei tunnu hyvältä aikuisena mollata C-junioreja” (Storsjö 8.4.2010 kello 5:07). Tuo edellä ilmaistu liioiteltu itsetunto, jota tukee Movladi Udugovin kanssa ostettu karvahattu, vaikuttaa sisäisesti rikkinäisen ja pelokkaan sielun puolustusmekanismilta oman sielun hirviöitä ja pelkoja vastaan.

Samanaikaisesti on havaittavissa jo samaisessa kappaleessa Storsjön kirjoituksessa, että hän pelkää ja ilmeisesti uskoo vainoharhaisesti itseensä ja perheeseensä kohdistuvasta "seuraamisesta". Hänellä on tunne, että joku tarkkailee jokaista hänen askeltaan tai autonsa liikettä. Olisiko se "joku joka kyttää" pikemmin lapsuuden mielikuvien tähen tiedostamattomaan painunut kauhukuva ankarasta kurittajasta?

Storsjö lupaa ottaa jopa omankäden oikeuden oman mielikuvituksensa luomaa seuraajaa vastaan: ”En kovasti välitä itseeni ja perheeseeni kohdistuvasta seurannasta, joskin mielelläni näkisin että se loppuu ennen kuin lopetan asian omakätisesti” (Storsjö 8.4.2010 kello 5:07).

Muistettakoon, että muutamia kuukausia myöhemmin Storsjön fanittama Doku Umarovin nimissä saapuikin minulle tekstiviesti, jonka mukaan pääni katkaistaisiin poikki.

Mikael Storsjön palveluksessa toimiva Islam/Adam Tumsoev

Kuvan lähde: Muuttoliikkeessä

”Kaukasian ääni” (“Голос Кавказа”) sulkeutui äskettäin loppukesästä 2010. Sen edustajana on toiminut nimimerkki Adam tai Islam Tumsoev (Ислам Тумсоев). Hän toimii kiinteässä yhteydessä Mikael Storsjön kanssa ja työskentelee Bulevardilla Kavkaz Centerin hyväksi.Islam Tumsoev (Ислам Тумсоев) on itse kertonut saapuneensa Venäjän Kaukasiasta Turkin kautta Suomeen väärällä passilla Mikael Storsjön tuella. Hänen tarinansa kerrottiin esimerkiksi Muuttoliikkessä vuonna 2009. Mies kertoo setänsä olleen separatistien komentaja. Lisäksi hän kertoo, että FSB on yrittänyt löytää hänet. Hän on IT-alan ammattilainen. Myös Helsingin Sanomat kertoivat hänen tarinansa 6.6.2009.

En usko, että FSB on nähnyt paljon vaivaa Tumsoevin löytämisen, sillä hänet löytää kovin helposti Bulevardilta Kavkaz Centerin toimistosta, hänen puhelinnumeronsa on helposti löydettävissä, Keravalla voi nähdä miehen ostoksilla Alepassa ja Järvenpäässä muuna aikana. Tämä mies oli järjestämässä Storsjön kanssa mielenosoitusta Pohjan Pyhän Marian kirkolle 31.10.2010. Soitin miehelle tänään 13.11.2010 kelo 14:50, koska halusin keskustella hänen kanssaan ”Kaukasian äänestä”. Mediatyyppi ei kuitenkaan innostunut keskusteluajatuksesta, vaan moitti, että olisin ”valehtelija”. Hän toivoi, että en soittaisi hänelle enää. Valitettavasti nyt minun täytyy muodostaa käsitys ”Kaukasian äänestä” sekundaarilähteitten varassa, kun itse asiassa lehden pyörittämisestä vastannut henkilö ei halua kertoa mediastaan mitään!

Kaukasian ääni, "Голос Кавказа", on terroristien viestintäväline, jossa oli äskettäin myös Doku Umaroville tehty haastattelu, kunnes sivusto suljettiin. Sama tarina on myös turkiksi Kavkaz Centerin sivulla – totta kai, koska sama mies työskentelee molempia medioita varten: http://www.kavkazcenter.com/tur/content/2010/08/10/5856.shtml). Doku Umarovin haastattelu on löydettävissä väkivaltaista jihadia julistavalta sivustolta: ИНТЕРВЬЮ АМИРА ИМАРАТА КАВКАЗ 24.08.10 0:18). Mainitussa jutussa Doku Umarovin sallitaan julistaa, että terroriteot saavat koskettaa kaikkia venäläisiä – myös siviiliväkeä, koska siviiliväki on äänestänyt Vladimir Putinin ja Dmitri Medvedevin valtaan!!!

Amerikkalaisrahoitteisen ex-shakkimestarin, Toinen Venäjä –ryhmittymän johtohahmon Garry Kasparovin sivustolla Islam Tumsoeviin viitataan myös mainitun ”Kaukasian ääni” –sivuston edustajana: “1 июня 2009 Представитель турецкого СМИ Голос Кавказа Ислам Тумсоев”. Islam Tumsoev oli keskeinen hahmo 8. syyskuuta 2010, kun hän ja Mikael Storsjö järjestivät tuolla kertaa laittoman mielenosoituksen keskellä Helsinkiä (Helsingin poliisilta on tarkistettu, ettei tuohon mielenosoitukseen ollut lupaa pyydetty). Islam Tumsoev – Doku Umarovin viestinviejä – on esiintynyt toistuvasti myös Heidi Hautalan johtaman Finrosforumin tilaisuuksissa. Jopa itse Heidi Hautala ylistää blogissaan, että separatistinen Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi (Finrosforum) järjestää Helsingissä 25.-26. toukokuuta 2009 seminaarin, jossa puhujana olivat mm. George Soroksen palveluksessa toimiva Yhdysvaltoihin paennut toimittaja Fatima Tlisova ja Islam Tumsoev (tuolla kertaa istanbulaisen median edustajana). Fatima Tlisovan eräs artikkeli on äskettäin 30.10.2010 julkaistu myös Waynakh-terroristisivustolla: Fatima ylistää Mikael Storsjötä. Jutussa on meikäläisen valokuva siinä yhteydessä, että kuvaillaan FSB:n, Venäjän salaisen palvelun, vihaa Storsjön henkeä vastaan! Waynakh esittäytyy Itškerian tšetšeenitasavallan mediaksi: kyseistä tasavaltaa ei ole kuitenkaan olemassa, vaan se on Doku Umarovin johtama terroristinen tavoite, kuten sivusto itsekin nimeää Doku Umarovin viimeiseksi presidentikseen! Fatima Tlisova on esitellyt äskettäin power point –esityksessään Islam Tumsoevin Kavkaz Centerin toimittajaksi ja administraattoriksi.

Kuvan lähde: Fatima Tlisovan Power Point

Safka-T:n (Suomen antifasistisen tiedustelukomitean; ps. en ole itse tiedustelukomitean jäsen, vaan pelkästään hengellisiä palveluja järjestävä pieni kyläpappi) selvitysten mukaan Mikael Storsjö on syytteessä Vantaan käräjäoikeudessa kolmesta laittoman maahantulon järjestämisestä, joista yksi on törkeä. Tämä törkeän laittoman maahantulon järjestäminen oli juuri se tapaus, josta Adam/Islam Tumsoev –nimimerkki kertoo suomalaisessa lehtihaastattelussa. Häntä kuulusteltiin tapahtumien kulusta, mutta sanoi, ettei maksanut mitään Storsjölle. Tällöin saattaisi toteutua sekin yhteys, että "Tumsoev" olisikin Mechiev (Мечиев), entisen ”Kaukasian äänen” edustaja ja Pohjois-Kaukasiassa merkittävän separatisti suvun edustaja. Joka tapauksessa Storsjö on Vantaalla syytteessä seuraavista rikoksista:

- rikosasia R 09/1080, vastaajana Storsjö, rikosnimikkeet laittoman maahantulon järjestäminen 17.3.2007 ja laittoman maahantulon järjestäminen 5.8.2007

- rikosasia R 10/1827, vastaajina Storsjö ja Abdulkhadim Mechiev (Абдулхадим Мечиев), törkeä laittoman maahantulon järjestäminen 17.4.2009-11.8.2009

- rikosasia R 10/2946, vastaajana Storsjö, laittoman maahantulon järjestäminen 27.6.2010


Niin kuin olen sanonut kasvotusten Mikael Storsjölle ja kirjoittanut tässä blogissa aiemmin, niin oikeusjärjestelmämme syyttömyysolettamuksen mukaisesti en pidä syytettyä henkilöä vielä rikosoikeudellisesti syyllisenä, vaikka arvostelen eettisesti ja poliittisesti hänen toimiaan ankarasti. Ihminen on syytön aina siihen saakka kunnes hänet tuomioistuimessa tuomitaan. Tuomioistuimessakin saattaa tapahtua vääriä arvioita. Oikeudenkäynnit ratkaisevat myöhemmin, miten tuomioistuimen edessä arvioidaan syyttömyysolettamusta. Kyse ei ole siis tässä kirjoituksessani leimaavasta seikasta, vaan siitä aatteellisesta ja poliittisesta ilmiöstä sekä kokonaisuudesta, johon maahantulon järjestäminen liittyy. Pohjois-Kaukasiasta on jo vuosia sitten kadonnut Хамзат Харунович Мечиев –niminen henkilö, syntynyt 6. päivä maaliskuuta 1959. Hänkin on siis likipitäen samanikäinen kuin Kavkaz Centerin nykyinen administraattori Adam/Islam Tumsoev. Mainittu Mechiev katosi Argunin kylästä jo helmikuussa 1995, mutta niin katosi noihin aikoihin myös meidän tarinamme "Adam" tai "Islam". Marras-joulukuussa 1999 menehtyi Haron Mechiev (Харон Мечиев) pommituksissa. Mahdollisesti Suomeen saapunut pakolainen liittyy näihin sukuihin kuin kaksi edellä mainittua nimeä. Kysymys kuuluu lisäksi, miten toimeliaana miehenä tunnettu ”Adam” tai ”Islam” ”Tumsoev” liittyy Mechievin sukuun?

Fatima Tlisova (Фатима Тлисова) kirjoitti myös "tarinaa" Adam/Islam Tumsoevista. Kirjoittajan yhteys George Sorokseen näkyy monessa. Hän on Pulitzer -keskuksen kirjoittajia. Hän toimii myös Harvard Kennedy Schoolisa - Carr Center for Human Rights Policy -ohjelmassa, jossa on ollut vahva George Soroksen ja Open Society Instituten läsnäolo. Fatima toimii toimittajien organisaatiossa "Institute for War and Peace Reporting" (IWPR), jonka julkisena kumppaniorganisaationa on Soroksen Freedom House ja Open Society Institute. George Soroksen Freedom House järjesti Yhdysvaltain Helsinki-komitean kanssa katsauksen Pohjois-Kaukasian tilanteeseen 21. heinäkuuta 2010, niin Fatima Tlisova oli pääesiintyjä. Hän kuuluu myös rahoitusorganisaatioon Reagan-Fascell Democracy Fellow (NED), jonka perustaja on Ronald Reagon ja kongressiedustaja Dante Fascell. Tämän rahoitusjärjestelmän avulla levitetään amerikkalaista "demokraattista muutosta" ("to promote democratic change"), mikä tarkoittaa käytännössä eri puolilla maailmaa luotavia paikallisia konflikteja ja vallankumouksia, jotta amerikkalaismielinen hallitus nousisi valtaan. BBC julkaisi Tlisovan jutun 18.6.2010. Tlisova kirjoitti äskettäin myös Pulitzer-jutun Storsjöstä, jota suomalaiset FSB-agentit vainoisivat.

George Soroksen osuus Kavkaz Centerin ja Kaukasian separatistien viestintään ja toimintaan on tullut ilmi monella tapaa. Muistettakoon jälleen kerran, että George Soroksen rahoitusta järjestävä Glasnost Defense Fund ja Dmitri Florin on ollut Suomessa Kavkaz Centerin ja Mikael Storsjön vieraana jo jonkin aikaa – eikä tämä suhde ole vasta nyt syntynyt. Florin tunnusti myös itse tavanneensa Helsingissä entisiä militanttitaistelijoita. Vuonna 2007 George Soroksen rahoitusinstrumentit olivat läsnä, kun Heidi Hautala, Mikael Storsjö ja Doku Umarovin edustaja tapasivat Helsingissä Martti Ahtisaaren. Muistettakoon, että Varsovan kokouksessa oli äänessä erityisen runsaasti Heidi Hautala niin kuin myös Garri Kasparov, joka liittyy kiinteästi Glasnost Defense Fundin toimintaan. Julkisuuteen vuodettu Doku Umarovin ”kauhea” kritiikki George Soroksen rahoitusta vastaan ei ole uskottava, vaan se on pikemmin tahallinen hämäys, jotta tutkijat menisivät harhaan. Suomessa molemmat osapuolet tapaavat toisensa mitä sydämellisimmässä yhteistyön hengessä!

Ihmettelen, miksi minua vihataan, vaikka olen kertonut vain uudestaan sen, minkä asianomaiset ovat itse jo tunnustaneet julkisesti!- - - -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti