Statcounter

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Kavkaz Center vaikenee omiensa tekemästä Tukholman terroriteosta, mutta kommentoi suomalaisen kirkkoherran blogia viipymättä

Miksi 80 tuntia ei riitä?

Tukholmassa sattui lauantaina 11.12.2010 terrori-isku, jonka tekijäksi osoittautui Al-Qaidaa ja ”Kaukasian emiirikuntaa” (Doku Umarov) ihannoiva mies. Tämä mies katseli myös aktiivisesti Kavkaz Centerin videoita. Terrori-iskusta on kulunut jo noin 80 tuntia, mutta Ruotsiin rekisteröity, Pro Caucasus –yhdistyksen omistama Kavkaz Center ei ole kommentoinut sanallakaan tuota terrori-iskua.

Miksi vain 6 tuntia riittää?

Juha Molari sai Doku Umarovin nimissä sähköpostiviestin, jossa mies esittää kutsun juoda kaljaa yhdessä Puolassa. Viesti oli tullut todellakin Krasnojarskista Astrahanin alueelta, kuten Kavkaz Center tietää korjata suuren tietämyksensä mukaan. Alue on vain vähän pohjoiseen Tšetšenian ydinalueilta. Molari julkaisi tuon sähköpostiviestin ja lähetysosoitteen tiistaina 14.12.2010 kello 16:04 ja Kavkaz Center julkaisi asiaa koskevan uutisen jo kello 22:30. Kavkaz Center reagoi vain 6 tuntia 26 minuuttia blogikirjoituksen jälkeen.


Sanomatalo, Suomenlinna ja Wien

Sanomatalon organisaatioon (194.137.237.12) liittyvä informaatiota käsittelevä henkilö saapui blogiini kello 19:16. Hän on hyvin kova aktivisti blogissani. Joka hiukan surffailee, niin voi arvata, kuka henkilö on niin keskeinen Kaukasian asioiden ja Sanoma-yhtiöitten asioissa.


Suomenlinnasta joku henkilö luki asiaa koskevan uutisen kirkkoherran blogista kello 22:38:49.

Eräs Kavkaz Centerin aktivisti (84.113.157.242) tuli Itävallasta Wienistä ja luki asiaa koskevan blogikirjoituksen jo 18:29:43. Hän näyttää olevan erityisen aktiivinen blogin lukija Kavkaz Centerin asioissa.


Jo pian tuli jälleen Wienistä lukija, tällä kertaa ip-osoitteesta 62.178.44.147 kello 22:48:10 ikään kuin varmistaen, että Kavkaz Centerin linkki toimii.


Mitä tästä on pääteltävissä?

(1) Kavkaz Center tekee kaikkensa täydellisesti vaieten useita vuorokausia Tukholman terrori-iskusta, jonka tekijä oli Kavkaz Centerin fanaatikko, Al-Qaidaa ihaileva kiihkoilija.

(2) Kavkaz Center reagoi vain muutaman tunnin viiveellä sähköpostiviestiin, joka tulee Kaukasian alueelta eräälle vähäiselle suomalaiselle papille.

(3) Kavkaz Centerin toimituksellisen aktiviteetin kannalta ilmeisen mielenkiintoinen henkilö asuu Wienissä Itävallassa. Olen kuullut sellaisesta henkilöstä jo aiemmin, joten asia ei ole yllätys, mutta mielenkiintoinen ilmiö.

(4) Sanomatalon informaatiota käsittelevä Kaukasia-aktivisti on tyypillinen tekijä tässä ketjussa, jossa syntyy Kavkaz Centerin juttuja tavallisesta suomalaisesta kyläpapista. Olen vakuuttunut, että tämä henkilö ei ole kannellut minua vastaan Espoon hiippakunnan tuomiokapituliin. Kuka lienee?


- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti