Statcounter

lauantai 8. tammikuuta 2011

Nanoteknologia valaisee Kremlin joulukuusta


Nanoteknologiaan perustuvilla LED-valoilla koristeltu Kremlin joulukuusi symbolisoi Venäjän uudistuvaa tuotanto- ja palveluosaamista. Nimenomaisesti nanoteknologia on ollut viime kuukausien aikana monien kansainvälisten konferenssien ja sopimusten aiheena. Venäjä osallistuu kansainväliseen yhteistyöhön. Yhteistyö koskettaa yhteisöjä ja yksittäisiä tutkijoita.

Olen kirjoittanut näistä Venäjän nanoteknologiaan perustuvista hankkeista, varsin tuoreista sopimuksista ja uutisista, artikkelin, joka julkaistaan tammikuun puolessa välissä Venäjän kauppatie -lehdessä.



Havaitsin jälleen, että rajat ylittävä yhteistyö ja osaaminen ovat kehittämistyön luonnollisia välttämättömyyksiä. Venäjä modernisoituu intensiivisesti tuollaisessa maailmassa. En nähnyt ALOX ™ -tekniikan tai hiilen allotrooppisen muodon grafeenin varjoissa stalinismia, en löytänyt juoksuhautoja tai edesmenneiden koskelaiden, rokkien, hietasten haamuja. Nyt syntyvä kehitys ei ainoastaan näytä antifasistiselta, vaan tämä kehitys perustuu oikeasti kansainväliseen osaamiseen ja rajat ylittävään yhteistyöhön.












- - - -

Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta. Jos haluat käydä keskustelua kanssani, löydät puhelinnumeroni ja sähköpostiosoitteeni blogin esittelyn yhteydestä. Keskustelua voi käydä myös kanssani facebookin välityksellä

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Kotisivut http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti