Statcounter

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

NS WP НЕВОГРАД – Kavkaz Centerin ”ihmisoikeusaktivistien” partnerit

Tänään Helsingin Sanomat mainostivat Kavkaz Centerin administraattorin ”Islam Tumsoevin” (myös Adam Tumsoev, oikeasti Islam Matziev) ja hänen ihmisoikeusaktivistiystävän Mikael Storsjön näkemyksiä Kaukasiasta ja Venäjästä.

Islam Tumsoev (Islam Matziev) oli itse osallistunut rintamalla radiotyöhön terroristien puolella, kun nämä yrittivät tappaa laillisen valtiovallan edustajia. Suomeen hän tuli väärällä passilla Storjön lennättämänä. Nyt hän palvelee tuota Pirun viestintävälinettä Kavkaz Centeriä.

 Suomessa villisti yhä uudestaan toistetun tarinan mukaan ”Islam Tumsoev” ei uskaltaisi kertoa omaa nimeä, koska FSB etsisi häntä niin kiivaasti ja hänen sukulaiset voisivat joutua vaikeuksiin Pohjois-Kaukasiassa.

 Paskanpuhuminen on ollut ominaista Kavkaz Centerissä aiemminkin! Niin toki myös Hesarissa.

Todellisuudessa FSB luonnollisesti tietää, kuka on tuo tyyppi, mutta heitä ei juuri kiinnosta lähteä hakemaan joitakin tuollaisia tyyppejä Suomesta tai kiusata heidän sukulaisiaan Kaukasiassa.

Tumsoevin ip-osoite, kotiosoite ja salainen puhelinnumerokin on tiedossa. Ovat ne minullakin tiedossa, joten varmasti ammattilaiset tietävät enemmän jos ja kun niin tahtovat! Olen soittanutkin "Tumsoeville".

  Helsingin Sanomat jopa pisti hämärän kuvan miehestä ikään kuin kätkien hänen kasvonsa. Jokainen joka käy säännöllisesti Järvenpäässä tai Bulevardilla, voi nähdä ja kuvata miehen kasvot, jos niin tahtoo. Hänen kasvonsa olivat avoimesti näkyvillä myös Silminnäkijä-ohjelmassa!

Minulle on muodostunut vähemmän kaunis kuva Islam Tumsoevista, kun hän syyskuussa järjesti Mikael Storsjön kanssa hyökkäyksen Abdullah Tammen johtamaa syysretkeä vastaan. Itse osallistuin tuolle kävelyretkelle Tammen kanssa.

Sain kuulla sekä uhkauksia kaulan katkaisusta, jos hänen suvulle käy pahasti Kaukasiassa, että moitteita ”Putinin koiran” asemasta.

Mistä mies lienee oppinut, ellei Kavkaz Centerin emiiriltä itseltään (minua hiukan kiusaa käyttää noin jaloa nimeä kuin ”emiiri” pelkästään Storsjön karvahatun tähden, kun mies on kuitenkin vain ”korpraali”, jonka tarkkailua varten tässä stressaavassa tilanteessa ”isommat pojat ”lähettivät Adam Tumsoevin).

Tällaista ihmisoikeusaktivismia siis Kavkaz Centerissä jotkut tahot edistävät! Se on todella ”aktivismia”, tiukkaa puuttumista ”ihmiseen”. Nämä kokevat ”oikeudekseen” paloitella ihmisiä. Niin synty ihmisoikeusaktivismi, jota Kavkaz Center mainostaa! Ja Suomi ja Hesari suojelevat ja sallivat!

En voi siis kiistää noita sanoja: niissä on ”ihminen”, ”oikeus” ja ”aktivismi”, vaikka sisältö on hirvittävän brutaali. Katso kuvia ihmisoikeusaktivistien Kavkaz Centerin emiirin Mikael Storsjön, KC:n administraattorin Islam Tumsoevin ja KC:n pitkäaikaisen natsitoimittajan Andrei Dubrovin sekä Kavkaz Centerin pietarilaisista yhteistyökumppaneista ”NS WP НЕВОГРАД”.

KC on julkaissut toistakymmentä mainospuhetta "partisaanien vapaustaistelusta Nevan kaupungin vapauttamiseksi Venäjän miehityksestä": ”NS WP НЕВОГРАД”

Tässä seuraavassa jutussa kerrotaan järkyttävä uutinen siitä, miten "vapaustaistelua" käyneiden partisaanien jääkaapista löytyi ihmisruumis. Siinä on totisesti vaadittu aktiivia oikeutta puuttua ihmiseen!

15. marraskuuta 2010 kirjoitin näistä Pietarin alueen uusnatseista, joista monet onneksi istuvat jo vangittuna. Olen sitä mieltä, että nuo uusnatsit toimivat Perkeleen vallassa - ja sikäli kuin joku mainostaa ja suhtautuu heidän tekoihinsa myötämielisesti, niin tämäkin suosionosoittaja on samaisen Perkeleen työtoveri.

Rukoilen, että Adam Tumsoev, Mikael Storsjö ja Andrei Dubrov eivät osallistuisi Perkeleen tekojen mainostamiseen ja edistämiseen, vaan sanoutuisivat selvästi irti noista pahoista teoista, moittisivat parhaan voimansa mukaan niitä demonien vallassa olevia kirjoittajia, jotka tahtovat KC:n toimittajien keskuudessa mainostaa Pietarin uusnatsien toimintaa.

Huomenna maanantaina 31.1.2010 valmistelen vastaustani Espoon hiippakunnan tuomiokapitulille, koska eräät ihmisoikeusaktivistit ovat valittaneet minun niin kamalasti loukkaavan Kavkaz Center –tietotoimistoa, joka on kuitenkin virallisesti hyväksytty Suomessa ja Ruotsissa.

 Minun mielikuvani Kavkaz Centerin demonisesta sisällöstä on syntynyt katsoessani näiden hirvittävien tyyppien tekoja, natsien käsivarsitatuointeja, uhrien silvottuja ja verisiä jälkiä – näkemättä edes paloiteltujen ruumiiden osia heidän toimistonsa jääkaapista.

 Niin minulle on muodostunut vankka mielikuva, että Kavkaz Center on perkeleen palveluksessa.

 Kavkaz Centerillä ei ole tutkivan journalismin tai analyyttisen yhteiskuntavastuullisuuden mukaista toimituksellista johtoa ja linjaa, vaan perkele paljastuu toimituksellisissa mainoksissa näiden rikollisten teoille. KC ei analysoi, vaan mainostaa perkeleen tekoja!

Me rukoilemme myös evankelisluterilaisen kirkon Litaniassa:
- varjele meitä, laupias Herra Jumala: Pahan vallasta maailmassa, kiusaajan juonista ja petoksista, epäuskosta ja syntisestä elämästä, iankaikkisesta kuolemasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti