Statcounter

tiistai 5. toukokuuta 2009

Kaunis kirje Moskovasta

Koin siunattua lohdutusta, kun sain ystävällisen postin Moskovasta. Siinä tunnettu politiikan vaikuttaja kertoi huolestuneisuutensa ProKarelian kaltaisen poliittisen ääriajattelun tähden ja muiden poliittisten lahkojen tähden, kun nämä vaativat minut hiljaiseksi ja luopumaan kansalaisoikeuksistani, jotta en voisi kritisoida heitä.

Tämä mies kirjoitti minulle niin myötätuntoisesti, rohkaisevasti ja kauniisti, että minun täytyy tunnustaa ikävä tosiseikka: en ole saanut taaskaan mitään vastaavaa kristillistä tukea Suomesta!

Hän kirjoitti esimerkiksi tällaisia:

Haluan kertoa, vaikka todennäköisesti tiedät jo hyvin kirkon palvelijana: paimenen tie ei ole koskaan täynnä pelkkiä ruusuja, vaan sinun täytyy taistella ajatustesi puolesta (путь пастыря никогда не бывает усеян розами, за свою гражданскую позицию надо бороться.). Tämä on kuin katutappelu: yhtäällä pelätään ja antaudutaan, mutta toisaalla jokainen etsii oikeutta potkiakseen sinua. Olet taistelussa oikean asian puolesta: tiedä, että Jumala on tässä taistelussa – Sinun kanssasi (Господь в этой борьбе - с Вами). Lisäksi suurimmalla osalla poliittisia ääriliikkeitä on yhtäläinen psykologia: he ovat hyvin rohkeita, kun on mahdollisuus syöksyä vastustajiensa kimppuun yhdellä joukolla, väkijoukossa, mutta he ovat yksinään raukkamaisia (очень трусливы по одиночке, то есть каждый в отдельности).”

Sorry, että en viitsi tässä paljastaa kirjeen kirjoittajan nimeä, koska emme sopineet kirjettä julkiseksi.

Juha Molari, D.Th, BBA.
GSM+358 40 684 1172, +358 44 238 1165
EMAIL juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)
Twitter: https://twitter.com/molarijuha