Statcounter

tiistai 20. lokakuuta 2009

Kirkkoherra Juha Molari antoi vastineen Kotimaa-lehdelle

Kuten tunnettua blogini lukijoille, Kotimaa-lehden toimittajalla tapahtui harmiton lipsahdus 15.10.2009, kun hän kirjoitti minusta, mutta nuo virheet tuntuivat minusta varsin loukkaavilta. Tässä on oikaisuni Kotimaa-lehdessä.


5 kommenttia:

 1. Kiitos Juha! Kiitos Johan! Kiitos Suomen Safka!

  Suomen ja naapurin suhteissa alkaa olla sellaista sutinaa, ainakin jos venäläisten tiedostusvälinen uutisia on uskominen, että oksat pois! Olemme kovaa vauhtia palaamassa 30-luvulle, vastakkainasettelun aikaan, ja perskule et se tekee kutaa!

  Uskomatonta mitä internetin aikakaudella pienellä tarmokkuudella ja luovalla tosiasioiden tulkinnalla voi saada aikaan! Ottakaamme kaikki oppia ja pistäkäämme uutta potkua itäiseen naapurisuhteeseen!

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti tällä kertaa itäsuhteissa uudet käänteet syntyivät niiden ministereiden ja sen puolueen tähden, joita ei kutsuttu Venäjälle ministeritapaamisiin tällä hetkellä. Mainittakoon, että Keskustan ministerit ovat Venäjällä tekemässä tärkeitä päätöksiä, mutta eräs suuri suomalainen puolue on ongelmissa oman politikointinsa tähden. Ei pidä siis pistää Johanille liikaa "ansioita" (ja vielä vähemmän meikäläiselle), sillä kyllä nuo sutinat ovat ihan kotitekoisten ministereidemme ja diplomaattimme aiheuttamia. Stubbin pitää katsoa vihdoin peiliin ja jättää tekohymy vähemmälle, kun arvioi venäläisten tiedotusvälineiden ryvettynyttä Suomi-kuvaa!

  Venäjä on täysin eri maa kuin 30-luvulla, joten Suomen sopisi elää myös ihan eri aikakautta kuin 30-luvulla: Venäjä on erittäin avoin strategiselle kumppanuudelle ja yhteistyön rakentamiselle, Venäjän on markkinatalousmaa jonka yritykset ja talous ovat osa globaalia taloutta jne.

  Herätkää siis 2000-luvulle ja älkää manatko vainajia 30-luvulta enää esille, vaikka Suomessa Ryti ja Tanner ovat taas monille nousseet toteemin asemaan!

  VastaaPoista
 3. Niinkuin nämä Bäckmanin ja Molarin kirjoitukset todellakin Suomen ja Venäjän suhteita nakertaisivat, hehhehe! Tapaus Rimma on yhtä tärkeä kuin hiekanjyvänen Saharassa. Kansalle vaan vähän sirkusta, jotta pysyvät tyytyväisinä Äiti-Venäjän "ponnisteluille". Ihminen ja yksilö ei ole koskaan merkinnyt Venäjällä mitään!

  VastaaPoista
 4. Palkkautukaa ihmeessä Venäjän tiedustelupalvelum listoille, tehän ette kuitenkaan silloin määrää, minkä puolesta ja mihin tarkoituksiin toimitte. Hienoa logiikkaa: kukaan safkalainen ei saa ulkomailta rahaa, mutta oikeastaan kaikki haluaisivat saada. Kirjoitin jo aikaisemmin, että fasismi etenee, kun oppineet ihmiset lakkaavat ajattelemasta omilla aivoillaan ja alkavat mielistellä vallan suuntaan. Antifasismi näyttää etenevän samalla tavoin.

  VastaaPoista
 5. Ei pidä luoda mielikuvituksellisia salaliittoja meikäläisen elämästä. Verovirastosta saa kaikki tuloni 100 %:sti, mikä on siis huomattavasti rehellisempi tulos kuin kovin monella suomalaisella miehellä (vrt. rakennusmiehet).

  Venäjän suhteen Suomessa viritetään outoja salaliittoja, jos joku henkilö haluaa kuunnella ja keskustella kunnioittaen venäläisten kanssa. Miksi? Onko sellaista epärehellisyyttä Nato-fanittajien amerikkasuhteiden kanssa?

  VastaaPoista