Statcounter

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Al-Qaidan ja Tšetšenian terroristien aseveljeys on alkanut jo vuosikymmeniä sitten

Pohjois-Kaukasiassa toimivat bandiitit ovat jo vuosikymmeniä sitten toimineet osana kansainvälistä terroristiverkostoa, josta tunnetuin ryhmittymä on Al-Qaida.


Kuva: Juha Molari varoittaa Russia Today -kanavalle lähettämässään kirjoituksessa (22. kesäkuuta 2011) sinisilmäisyydestä, sillä Pohjois-Kaukasian bandiitit toimivat osana Al-Qaidan kansainvälistä terroristiverkostoa


Bandiittien tueksi on saapunut taistelijoita eri puolilta maailmaa. Iskuja on tehty myös Pohjois-Kaukasian rajojen ulkopuolella. Huumeet, aseet ja raha ovat ylittäneet paikallisia ja valtakunnallisia rajoja. Kirjoitin aihepiiristä lyhyen katsauksen Russia Today –kanavalle, jossa kirjoituksen johdosta voi käydä myös keskustelua: ”The angels are not subject to accounting”.

Tarkoitukseni on tuon katsauksen avulla asettaa myös Pohjois-Kaukasian separatistisen kehityksen puolesta mainostava ja koko Venäjän hajottamista tavoitteleva Kavkaz Center –toimitustyö sekä muut vastaavat mediat sekä tietty ”hyväntekeväisyys” siihen oikeaan yhteyteen, johon ne liittyvät: osaksi Al-Qaidan hyväksi tehtävää työtä.

Kavkaz Center ja sen monikansallinen tukiverkosto joutuu tämän kesän aikana monien paljastavien katsausten kohteeksi Russia Today -kanavalla ... Odotettavissa on, että Mikael Storsjö, Heidi Hautala ja Lasse Lehtinen sekä monet muut tutut suomalaiset ja suomalaisille ehkä vähemmän tunnetut ulkomaiset nimet tulevat esille kirjoituksissani, kun arvioin Venäjään vihamielisesti suhtautuvia hankkeita.


- - - - - - -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti