Statcounter

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Venäjän uusnatsit ylistävät Anders Breivikin terrori-iskua

Venäjän uusnatsien sivusto Slaavilainen Unioni (Славянский Союз ) ja Dmitri Demushkin (Дмитрий Дёмушкин) ylistävät Norjan terrori-iskua: Valkoinen rotu etenee: Norjan valkoinen sankari – Anders Breivik (Белая раса наступает: Белый герой Норвегии - Андерс Беринг Брейвик). Slaavilainen Unioni on tärkeä yhteistyötaho Kavkaz Centerille.

Lisäksi Slaavilaisen Unionin aktivisti wp1980ss on ladannut Breivikin pdf-manifestin innoittamana Youtube-videon (reilu 12 minuuttia pitkä) terrori-iskun ylistykseksi. Video toistaa Breivikin näkemystä, jonka mukaan marxilaisuus oli tappio Euroopalle. Videon kuva-aineisto tukee mainittua viestiä.

Kuva: Ennen - nyt


Näin Slaavilainen Unioni arvioi Breivikin tekoa: "Yhä enemmän näemme, kuinka epätoivoisesti valkoiset sankarit uhraavat henkensä ja hyvinvointinsa taistelussa tuhotakseen Zog (juutalaisen miehitysvallan) ja hänen liittolaisensa. Mitä tulee tähän aikaamme, Valkoinen Voima etenee ja kaikki, jotka oli tänään meitä vastaan, kokevat valkoisen voiman, saavat kokea rangaistuksen viime vuosikymmenien nöyryytyksistä ja kansanmurhasta. Kunnian valkoisille sankareille!" (Всё чаще и чаще мы становимся свидетелями того, как доведённые до отчаяния белые герои жертвуют своей жизнью и благополучием в борьбе по уничтожению ЗОГа и его шабесгоев. Настанет наше время, придёт Белая Власть и все, кто сегодня был против нас, испытают на себе всю мощь белой мести за унижения и геноцид последних десятилетий. Слава белым героям!)

Slaavilaisen Unionin tarjoama Breivik-aineisto hyökkää myös kulttuurimarxismia vastaan. Euroopan islamilaistuminen on tässäkin aineistossa hyökkäysten kohteena.

Kuva: Slaavilaisen Unionin kulttuurimarxismi-pilakuva


Slaavilainen Unioni oli erittäin aktiivinen keväällä 2011 Oslossa kanssakäymisessä sikäläisten uusnatsien kanssa. Tällöin sekä Slaavilaisen Unionin, Oslon uusnatsien että Kavkaz Centerin sivustolla leimattiin suomalaiset antifasistit pederasteiksi. Minua - Juha Molari - määriteltiin pahatahtoisesti useissa uusnatsikirjoituksissa julkisuudelta suljetuilla sosiaalisen verkoston sivuilla.

Slaavilaisen Unionin internetsivusto toimii Tanskassa Kööpenhaminassa varatuilla resursseilla, mistä syystä natsien jokaisella sivustolla muistetaan kertoa, ettei FSB kykene sulkemaan tätä sivustoa. Tanskassa ei ole ollut nollatoleranssi uusnatsien väkivaltamainoksia vastaan. Myös Suomessa ja Ruotsissa on tekopyhää puhua nollatoleranssista vihapropagandalle Breivikin teon jälkeen, jos ja kun Kavkaz Center saa ylistää uusnatsien tekoja, erityisesti Slaavilaisen Unionin partnerina. Hommaforumin sisältöön ja Suomen Sisun aineistoon en ole perehtynyt riittävästi, mutta ilmeisemmin sielläkin riittäisi viranomaisilla arvioitavaa nollatoleranssia varten.

Slaavilaisen unionin uusnatsisivuston tanskalainen omistaja on sikäläinen uusnatsi Lars Agerbak Wittmann. Wittmann on Tanskan Kansallisrintaman (DNF):n johtaja. Aberbak on Blood&Honour (Veri&Kunnia; Blut und Ehre) natsiaktivisti. Hänet pidätettiin elokuussa 2008 Venäjällä, jolloin Venäjän kansallissosialistit Aleksander Nikitinin johdolla protestoivat pidätystä ja moittivat Tanskan tiedustelupalvelun (PET) osallisuutta pidätykseen.  13. tammikuuta 2011 tanskalainen Ekstrabladet kertoi poliisin havainneen 43-vuotta vanhan Tanskan Kansallisrintaman tiedottajan Lars Agerbak Wittmannin yrittäneen rakentaa kodissaan yhden tai useampia pommeja. Kotietsinnöissä 12.1.2011 poliisi löysi todellakin kemikaaleja, joita tarvittiin pommin valmistamista varten. Tanskan rikoslain § 192 mukaan natsi sai syytteen aseiden tai räjähteiden luvattomasta hallussapidosta. Tanskan poliisi oli seurannut Aberbakin kiinteää yhteydenpitoa Venäjän militantteihin natsiryhmiin, joita hän on tavannut useilla Venäjän matkoillaan. Venäjän natsit järjestivät tukimielenosoituksia tammikuussa 2011 Agerbakin puolesta.

Uusnatsien yritys vastustaa vihamaansa islamilaistumista väkivallan avulla ei tee heistä yhtään parempia kuin wahhabilaiset terroristit: molemmat toimivat keskenään analogisella tavalla. Kristinuskoa ei pelasteta terrori-iskuilla, kun Kristuksen sovitustyö ja armo sekoitetaan terroristien verenvuodatukseen. Uusnatsien pitäisi sitä vastoin kehittyä nöyremmiksi ja uskovaisemmiksi kristityiksi, jos he tahtovat puolustaa kristillistä Eurooppaa islamilaistuista vastaan.

Uusnatsien propagandan suurin ongelma on se, ettei ihmistä nähdä Jumalan lahjana. Moninaiset ihmiset eri kulttuuriyhteyksistä ja kansallisuuksista laajentavat meidän aarteiden rikkautta, jotta voisimme toimia globaalissa maailmassamme ja kotoisassa Suomessamme entistä monipuolisemmin ja paremmin. Sikäli kuin ihmistä ei osata kohdata Jumalan lahjana, ongelma on meidän itsemme ja rakenteittemme harjoittamassa valitettavassa syrjivässä asenteessa. Myötämielisyys maahanmuuttoa kohtaan ei poista sitä aiheellista tarvetta välttää sinisilmäisyys, jota vihertävä ihmisoikeusaktivismi on aiheuttanut myös silloin, kun olisi pitänyt puuttua epärehellisten wahhabilaisten yrityksiin käyttää maahanmuuttoa likaisten päämääriensä tukemiseen. Mitä enemmän kaksinaismoraalisesta ihmisoikeusaktivismista vaietaan, valitettavasti uusnatsit saavat sitä enemmän intoa vihatoiminnalleen. Uusnatsit eivät ole kuitenkaan ratkaisu löperöä ihmisoikeusaktivismia vastaan. He eivät ole sen parempia kuin vastustamansa wahhabitit.


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti