Statcounter

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Älkää hyökätkö Jussi Halla-ahoa vastaan, vaan moittikaa Slaavilaista Unionia ja sen liittolaisiaAnders Breivikin terroriteon jälkeen on Suomessa alkanut poliittinen ajojahti, joka ei ole reilua ja analyyttistä.

Älkää metsästäkö Jussi Halla-ahoa vain sillä perusteella, että hän on ollut lausunnoissaan tyly muslimeita vastaan. Hän ei ole suosittanut terrori-iskuja. Anders Breivikin tekoa ei selitetä Halla-ahon avulla oikein!

En pidä Halla-ahon politiikasta todellakaan monessa suhteessa, mutta nyt huomiota ei pidä hajottaa väärin.

Katsokaa sitä vastoin Slaavilaista Unionia, joka ylisti terrori-iskun jälkeen Breivikiä valkoiseksi sankariksi. Slaavilainen Unioni on ollut myös aktiivinen aseveli Oslon uusnatsien kanssa myös keväällä 2011.

Poliittisen oikean ja merkittävän lopputuloksen kannalta pitää siis kääntää huomio oikeisiin pahoihin tahoihin eikä hajottaa huomiota demokraattisen järjestelmän puitteissa toimiviin ”patrioottisiin” vastustajiin, joiden näkemykset ovat epäilemättä vastenmielisiä useassakin asiassa.

Olisi taktisesti äärettömän typerää vaieta Kavkaz Centerin kirjoittelusta tapahtuman johdosta: Kavkaz Center vaikenee täysin heidän oman partnerinsa – Slaavilaisen Unionin – voimakkaasta ihailusta terrori-iskua kohtaan.

Slaavilainen Unioni jopa julistaa Anders Breivikin ”valkoiseksi sankariksi”. Tietenkään Kavkaz Center ei nyt uskalla julistaa Breivikiä ”sankariksi” Slaavilaisen Unionin sanojen mukaisesti, koska Kavkaz Centerin kiinteä suhde Slaavilaisen Unioniin ja terrori-iskun kannattajiin paljastuisi, mikä aiheuttaisi ongelmia terroristisivuston lailliselle olemassaololle Suomessa ja Ruotsissa.

Juuri Kavkaz Centerin keskeisimpiä partnereita on tämä Slaavilainen Unioni, joka on ilmoittanut avoimesti ylistyksen terrori-iskulle. Ylistystä varten on tehty Breivikin teoksen ja terrori-iskun mainosvideo sekä julkaistu erityinen artikkeli.

Slaavilaisen Unionin websivu sijaitsee Kööpenhaminassa sikäläisen uusnatsin avustuksella. Sitä ei voi salata. Slaavilaisen Unionin uusnatsien kotisivu sijaitsee Kööpenhaminassa, he ovat äskettäin olleet riehumassa sekä Tanskassa että Oslossa paikallisten pan-eurooppalaisten patrioottien kanssa.. Silloin Kavkaz Center kirjoitti erittäin ylistäen Slaavilaisen Unionin ja NS WP Nevagradin tavoitteista. Aineisto tuli suoraan ryhmästä käsin. Näiden kirjeitä julkaistaan Kavkaz Centerin sivulla.

Nyt Oslon hirvittävän terrori-iskun jälkeen puuttumiskynnys varmasti muuttuu entistä terveemmäksi ja vastuullisemmaksi uusnatsien väkivaltaa vastaan, jos asiasta ei vaieta ja yhteyksiä ei kätketä.

Minkään demokraattisen poliittisen tahon interessinä ei voi olla Skandinaviassa tukea sellaisten yhteisöjen vihatoimintaa, jotka pitävät Oslon terroristia aikamme suurimpana sankarina.

- - - - - - -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti