Statcounter

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Collapse of the west’s human rights paradise (RT 22 January, 2012)


The West imagined itself as a human rights paradise, entitled to intervene, using force if necessary, to prod a wayward world to conform to its ways. The human rights report published by the Russian Ministry of Foreign Affairs in December 2011 has destroyed that illusion forever.

The report looked at 16 states, one of which was Finland. In order to make an assessment of that country, the decisions of the European Court of Human Rights, the UN’s reports on the Rights of the Child, official decisions and many other sources were taken into account. The findings on Finland included shortcomings in legal aid, significant prolongation of trials, discrimination in the workplace, elder abuse, a worrying suicide rate and brutal domestic violence, as well as the injustice experienced by Russian families.

[- - - -]

A fourth conference on the Rights of the Child was held in Helsinki on 17 January 2012. Finnish fathers claimed that they didn’t stand a chance against Finnish mothers in custody disputes, and that only Russian mothers were in a worse position than Finnish fathers. Many of the participants ventured to call the current Finnish system a “feminist-fascist Gestapo”. Perhaps the posters in the conference room inspired this forceful association of ideas. The posters depicted Finnish politicians and officers bedecked with swastikas.


[- - - -]

Read more: RT 22 January, 2012

Lue koko kirjoitus Suomen ihmisoikeusongelmista RT (Russia Today) –sivulta ja klikkaa tuon sivun alta jakeluun Facebookin ym. kautta! Älä anna sitä valtaa fasistiselle despotismille ja feministis-fasistiselle Gestapolle, että vaikenisit juuri silloin, kun olisi vakava syy puhua lasten ja perheiden julmasta kohtalosta Suomessa sekä saada aikaan muutos!


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

tiistai 17. tammikuuta 2012

Western shock headlines misrepresent Patriarch Kirill (RT)

Western shock headlines misrepresent Patriarch KirillWestern and Scandinavian media caused a Christmas shock through their sensational headlines.

Unfortunately, quite a few Russian news outlets repeated these headlines. And an ordinary observant reader got an odd inkling that His Holiness Patriarch Kirill of the Russian Orthodox Church (ROC) and Archpriest Vsevolod Chaplin could be even supporters of dollar-funded color revolutionary leaders - - -


Read more: http://rt.com/news/blogs/juha-molari-blog-finland/western-media-patriarch-kirill/

Jälkikirjoitus

Katso, miten länsimainen ja skandinavinen media väärensivät ikään kuin Moskovan ja koko Venäjän patriarkka Kirill olisi dollarirahoitteisen värivallankumouksellisen propagandan tukija. RT-blogissa on esitetty kootusti patriarkan Kirillin jouluajan puheet niiden oikeassa asiayhteydessä. Klikkaa RT-blogin alta Facebook-merkkiä ja jaa kirjoitusta laajemmin, jotta keskustelu, tulkinnat ja näkökulmat monipuolistuisivat!

Informaatiosota Venäjän hajottamiseksi on tällä hetkellä vaarallisen voimakas yksinapaisen dollarimaailman rakentamiseksi. Riippumatta itse kunkin uskonnollisesta vakaumuksellisuudesta, on havaittavissa, että Venäjän ortodoksinen kirkko on pikemmin rauhan ja yhtenäisyyden rakentaja kuin amerikkalaishenkisen dollarirahoitteisen manipulaation puolestapuhuja.

Hämäryys länsimaisissa viittauksissa Kirilliin oli aavistettavissa jo alussa, kun julkisesti ateismia vannovat Kreml-vihamieliset tyypit alkoivat levittää Kirilliin liitettyjä sensaatiotulkintoja.

Kaiken lisäksi ortodoksinen kirkko ja Kirill on huomattava mielipidevaikuttaja.

Siksi asian monipuolisempi käsittely on merkityksellistä!- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

lauantai 7. tammikuuta 2012

Missä ovat Aamulehden Matti Posion ja Uuden Suomen Jarmo Koposen dokumentit?

Tiivistelmä

Aamulehden kielellisesti aivan loistelias toimittaja Matti Posio ironisoi Facebook-päivityksessään, että suomalaisella "pappismiehellä" Juha Molarilla on outoja ymmärtämättömiä "mielipiteitä maailmanpolitiikasta", kun Molari väittää "riippumattomien Golos-vaalitarkkailijoiden" ja "Pohjois-Kaukasian terroristien viestinnän" riippuvaiseksi amerikkalaisesta rahasta. Uuden Suomen toimittaja Jarmo Koponen tykkää Posion kriittisestä ironiasta.

Tässä vastineessani kysyn, miten nämä loistavat suomalaistoimittajat – tutkivan journalismin kansainväliset huipputähdet – eivät ole huomanneet asiaan liittyviä dokumentteja. Miksi Aamulehti ja Uusi Suomi eivät ole koskaan kertoneet lukijoilleen asiaa koskevista dokumenteista? Aamulehden Posion ja Uuden Suomen Koposen upeassa journalismissa on valitettava kolminkertainen aukko: Dokumentit, dokumentit ja dokumentit – tai oikeastaan niiden täydellinen puute.

Kyse ei ole pelkästään siitä, ovatko nämä lukeneet tai jättäneet lukematta dokumentit ja missä tarkoituksessa - ja ketkä ovat heidän ihanteitaan venäläisessä poliittisessa kentässä, vaan Posio ja Koponen täydellisesti pimentävät lukijoiltaan aiemmin toteutetut amerikkalaisrahoitteiset ja –ohjaamat värivallankumoukselliset tapahtumat ja niiden samankaltaisuuden Venäjän nykyisiin tapahtumiin. Posion ja Koposen menettely antaa vaikutelmaksi, että nämä tahtoisivat maailman yksinapaiseksi, jolloin vallitsevassa informaatiosodassa valehtelu ja dokumenttien kätkeminen kelpaavat mainittujen suomalaisten huipputoimittajien ammattietiikkaan.


Matti Posiolla on mielipide

Matti Posiolla on ollut paljonkin mielipiteitä, joten ”pappismieheksi”, jollaisena Posio tituleeraa minua, en ole suinkaan ainoa mielipideihminen. En aivan ymmärtänyt, pitääkö Aamulehden Posio pahana, että ihmisillä on mielipiteitä vai tulisiko kaikkien mielipiteiden noudattaa Aamulehden mielipidettä.

Matti Posio on saanut sanottavalleen myös kansainvälistä ulottuvuutta, kun hän jopa kirjoitti Moskovan mielenosoitusten erään pääjärjestäjän Aleksei Navalnyin Facebook-sivulle ilmiannon, että Juha Molari on Suomessa marginalisoitunut henkilö.

Kuva: Matti Posio on kansainvälisesti toimiva journalisti, kuva itsensä suuren Nalvanyin Facebook-sivun kommentista


Posion sanomalla on tällä edellä kuvatulla tavalla kansainvälistä kantavuutta. Ja Posio varmasti tietää merkittävyytensä. Hänen sanomansa saavutti Navalnyin Facebook-sivun ja viesti tuli tiettäväksi: Juha Molari on marginalisoitunut suomalainen. Muuta kansainvälistä tunnettavuutta en tiedä Posion toimittajatyöskentelyssä, mutta tietysti Navalnyin Facebook-sivulle lähetetty viesti on merkittävyydessä unohtumaton, kun mediassa määritellään Venäjän tilannetta ja tulevaisuutta. Tästä viestistä ovat jopa muutama ihminen keskustellut Posion Facebook-sivulla.

Posio pitää mielipiteenä ja suomalaisen ”pappismiehen” ilmeisen ymmärtämättömänä ”mielipiteenä” esittämääni näkemystä, että "riippumaton" Golos olisikin "riippuvainen" ja saanut Amerikasta rahaa ja että Pohjois-Kaukasian terroristien viestintään olisi myös käytetty amerikkalaista rahaa.

Posion oivallus piruilla pappismiehen "mielipidettä" saa Uuden Suomen Jarmo Koposen tykkäämään. Sekä Matti Posio että Jarmo Koponen tunnetaan suomalaisen korkeatasoisen tutkivan journalismin huippuniminä.

Koponen on viime ajat miettinyt, pitäisikö Uuden Suomen avata Navalnyin Facebook-sivujen seurannan, koska Koponen tietää, missä maailmaa uudistetaan. Aivan äskettäin suomalaisruotsalaisella administraatiolla toimiva Kavkaz-Center – terroristi Doku Umarovin virallinen tiedotusväline – ymmärsi ylistää Matti Posiota Suomen parhaaksi tai liki parhaaksi toimittajaksi. Kavkaz Centerin mukaan Matti Posio on kuuluisa suomalainen toimittaja, jolta on kielletty maahanpääsy Venäjälle ja totuuden kertominen Venäjästä Venäjällä. Tässä sitaatti 6.1.2012 jutusta: "Matti Posio (Хельсинки, Финляндия, известный финский журналист, ему запрещен за правду о России въезд в эту страну — КЦ)". Tämä selittää minulle paljon siitä, miksi en nähnyt loistavaa Posiota Moskovassa Euraasian Unionin Kansanrintaman perustamiskokouksessa enkä monessa muussakaan tapahtumassa, sillä Posio olisi luonnollisesti aina siellä, missä tehdään historiaa. Ongelma ei ole kuitenkaan korvaamaton, sillä Posio on lähettänyt viestin Navalnyin Facebook-sivulle.

Missä Posion ja Koposen dokumentit?

Erikoista, että kumpikaan loistava suomalaistutkija – suomalaisen journalismin kansainvälisesti tunnettu kärkinimi - ei näytä tietävän mitään dokumenteista tai ainakaan piittaavan dokumenteista.

Heidän edustamissaan medioissa ei ole missään vaiheessa tehty lukijoiden tiettäväksi, että Golos suunnitteli vaalitarkkailun väärentämisen maksullista sopimusta vastaan. Heidän edustamissaan medioissa ei ole missään vaiheessa tehty lukijoille tiettävästi, että samainen maksaja rahoittaa Mikael Storsjön Suomeen siirtämää ”ystävyysseuraa”, joka oli vähän aiemmin kielletty Nižni Novgorodissa oikeudenpäätöksellä törkeiden veropetosten ja terroristisen äärijulistuksen tähden. En kirjoita uudestaan koko tapahtumien kulkua, koska olen kerrannut asiaa jo monesti ja 28. joulukuuta 2011 kirjoitin uudemman kerran ko.ystävyysseuran hämäristä yhteyksistä. Tiedot löytyvät myös NED:n vuoden 2011 julkisista tiedoista.

Kuvassa Mikael Storsjö rikoksesta epäiltynä tunnustaa kuulusteluissa, että Venäjä-Tshetshenia –ystävyysseura saa rahoituksen Amerikan Yhdysvaltain budjetista.

Aamulehden Posion ja Uuden Suomen Koposen upeassa journalismissa on valitettava tällainen kolminkertainen aukko: Dokumentit, dokumentit ja dokumentit – tai oikeastaan niiden täydellinen puute. Kyse ei ole pelkästään siitä, ovatko nämä lukeneet tai jättäneet lukematta dokumentit ja ketkä ovat heidän ihanteitaan venäläisessä poliittisessa kentässä, vaan Posio ja Koponen pimentävät täydellisesti lukijoiltaan aiemmin toteutetut amerikkalaisrahoitteiset ja -ohjaamat värivallankumoukset ja näiden samankaltaisuuden Venäjän nykyisiin tapahtumiin.

Olen kirjoittanut”riippumattomaksi” väitetyn, mutta täysin häikäilemättömästi amerikkalaisten ohjauksessa ja rahoituksessa vaalitarkkailun toimittaneesta Golos-ryhmästä 9.joulukuuta 2011.

Kuvan avatussa sähköpostissa, johon viranomaiset pääsivät käsiksi rajaviranomaisten takavarikoidessa Goloksen venäläisjohtajan Shibanovan tietokoneen, suunnitellaan etukäteen röyhkeästi vaalitarkkailun väärentämisen yksityiskohtia.

Shibanovan tietokone takavarikoitiin tarkistusta varten Moskovan lentokentällä, jolloin postilaatikon tiedot tulivat julki Venäjän palveluille.

Viestit osoittavat, että Golos suunnitteli Venäjän vaalien sabotointia yhdessä Yhdysvaltain hallinnon kanssa. Life News sai haltuunsa 60 megatavua Golos-järjestön yksityistä sähköpostiviestintää. Viestin lähettäjät ja vastaanottajat ovat järjestön johtaja Lilja Shibanova ja hänen varamiehensä Grigori Melkonyants.

Yhdysvaltojen kansainvälisen kehitysyhteistyöministeriön (USAID) analyytikko lähetti Melkonyantsille listan ohjeita Goloksen toimintaa varten. Lisäksi kirjeissä keskusteltiin toiminnan jatkumisesta tämän projektin jälkeen, mietittiin sopivaa summaa Venäjän vaalien "rikkomusten" määräksi. Andrey Suvorov lupasi tarvittaessa keksiä sopivia ehdotuksia rikkomusten määräksi, jos hän ei saa vastausta asiassa. Yhdysvaltain budjettirahoja kanavoiva NED on julkisissa tiedoissaan ilmoittanut rahoittavansa Golos-järjestöä.Johtopäätös

Minun on mahdotonta ajatella yhä edelleen, että nämä suuret suomalaiset toimittajat Matti Posio Aamulehden blogipäivittäjänä ja Jarmo Koponen Uusi Suomi –verkkolehden blogipäivittäjänä eivät aidosti tahtoisi tietää oikeista asioista, jos he olisivat saaneet asiaa koskevan informaation.

Mahdollisesti he ovat olleet pari viikkoa jossakin Karibian meren eristetyllä saarella auringon lämmössä – ehkäpä jopa kahdestaan - ja jäänet sen tähden aivan molemmat tietämättömiksi paljastuneista dokumenteista. Sitä on toki vaikeampi selittää, miten tuo Storsjön ja Hautalan ”firma” on jäänyt tuntemattomaksi huipputoimittajilta.

Sen vuoksi rohkenen luottaa, että Posio ja Koponen korjaavat tämän saaman uuden tietämyksensä ja dokumenttien valossa edustamiensa medioitten erheellistä tietoa Golos-tarkkailijoiden ”riippumattomuudesta” yms.- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

tiistai 3. tammikuuta 2012

У Навального и чеченских террористов - один хозяин

NEWSLAND: У Навального и чеченских террористов - один хозяин


FONTANKA: Финский обозреватель Russia Today: у Навального, «Голоса» и чеченских террористов - один хозяин
- - - - - - -

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time
ВКонтакте V Kontakte http://vkontakte.ru/id157941374
Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Russia Today 3.1.2012: Can human rights and terrorism go hand in hand? Easily!


Kuva: Hakkeroitu kopio Alexei Navalnyin sähköpostista ja liitetiedostoista

"What links an NGO stating that it is promoting political rights and fair elections with an online media outlet carrying statements by terrorists from Russia’s Caucasus? The identity of their Washington paymaster."

[- - - ]

"The list of wars and color revolutions and coups financed by the USA is a long one. The world would be suffocating if Washington were the only pole, and Russians were not able to elect their representatives themselves".


Lue koko juttu: Russia Today 3.1.2012

Oheisessa artikkelissa saavat osansa sekä suomalaiset että amerikkalaiset tietyt henkilöt ja järjestöt levottomuuksien ja vallankumouksellisten pyrkimysten edistämisestä Venäjällä. Jutussa viitataan Aleksei Navalnyin, Golos-järjestön ja Suomessa toimivan Venäjä-Tshetshenia –ystävyysseuran (Venäjällä sekä veronkierron tähden että äärijärjestönä tuomitun ja kielletyn ryhmän) yhteiseen rahoittajaan. Jälkimmäisen järjestön toi Suomeen Mikael Storsjö ja järjestön tunnetuin jäsen on Heidi Hautala.- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time
ВКонтакте V Kontakte http://vkontakte.ru/id157941374
Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)