Statcounter

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Älkää hyökätkö Jussi Halla-ahoa vastaan, vaan moittikaa Slaavilaista Unionia ja sen liittolaisiaAnders Breivikin terroriteon jälkeen on Suomessa alkanut poliittinen ajojahti, joka ei ole reilua ja analyyttistä.

Älkää metsästäkö Jussi Halla-ahoa vain sillä perusteella, että hän on ollut lausunnoissaan tyly muslimeita vastaan. Hän ei ole suosittanut terrori-iskuja. Anders Breivikin tekoa ei selitetä Halla-ahon avulla oikein!

En pidä Halla-ahon politiikasta todellakaan monessa suhteessa, mutta nyt huomiota ei pidä hajottaa väärin.

Katsokaa sitä vastoin Slaavilaista Unionia, joka ylisti terrori-iskun jälkeen Breivikiä valkoiseksi sankariksi. Slaavilainen Unioni on ollut myös aktiivinen aseveli Oslon uusnatsien kanssa myös keväällä 2011.

Poliittisen oikean ja merkittävän lopputuloksen kannalta pitää siis kääntää huomio oikeisiin pahoihin tahoihin eikä hajottaa huomiota demokraattisen järjestelmän puitteissa toimiviin ”patrioottisiin” vastustajiin, joiden näkemykset ovat epäilemättä vastenmielisiä useassakin asiassa.

Olisi taktisesti äärettömän typerää vaieta Kavkaz Centerin kirjoittelusta tapahtuman johdosta: Kavkaz Center vaikenee täysin heidän oman partnerinsa – Slaavilaisen Unionin – voimakkaasta ihailusta terrori-iskua kohtaan.

Slaavilainen Unioni jopa julistaa Anders Breivikin ”valkoiseksi sankariksi”. Tietenkään Kavkaz Center ei nyt uskalla julistaa Breivikiä ”sankariksi” Slaavilaisen Unionin sanojen mukaisesti, koska Kavkaz Centerin kiinteä suhde Slaavilaisen Unioniin ja terrori-iskun kannattajiin paljastuisi, mikä aiheuttaisi ongelmia terroristisivuston lailliselle olemassaololle Suomessa ja Ruotsissa.

Juuri Kavkaz Centerin keskeisimpiä partnereita on tämä Slaavilainen Unioni, joka on ilmoittanut avoimesti ylistyksen terrori-iskulle. Ylistystä varten on tehty Breivikin teoksen ja terrori-iskun mainosvideo sekä julkaistu erityinen artikkeli.

Slaavilaisen Unionin websivu sijaitsee Kööpenhaminassa sikäläisen uusnatsin avustuksella. Sitä ei voi salata. Slaavilaisen Unionin uusnatsien kotisivu sijaitsee Kööpenhaminassa, he ovat äskettäin olleet riehumassa sekä Tanskassa että Oslossa paikallisten pan-eurooppalaisten patrioottien kanssa.. Silloin Kavkaz Center kirjoitti erittäin ylistäen Slaavilaisen Unionin ja NS WP Nevagradin tavoitteista. Aineisto tuli suoraan ryhmästä käsin. Näiden kirjeitä julkaistaan Kavkaz Centerin sivulla.

Nyt Oslon hirvittävän terrori-iskun jälkeen puuttumiskynnys varmasti muuttuu entistä terveemmäksi ja vastuullisemmaksi uusnatsien väkivaltaa vastaan, jos asiasta ei vaieta ja yhteyksiä ei kätketä.

Minkään demokraattisen poliittisen tahon interessinä ei voi olla Skandinaviassa tukea sellaisten yhteisöjen vihatoimintaa, jotka pitävät Oslon terroristia aikamme suurimpana sankarina.

- - - - - - -
maanantai 25. heinäkuuta 2011

Venäjän uusnatsit ylistävät Anders Breivikin terrori-iskua

Venäjän uusnatsien sivusto Slaavilainen Unioni (Славянский Союз ) ja Dmitri Demushkin (Дмитрий Дёмушкин) ylistävät Norjan terrori-iskua: Valkoinen rotu etenee: Norjan valkoinen sankari – Anders Breivik (Белая раса наступает: Белый герой Норвегии - Андерс Беринг Брейвик). Slaavilainen Unioni on tärkeä yhteistyötaho Kavkaz Centerille.

Lisäksi Slaavilaisen Unionin aktivisti wp1980ss on ladannut Breivikin pdf-manifestin innoittamana Youtube-videon (reilu 12 minuuttia pitkä) terrori-iskun ylistykseksi. Video toistaa Breivikin näkemystä, jonka mukaan marxilaisuus oli tappio Euroopalle. Videon kuva-aineisto tukee mainittua viestiä.

Kuva: Ennen - nyt


Näin Slaavilainen Unioni arvioi Breivikin tekoa: "Yhä enemmän näemme, kuinka epätoivoisesti valkoiset sankarit uhraavat henkensä ja hyvinvointinsa taistelussa tuhotakseen Zog (juutalaisen miehitysvallan) ja hänen liittolaisensa. Mitä tulee tähän aikaamme, Valkoinen Voima etenee ja kaikki, jotka oli tänään meitä vastaan, kokevat valkoisen voiman, saavat kokea rangaistuksen viime vuosikymmenien nöyryytyksistä ja kansanmurhasta. Kunnian valkoisille sankareille!" (Всё чаще и чаще мы становимся свидетелями того, как доведённые до отчаяния белые герои жертвуют своей жизнью и благополучием в борьбе по уничтожению ЗОГа и его шабесгоев. Настанет наше время, придёт Белая Власть и все, кто сегодня был против нас, испытают на себе всю мощь белой мести за унижения и геноцид последних десятилетий. Слава белым героям!)

Slaavilaisen Unionin tarjoama Breivik-aineisto hyökkää myös kulttuurimarxismia vastaan. Euroopan islamilaistuminen on tässäkin aineistossa hyökkäysten kohteena.

Kuva: Slaavilaisen Unionin kulttuurimarxismi-pilakuva


Slaavilainen Unioni oli erittäin aktiivinen keväällä 2011 Oslossa kanssakäymisessä sikäläisten uusnatsien kanssa. Tällöin sekä Slaavilaisen Unionin, Oslon uusnatsien että Kavkaz Centerin sivustolla leimattiin suomalaiset antifasistit pederasteiksi. Minua - Juha Molari - määriteltiin pahatahtoisesti useissa uusnatsikirjoituksissa julkisuudelta suljetuilla sosiaalisen verkoston sivuilla.

Slaavilaisen Unionin internetsivusto toimii Tanskassa Kööpenhaminassa varatuilla resursseilla, mistä syystä natsien jokaisella sivustolla muistetaan kertoa, ettei FSB kykene sulkemaan tätä sivustoa. Tanskassa ei ole ollut nollatoleranssi uusnatsien väkivaltamainoksia vastaan. Myös Suomessa ja Ruotsissa on tekopyhää puhua nollatoleranssista vihapropagandalle Breivikin teon jälkeen, jos ja kun Kavkaz Center saa ylistää uusnatsien tekoja, erityisesti Slaavilaisen Unionin partnerina. Hommaforumin sisältöön ja Suomen Sisun aineistoon en ole perehtynyt riittävästi, mutta ilmeisemmin sielläkin riittäisi viranomaisilla arvioitavaa nollatoleranssia varten.

Slaavilaisen unionin uusnatsisivuston tanskalainen omistaja on sikäläinen uusnatsi Lars Agerbak Wittmann. Wittmann on Tanskan Kansallisrintaman (DNF):n johtaja. Aberbak on Blood&Honour (Veri&Kunnia; Blut und Ehre) natsiaktivisti. Hänet pidätettiin elokuussa 2008 Venäjällä, jolloin Venäjän kansallissosialistit Aleksander Nikitinin johdolla protestoivat pidätystä ja moittivat Tanskan tiedustelupalvelun (PET) osallisuutta pidätykseen.  13. tammikuuta 2011 tanskalainen Ekstrabladet kertoi poliisin havainneen 43-vuotta vanhan Tanskan Kansallisrintaman tiedottajan Lars Agerbak Wittmannin yrittäneen rakentaa kodissaan yhden tai useampia pommeja. Kotietsinnöissä 12.1.2011 poliisi löysi todellakin kemikaaleja, joita tarvittiin pommin valmistamista varten. Tanskan rikoslain § 192 mukaan natsi sai syytteen aseiden tai räjähteiden luvattomasta hallussapidosta. Tanskan poliisi oli seurannut Aberbakin kiinteää yhteydenpitoa Venäjän militantteihin natsiryhmiin, joita hän on tavannut useilla Venäjän matkoillaan. Venäjän natsit järjestivät tukimielenosoituksia tammikuussa 2011 Agerbakin puolesta.

Uusnatsien yritys vastustaa vihamaansa islamilaistumista väkivallan avulla ei tee heistä yhtään parempia kuin wahhabilaiset terroristit: molemmat toimivat keskenään analogisella tavalla. Kristinuskoa ei pelasteta terrori-iskuilla, kun Kristuksen sovitustyö ja armo sekoitetaan terroristien verenvuodatukseen. Uusnatsien pitäisi sitä vastoin kehittyä nöyremmiksi ja uskovaisemmiksi kristityiksi, jos he tahtovat puolustaa kristillistä Eurooppaa islamilaistuista vastaan.

Uusnatsien propagandan suurin ongelma on se, ettei ihmistä nähdä Jumalan lahjana. Moninaiset ihmiset eri kulttuuriyhteyksistä ja kansallisuuksista laajentavat meidän aarteiden rikkautta, jotta voisimme toimia globaalissa maailmassamme ja kotoisassa Suomessamme entistä monipuolisemmin ja paremmin. Sikäli kuin ihmistä ei osata kohdata Jumalan lahjana, ongelma on meidän itsemme ja rakenteittemme harjoittamassa valitettavassa syrjivässä asenteessa. Myötämielisyys maahanmuuttoa kohtaan ei poista sitä aiheellista tarvetta välttää sinisilmäisyys, jota vihertävä ihmisoikeusaktivismi on aiheuttanut myös silloin, kun olisi pitänyt puuttua epärehellisten wahhabilaisten yrityksiin käyttää maahanmuuttoa likaisten päämääriensä tukemiseen. Mitä enemmän kaksinaismoraalisesta ihmisoikeusaktivismista vaietaan, valitettavasti uusnatsit saavat sitä enemmän intoa vihatoiminnalleen. Uusnatsit eivät ole kuitenkaan ratkaisu löperöä ihmisoikeusaktivismia vastaan. He eivät ole sen parempia kuin vastustamansa wahhabitit.


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Anders Breivikin Andrew Berwickin pdf-kirjan arvostelu

Anders Behring Breivikin kirja (2028 - A European Declaration of Independence) on hänen äskettäin valmistunut tilintekonsa eurooppalaisen yhteiskuntaeetoksen muutoksista. Antamiensa tietojen mukaan Breivik teki pdf-kirjansa Lontoossa ja käytti englantilaista muoto nimestään: ”Andrew Berwick”. Itse asiassa 1518 sivua paksu pdf-kirja on kokoelma monien kirjoittajien tekstejä ja www-juttuja. Breivik ilmoittaa ajattelunsa erääksi tärkeimmäksi lähteeksi Itävallan Wienin kulttuurikonservatiivisen ryhmittymän (s. 1398). Hänen paras ystävänsä Peter asuu Budabestissa. Anders Breivikin isä Jens on Norjan Lontoossa työskentelevä diplomaatti, jonka poissaolo pojan elämästä näyttää vihastuttaneen Andersia monikulttuurisuutta vastaan.

Hullun ja hirvittävän terroriteon jälkeen on suuri riski tulkita, että oikeudenmukainen ja rauhanomainen etiikka täytyisi siis rakentaa antiteesinä Breivikin esittämille näkemyksille. Sitä vastoin joissakin kohdin voin liittyä hänen huomautuksiin ja joissakin paikoissa en liity hänen käsityksiinsä.

Suomalaiset eivät juuri näy Breivikin kokoaman pdf-aineiston sivuilla, paitsi Martti Ahtisaari, jonka Serbia-näkemyksiä norjalaisen blogikirjoittajan Fjordmanin avulla moititaan (s. 714) varsin aiheellisesti. Jussi Halla-aho kuuluu Breivikin ihailemien islam-kriitikkojen joukkoon (s. 679), mutta suhdetta on tuskin pidettävä muuna kuin lehtitietoihin perustuvana tietämyksenä. Mahdollisia terrori-iskun kohteita Suomessa ja kuolemantuomion saaneita vaikuttajia sen sijaan määritellään varsin seikkaperäisesti. Suomalaisten uusnatsi- ja patrioottiaktivistien vähäinen näkyminen on jotenkin jopa häiritsevän leimallista.

Vladimir Putin kuuluu hänen ihailemiensa ihmisten pieneen joukkoon (s. 1407), mutta ihailu lienee varsin yksinpuolinen. Putinia kohtaan kirjoitettu ihailu vaikuttaa epäaidolta bluffilta suurta yleisöä varten terrori-iskun jälkeiseen julkisuuteen. Hän kirjoittaa, ettei haluaisi olla Putinin vihollinen. Lisäksi suosiota osoitetaan Venäjän yhtenäisyyden puolueelle. Samanaikaisesti Venäjän uusnatsiyhteydet on jätetty dokumentoimatta. Tämä on erikoista senkin tähden, että helmi-maaliskuussa 2011 tuli hyvin ilmeiseksi Venäjän "patrioottisten" voimien, kuten Slaavilaisen Unionin ja NS WP Nevagradin, aktiivinen kiinnostus ja kanssakäyminen Oslon uusnatsien kanssa, mm. Punaisen Tiikerin tapauksen johdosta. Mainitut uusnatsit muistivat tuolloin nimeltä mainiten ja varsin rumasti myös Suomen antifasisteja. Miksi nuo uusnatsikontaktit vaeitaan täydellisesti, vaikka kyse on vain Oslon kokoisesta pienehköstä kaupungista? Breivik esittää kuitenkin joitakin mafiatahoja, jotka avustavat Venäjällä aseiden ja räjähteiden hankinnoissa luottamuksellisesti tarvittaessa.


Pan-eurooppalainen patriotismi

Teoksen ja ideologian arviointi ei voi jäädä pelkkien rivien spekulaatioon. Pdf-teoksen teemat ovat täysin samat kuin Suomen antifasistisen komitean esille nostamat aihepiirit, mutta Safkan antamat vastaukset ja analyysit ovat korostetusti antifasistiset, kun taas Breivik tekee ratkaisunsa pan-eurooppalaisen patriotismin eli uusnatsismin hengessä.

Sivulla 9 kirjoittaja paljastaa johdannon lopussa vähintään henkisen yhteytensä patrioottisiin veljiin ja siskoihin ympäri maailmaa. Käytetty ilmaisu ”pan-eurooppalainen” on tyypillinen ilmaus uudemmassa uusnatsiliikkeessä, kuten on havaittu yhtä hyvin Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Venäjällä. Kirjoitin hengenheimolaisista, natsikirkosta, jutun Russia Today -kanavalle vasta alkuviikosta. Ja kesäkuun 29. päivä kirjoitin varoittaen blogiini laajemmin uusnatsien käyttämästä kristillisestä terminologiasta. Niissä tapauksessa arjalaisuutta ylistävät "kirkot" olivat liittoutuneet jihadistiterroristien kanssa, Breivikin tapauksessa toimintamenetelmä on analoginen vaikka Breivik uskottelee vastustavansa jihadistimuslimeita ja heidän tukijoitaan.

Andrew Berwick, London, England - 2011
Justiciar Knight Commander for Knights Templar Europe and one of several leaders of the National and pan-European Patriotic Resistance Movement With the assistance from brothers and sisters in England, France, Germany, Sweden, Austria, Italy, Spain, Finland, Belgium, the Netherlands, Denmark, the US et
(s. 9). Suomea hän ei ilmoita kuitenkaan matkailukohteidensa joukossa (s. 1398).

Uusnatsien toimintataktiikka terrori-iskussa

Toimintataktiikka on paljastettu sivulla 827. Taktiikan ensimmäinen kohta on yllätys: "We take the enemy by surprise". Taktiikka perustuu myös suurempaa joustavuuteen ja nopeuteen kuin poliisilla. Taktiikan ja patriottisen vastarinnan esittely osoittaa, että tuskin Breivikiä on pidettävä yksityishenkilönä terrori-iskussa. Hän selittää yllätysmenetelmää terrori-iskua varten: "We know the situation of the enemy we are going to attack, usually by means of precise information and meticulous observation, while the enemy does not know he is going to be attacked and knows nothing about us" (s. 827). Hyökkäysmenetelmän tarkoituksena on käyttää itsenäisiä soluja, jotta koko rakenne säästyy vihollisen iskiessä vastaan.

Sivulla 836 selitetään, miksi patriootit tarvitsevat terrori-iskujen tekemistä: "Using terror as a method for waking up the masses – many of our people will hate us for it - - ". Ja sivulla 837 kuvaillaan kulttuurimarxilaisuutta ja monikulttuurisuutta vastaan käytävän taistelun hirvittävyyttä ja vaadittavia uhrauksia: "The 3-phase-process of destroying and replacing the current cultural Marxist/ multiculturalist regimes of Western Europe will not be easy or painless". Mottona on, että "viha on muutoksen äiti" (“Violence is the mother of change.”, s. 839).

Taktisiin ja teknisiin ohjeisiin kuuluu myös gsm-puhelimen sulkeminen ja sim-kortin poistaminen tietyissä strategisissa tilanteissa (s. 843). Sähköpostia varten tulisi luoda myös vaihtoehtoinen anonyymiposti, jotta sitä ei voisi tarkkailla. Matkustaessa pankkikortin käytöstä pitäisi luopua.

Sivun 923 taulukon mukaan mahdollisten iskujen kohteet ovat suotuisimmat Ranskassa, Norjan kiinnostavuus on myös huomattavasti suurempi kuin Suomen, jonka kiinnostavuus on samalla alhaisella tasolla Maltan kanssa. Suomen kohteiksi on nimetty kulttuurirelativisteina Kansallinen Kokoomus, Suomen Keskusta, Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue, Vasemmistoliitto ja Vihreäliitto, mutta sitä vastoin Suomen kansan Sinivalkoiset koetaan jonkinlaisiksi hengenheimolaisiksi (s. 925). Pahoina objekteina ei ole luettelossa Kristillisdemokraatteja ja Perussuomalaisia. Kategorian A objekteina ovat valtakunnan poliittinen johto ja kategorian B ohjekteina toimittajat, taiteilijat ja luennoitsijat. Heidät koetaan marxilaisen kulttuurirelativismin ja monikulttuurisuuden pahoiksi edistäjiksi. Lisäksi teos antaa osoitteita Suomen voimaloihin mahdollista iskua varten.

Teoksessa mainitaan nimenomaisesti antifasistit vihollisiksi, joita vastaan tappoiskuja suunnitellaan: "Certain ANTIFA leaders or organisers related to ANTIFA movements (and other dedicated members) are considered category B traitors. Non-essential members are considered category C traitors" (s. 931). Tätä ryhmää vastaan Breivik ja patriotistiset hengenheimolaiset julistavat kuolemantuomion: "Punishment: death penalty and expropriation of property/funds. Punishment can be reduced under certain circumstances" (s. 931). Suomessa on kategorioiden A ja B kuolemantuomion objekteja näiden fundamentalisti natsien mukaan 5353 ihmistä (s. 932).

Sivulla 1244 luetellaan tarkemmin suomalaiset partnerit: Perussuomalaiset, Suomen Sisu, Suomalaisuuden liitto, Sinivalkoiset ja Vapaan Suomen Liitto. Toisaalla Venäjältä kirjoittaja löytää maahanmuuttovastaisiksi hengenheimolaisiksi Venäjän yhtenäisyyden puolueen ja Nashi-antifasistit, mikä osoittaa Breivikin ja hänen lähdeaineistonsa heikkoa Venäjä-tuntemusta.

Teoksessa kiinnitetään laajasti huomiota "markkinointiin" ja terrori-iskujen jälkeiseen julkisuuteen. Teoksessa uskotellaan, että terrori-iskun tekijää pidetään ilmeisemmin alussa vain yksilönä, jolla ei ole yhteyttä tiettyyn natsiliikkeeseen: "They will usually claim the individual was not a cultural conservative resistance fighter but rather a pathetic victim who was bullied or discriminated against by someone at some point in his past" (s. 1068). Toisaalla terrori-iskun sanomaton pyrkimys on osoittaa, että uusnatsien kannatus ja voima olisi suurempi kuin se todellisuudessa on.

Teoksessa ilmenee hyvin perverssi hulluus mitaleihin ja symboleihin. Tämä on sielullisen tuskan karkottamista kiiltävien riipusten avulla. Lisäksi se on pyrkimystä osoittaa, että yksityinen pieni uusnatsipoloinen tässä suuressa globalisaatiossa ei ole suinkaan yksin taistelemassa.

Pahimmaksi uhkaksi nimetään marxilainen myötämielisyys monikulttuurisuudelle

Kirjassa on korostetusti esille seksuaalisuuden rooli yhteiskunta- ja historia-analyysissä, myös viittauksissa Wilhelm Reichin käsityksiin. Kristinuskon pelastaminen oikaisemalla ristiretkiin liittyviä myyttejä sekä islamista tehty totaalinen tuomio ovat leimallista kirjoittajalle. Islamin historian ja ristiretkien kuvailun laajuuteen nähden Breivik tekee varsin lyhyen katsauksen Euroopan Unioniin ja moderniin Turkkiin, jossa hänen mukaansa kristittyjen oikeuksia rajoitetaan. 1900-luvun alun julmuuksille on omistettu valtavasti sivuja. Kun sittemmin pdf-manifestiin on koottu katsaus EU:n tilanteeseen, aineisto tulee anonyymin norjalaisen bloggaajan Fjordmanin teksteistä.

Kirjoittajan kritiikin kohteena on poliittinen korrektiivisuus (Political Correctness). Kirjoittajan mukaan pahin uhka ei ole suinkaan muslimit maahanmuuttajina, vaan marxilaiset, jotka sallivat tuon tapahtua. ”The current cultural Marxist/multiculturalist elites, the New Totalitarians, are the most dangerous generation in Western history. Not only have they managed to destroy fundamental structures of European society. They are allowing millions of Muslims to colonise Europe. In just five decades Muslim populations have increased from a few thousand to more than 25 million” (s. 31). Hän kirjoittaa vihansa kohteesta, ”kulttuurimarxilaisten ja monikulttuurisen propagandan väärentämästä historiasta” (our falsified history and other forms of cultural Marxist/multiculturalist propaganda, s. 38). Teema toistuu myös sivulla 744 otsikon tasolla: "Not a war between capitalism and socialism but a cultural war between nationalism and internationalism". Tämän teeman omaksuminen on valitettavan yleistä myös varsinaisen työväestön keskuudessa, joka on äänestyskäyttäytymisen valossa jo omaksunut jossakin määrin uhkakuvakseen internationalismin ja antanut äänensä internationalismia vastustaville poliittisille ehdokkaille.

Fjordmanilta on lainattu myös tekstit, joissa "kulttuurimarxismi, multikulttuurisuus, globalismi, feminismi, humanismi ja egalitarianismi" nimetään "paholaisen työksi" (The name of the devil: cultural Marxism, multiculturalism, globalism, feminism, emotionalism, suicidal humanism, egalitarianism - a recipe for disaster, s. 342).

"Kristityn" terroristin ratkaisumalli on varsin yhtenäinen "islamisti" bandiittien kanssa, koska kumpikaan taho ei kestä moniarvoista globalisaatiota. Se että uusnatsi ilmoittautuu kristityksi ei tee hänestä erilaista ja sopivampaa ratkaisutavoissaan kuin analogisesti monikulttuurisuutta ja monikansallisuutta vastustava wahhabilainen terroristi.

Mielikuva islamista syntynyt islamin maineen pilanneiden terroristien avulla

Muslimeista ja islamista tehtyä uudempaa analyysiä kirjoittaja moittii ankarasti valheelliseksi. Breivik on tuskin väärässä siinä, kun väittää kirkon pappien vaienneen avoimesta polemiikista islamia vastaan, vaikka viime aikoina kirkoissa on alettu nähdä rooli jo uudella tavalla islamin saapuessa Eurooppaan kilpailijaksi. Kielteisen näkemyksensä islamista Breivik rakentaa Muslimiveljeskunnan Hasan Al-Bannan ja Al-Taqiyyan (takfir) liikkeen ilmeisen marginaalisiin, mutta äärimmäishenkisiin tulkintoihin jihadista. Juuri tuota ääritulkintaa käyttäen Breivikin on mahdollista luoda islamista ja muslimeista yleistävä vaarallinen objekti. Takfiriläisyys on ollut monen islamisti jihadistin taktiikka terroriteon valmistelussa. Breivik havaitsee ongelman aivan oikein: ”The word "al-Taqiyya" literally means: "Concealing or disguising one's beliefs, convictions, ideas, feelings, opinions, and/or strategies at a time of eminent danger, whether now or later in time, to save oneself from physical and/or mental injury." A one-word translation would be "Dissimulation." (s. 73). Sitä vastoin hän yleistää islamin väkivaltaiseksi sopimattomalla tavalla: ”Islam's persecution of non-Muslims is in no way limited to jihad, even though that is the basic relationship between the Muslim and non-Muslim world” (s. 86).

Islamin hirvittävyyksistä kirjoittaminen osoittautuu absurdiksi fobiaksi sen jälkeen että Breivik itse teki pahemman terroriteon Oslossa kuin Al-Qaida tai islamisti jihadistit ovat ikinä tehneet Norjassa. Jopa Breivikin omat sanat teoksessaan tuomitsevat hänet tekopyhäksi. Hän kirjoittaa kristittyä tekopyhyyttä vastaan, jossa kristitty ei käännä toista poskea, vaan lyö takaisin: ”Just as it is often easier for a Christian to hit back, play holier-than-thou, or disdain others, so it is often easier for a Muslim to stay at home rather than embark on jihad. Hypocrites are everywhere” (s. 99).

Anonyymi blogikirjoittaja Fjordman antaa epäilevän vastauksen kysymykseen, voidaanko luottaa rauhanomaisiin muslimeihin (Why We Cannot Rely on Moderate Muslims, s. 515). Kyseisen norjalaisen henkilön tekstiin Breivik liittyy tuomiossaan, ettei demokratia toimi: ”Democracy not working, By Fjordman: Currently, the democratic system is in my view not working properly in any Western country. It is more or less dead in Western Europe, where most of the real power has been transferred to the unelected organs of the European Union, anyway. Virtually all Western countries have lost control over their borders” (s. 695). Olipa demokratian riittävyydestä mieltä tai toista, niin Breivikin aateyhteisölle on ilmeistä demokratian kyseenalaistaminen. Demokratia kelpaisi vain silloin, kun väestö elää yhtenäiskulttuurissa, mutta monikulttuurisuus on nyt muodostunut demokratian synonyymiksi: ”The democratic system has significant flaws, but it worked to some extent as long as there was sense of being a demos, a people with a shared identity and common interests” (s. 696).

Globalisaation sietämätön tuska uusnatsin sielussa

Sivulta 403 alkaa kritiikki globaalia kapitalismia vastaan, jonka vapauttava luonne kyseenalaistetaan. Kritiikki tehdään John Laughlandin, brittiläisen eurokriittisen toimittajan, avulla, sen sijaan että kritiikki pohjautuisi marxilaisuuteen. Globaalin kapitalismin vaarallisuus tulisi siitä, että se on voima maahanmuutolle.

Kulttuurirelativismi osoittautui Breivikille liian hämmentäväksi kokemukseksi kestää. Kyse on psyykkisestä ongelmasta, jossa uusnatsi-ideologiasta ja kristinuskon fundamentalismista tulee fasadi henkilön sisäisesti kokemalle kestämättömälle hämmennykselle.

Suomen antifasistisen komitean sivuilla jo joulukuussa 2009 julkaistu arvio Manuel Castellsin analyysistä on varsin ajanmukainen. Siinä professori arvioi globalisaation ja monikulttuurisuuden aiheuttavan psyykkistä stressiä tietyissä tahoissa, jotka yksinkertaistaen maailmaa fundamentalismin avulla ratkaisevat tuskaansa. Castells kirjoitti identiteetin muutoksesta: ”Fundamentalismi on yritys saavuttaa elämän hallinta - - - suoraksi vastaukseksi globalisaation hallitsemattomille prosesseille”.

Fundamentalismia on kristillistä, islamilaista ja patriotistista (nationalistista/natsistista): Breivikin terrorismi on analaginen ratkaisumallina vastustamilleen jihadistiterroristeille: molemmat vastustavat väkivaltaisin menetelmin moniarvoista demokraattista yhteiskuntaa ja globalisaatiota. Kristillisiin arvoihin ja Kristukseen uskominen vakaumuksellisesti tekee luonnolliseksi pitää omaa vakaumusta erinomaisena, mutta ei oikeuta väkivaltaisuuksiin toisinajattelijoita vastaan. Breivik osoittautui ulkokultaiseksi. Ristiretkien väkivalta ei oikeuta kristittyjä oman aikamme haasteissa väkivaltaisiin ratkaisuihin.

Breivik luki huonosti pyhän Raamatun: hänestä ei tullut ritari, vaan ainoastaan teurastaja.- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Espoon hiippakunnan piispa Mikko Heikka ja Espoon tuomiokapituli turmelivat Suomen kirkon kansainvälisen imagon

Espoon hiippakunnan piispa Mikko Heikka lähtee jo pian eläkkeelle. Hänen uransa saldo on vahvasti negatiivinen: hän turmeli Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälisen maineen liittoutumalla terroristien ja sodomiittien kanssa. Hänet ja Espoon hiippakunnan tuomiokapituli tunnetaan aktivisteina molempien häpeällisten asioiden puolustajana. Tämän kaltainen analyysi on luettavissa Maksim Kupinovin (Максим Купинов) Сегодня -julkaisun katsauksesta huhtikuussa 2011 Suomen evankelisluterilaiseen kirkkoon.

Kupinovan kirjoittama venäjänkielinen analyysi rappeutuneesta Suomen evankelisluterilaisesta kirkosta on tässä epävirallisesti suomennettuna.

X X X X X

Luterilainen kirkko Suomessa huolehtii sodomiitteista ja terroristeista

Doku Umarovia ei voi kutsua terroristiksi. Ainakin näin uskoo luterilainen kirkko Suomessa. Niin kuin Suomen antifasistinen komitea ilmoitti uutistoimisto Regnumille, Suomen luterilainen kirkko päätti erottaa pappinsa Juha Molarin. Luterilaisen kirkon mukaan Molari on erotettava, koska hän kritisoi verkkosivun ”Kavkaz-Center” tukemaa terroriryhmän toimintaa. Sivusto tukee virallisesti Doku Umarovia. Luterilaisen kirkon mukaan sivuston toiminta on täysin laillista ja siksi luterilaisen kirkon mukaan Molarilla ei ole oikeutta sanoa, että sivusto on terroristien äänitorvi.

Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluu 80,6 % suomalaisista eli noin 4,3 miljoonaa ihmistä.

Suomen evankelisluterilaisen kirkon kirkolliskokous on hyväksynyt rukouksen homoparien puolesta äänin 78 puolesta ja 30 vastaan. Tämä rukous on neuvoa-antava, ei pakollinen. Piispat kuitenkin kehottavat rukoulemaan samaa sukupuolta olevien parien puoleta, jotka ovat rekisteröineet suhteensa Suomen kirkko ei pidä homoseksuaalisuutta ja sukupuolivaihdosta syntinä..

Seurakunnissa käydään nyt katkeraa keskustelua homoseksuaalisten pariskuntien oikeudesta kirkkohäihin. Suomen kirkosta tuli myös ensimmäinen maailmassa, joka antoi sukupuolivaihdoksen käyneen henkilön pysyä pappina. Eräs Maria-Sisko Aalto oli palvellut pastorina vuodesta 1986 tunnusti transseksuaalisuutensa ja kävi sukupuolikorjausleukkauksessa vuonna 2009. Samana vuonna kirkon johto salli hänen palata seurakuntaansa. On totta, että vuonna 2010 hän jätti tehtävänsä viitaten mahdottomuuteensa löytää luottamukselliset suhteet seurakuntalaisiin.

Siitä, että Sodoman ja Gomorran asukkaita rangaistiin, oletettavasti eivät Suomen luterilaiset ole koskaan kuulletkaan. Sen lisäksi että Suomen evankelisluterilainen kirkko huolehtii sodomalaisista, kirkolla on huolehtiva, herkkä asenne terroristeja kohtaan.

Suomen luterilaisen kirkon mukaan Doku Umarov on oikeutettu separatistiseen taisteluun Kaukasian laitonta miehitystä vastaan. 31. maaliskuuta Molari sai kirjeen päätöksestä erottaa hänet ja sai oikeuden valmistella vastausta tähän kirjeeseen 13 huhtikuuta saakka. Aloitteentekijä Molarin irtisanomiseksi on tunnetut anti-venäläiset vaikuttajat, Suomen PEN-klubin entinen puheenjohtaja Jukka Mallinen ja Euroopan ihmisoikeusalivaliokunnan puheenjohtaja MEP Heidi Hautala.

Molarin yksi tukijoista on Helsingin yliopiston dosentti, valtiotieteitten tohtori Johan Bäckman. Molari ja Bäckman tunnetaan Suomessa terävästä moitteesta Kavkaz Centerin verkkosivustoa vastaan, koska verkkosivusto toimii terroristien propagandavälineenä, sivusto tukee militanttien jihadia. Sen kannattamat militanttiryhmät ovat Venäjällä kiellettyjä.

Bäckmanin mukaan Pohjois-Kaukasian kapinallisjohtaja Doku Umarov uhkasi tapaa ja tuhota Molarin, koska hän kritisoi Kaukasuksen laitonta aseellista toimintaa.

Suomessa Kavkaz Centerin aktiivisuudeta on tullut suuri riidan aihe. Helmikuussa tänä vuonna 2011 alkoi oikeudenkäynti suomalaista journalistia ja yrittäjää Mikael Storsjö vastaan, joka on myös Kavkaz-Centerin päätoimittaja ja sponsori. Storsjötä syytetään siitä, että hän auttoi laittomassa maahantulossa Suomessa useita kymmeniä tshetsheenejä.

Storsjö julkaisi "Kavkaz-Centerissa artikkelin, jossa hyväksyttiin Moskovan metroasemia vastaan 29. maaliskuuta 2010 tehdyt itsemurhapommittajat. Terroristien fanit voivat olla varmoja – Suomessa heillä ei ole vähemmän ystäviä kuin perversseillä. On todennäköistä, että tuomioistuin menettely on heille vaikeaa.


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ex-kirkkoherra ei saanut kuritushuonetta kiihotuksesta kansanryhmää vastaan


Valtionsyyttäjä, apulaisvaltakunnansyyttäjän sijaisena Mika Illman teki syyttämättä jättämisestä päätöksen 6.7.2011 (asianumero R 11/254). Sain päätöksen vasta muutama minuutti sitten, koska päätös oli tullut pdf-tiedostona toiseen sähköpostiosoitteeseeni, jota en seuraa yhtä aktiivisesti.

Mika Illman kiinnitti aiheellisesti huomiota siihen, että tekstini olivat tarpeettoman kärjekkäitä ja provosoivia, vaikka poliittisen vapauden nimissä olisi kärjistykset pidettävä sallittuina sinänsä. Poliittiseksi puheeksikin kärjistykseni olivat tarpeettoman kärkeviä. Toisaalla tutkintapyynnön esittäjä oli myös omilla tulkinnoillaan kärjistänyt tekstieni sisältöä ja jättänyt tekstieni omat pehmentävät puolet kirjaamatta.

Kuva: Valtakunnansyyttäjävirasto punnitsee


Valtakunnansyyttäjävirasto ei kiinnittänyt huomiota siihen minua vastaan harjoitettuun voimakkaaseen loukkaavaan leimaamiseen, jota Finrosforum, Kavkaz Center ja Vähemmistövaltuutetun toimisto ym. harjoittivat jo ennen kuin minua oli sanallakaan kuulusteltu.

Yhä edelleen Vähemmistövaltuutetun editoitu tutkintapyyntö on julkisessa levityksessä Finrosforumin sivustolla. Tutkintapyyntö leimaa minut epäilemättä rikolliseksi rasistiksi, jollainen en tietenkään ole.

Luonnollisesti tietyille henkilöille itse prosessi ja sen julkisuus olivat voitto: kirkkoherra saatiin tällä tavalla savustettua pois virastaan työttömäksi. Espoon hiippakunnan tuomiokapituli sai perusteet virastapidättämiselle ja leimaavalle tuomiolleen, jonka mukaan minä olisin ”rikollinen”, vaikka syyttäjä ei ollut vielä tehnyt edes päätöstään.

Kirkkoherran virastaerottamista varten riitti, että asia oli siirretty syyttäjälle niin kuin kirkkoherroista tehdyt rikosilmoitukset siirretään poliisilta säännönmukaisesti syyttäjän harkittavaksi. Nyt valtakunnan syyttäjä teki päätöksensä.

Elän tämän oikeudellisen päätöksen mukaisesti ja tunnistan entistä paremmin, millainen kielellinen kärjistys on sopimatonta tai sopivaa poliittiseksi keskusteluksi. Keskusteluhan ei sinänsä ole päättynyt, mikäli kantelijat ovat toivoneet täydellistä hiljaisuutta ikään kuin ”pelottelun” avulla. Keskustelun tulee olla entistä hienostuneempaa ja argumentit sopii yhä paremmin saattaa teräviksi.

Vähemmistövaltuutetulla oli tekstit kokonaisuudessaan, mutta hän oli alleviivannut syytettä varten tekstistä kaksi lauseen puolikasta. Valtakunnansyyttäjä luki myös koko lauseen. Valtakunnansyyttäjän mukaan tekstissäni olisi ollut moitittavaa ilmaisua, mutta hän ei nostanut syytettä. Oikeusjärjestelmämme mukaan edes syytetty ei ole syyllinen, vaan häntä on kohdeltava syyttömänä. Minua vastaan ei nostettu edes syytettä.

 Lisäksi arvioitavaksi jäävät kirjaamattomat syyt, miksi syytettä ei nostettu. Epäilemättä valtakunnansyyttäjä piti toimintaa vähäpätöisenä syytettä varten. Vasta käräjäoikeus olisi päättänyt syyllisyydestä, jos olisi päätynyt sellaiseen tuomioon. Tällöin olisin poliisin esitutkinta-aineiston lupauksen mukaisesti tuonut eritellysti myös tiedot niistä tapauksista ja viranomaispapereista, joissa "yhteys" Pohjois-Kaukasian terrorismiin ja Kavkaz Centeriin on ollut häiritsevä. Lisäksi olisi koko moninaisuus tullut käsitellyksi, niin ettei rasistisiin leimoihin puoleen tai toiseen ollut aihetta.

Sanallista leimaamista kiinnostavempaa on kulissien takainen yhteydenpito. Pauli Saarisen Uusi Suomi -blogissa kirjoitettuun parjauskirjoitukseen, jossa ei ole oikeusjärjestelmämme alkeellistakaan tuntemusta, on liitetty valokuva minusta talvisessa tilanteessa. Tuon valokuvan ottaja ei ole kuitenkaan Saarinen, vaan Kavkaz Centerin webmasterina Suomeen poliittiseksi pakolaiseksi saapunut Islam Matsiev, joka elää Suomessa väärällä nimellä Islam Tumsoev. Hän saapui Suomeen lentokoneella yhdessä Mikael Storsjön ja Shamil Basajevin sukulaisten (mm. siskon) kanssa. Kuvaa ei ole ollut aiemmin julkisuudessa.

Kuva: Pauli Saarisen blogin kuva on osa Kavkaz Centerin kulissien takaista verkostoa

Vallitsevassa tilanteessa lähden siis siitä oikeudellisestä tosiasiasta, että en ole edes syytetty: näin ollen pidän merkillisenä, että julkisuudessa esillä olevissa eräissä kommenteissa minua kuitenkin kohdellaan "syyllisenä". Tilanne on entistä erikoisempi siitä näkökulmasta, että näitä ihmiskuljetuksia järjestänyt henkilö on ollut syytteessä ja rikosoikeudenkäynnissä sekä on matkalla syyttäjän vaatimuksesta hovioikeuteen, jossa syyttäjä vaatii vankeusrangaistusta. Häntä kuitenkin luonnehditaan "ihmisoikeusaktivistiksi" juuri niiden keskuudessa, jotka leimaavat evp.pappia syylliseksi rasistiksi, vaikka häntä ei edes syytetä. Edes syytettyä ei tule kohdella syyllisenä, vaan toistaiseksi syyttömänä. Moraalinen paheksunta ja julkinen keskustelu eivät ole kuitenkaan estetyt kummankaan syyttömän suhteen.- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Perheen, rakkauden ja uskollisuuden päivä

Kuva: Morsiusparaati Pietarissa Perheen, rakkauden ja uskollisuuden päivänä

Ortodoksisen uskon mukaisesti 8. heinäkuuta on Venäjän pyhimysten Pietarin ja Fevronian (Феврония Муромские) muistopäivä, uskollisuuden ja rakkauden suojeluspyhimysten päivä.

Tämän mukaisesti sekä Venäjällä että eräissä muissa valtioissa vietettiin perjantaina 8. heinäkuuta Perheen, rakkauden ja uskollisuuden päivää (День семьи, любви и верности).

Video: Hääparit ovat vähän aikaa sitten saaneet pormestarilta muistokuvan


Pietarissa useita kymmeniä nuoria pareja juhlisti avioliittonsa alkua. Jokaiselle nuorelle parille myönnettiin Pietarin kuvernöörin lahja – kultaseppä Vladimir Mihailovin suunnitteleman pyhän Pietarin ja Fevronian kuvan. Vanhan perinteen elvyttämisessä on Svetlana Medvedevillä – presidentti Dmitri Medvedevin aviovaimolla - ollut keskeinen merkitys.

Video: Nuorten hääparien paraati


Kun nuoret avioparit olivat saaneet kuvernöörin lahjan, tämän jälkeen he siirtyivät vieressä sijaitsevaan Taurian puistoon (Таврический сад), jossa oli ollut jo useita tunteja moninaista ohjelmaa koko perheelle. Lapset pelailivat palloa. Itse puistokin on jo nähtävyys. Sen historia ulottuu kauas 1800-luvun alkuun asti.

Video: Morsiuspuvut muotinäytöksessä

Morsiuspukuja saattoi katsoa myös muotinäytöksessä. Myös jalkapalloseura Zenith oli mukana järjestämässä toimintaa. Häätanssin saattoi tanssia tai opetella myös Katjuskan soidessa. Hääautot olivat venäläiseen tapaan erityisen vaikuttavia. Avioliitto ymmärretään Venäjällä vielä perinteisen inhimillisen ymmärryksen ja ortodoksisen uskon mukaisesti miehen ja vaimon liitoksi, minkä tähden myös tätä juhlapäivää oli suunniteltu lapsia varten. Lapsethan syntyvät miehen ja naisen kanssakäymisessä, mikä ymmärretään yhä Venäjällä yhtä hyvin ortodoksien, muslimien kuin muiden uskontokuntien tai uskontokuntiin kuulumattomien keskuudessa. Kyse ei ollut juhlassa ja sen paraatissa seksuaalisuuden inspiroimasta moni-ilmeisestä irrottelusta, vaan ”perheen, rakkauden ja uskollisuuden päivästä”.

Video: Katjuska häätanssina

Kuva: Hääauto venäläiseen tapaan

Kuva: Kasvomaalausta puistossa

Kuva: Lapset leikkivät

”Yleisvenäläinen kansanrintama” tai ”Koko Venäjän kansanrintama” (Общероссийский народный фронт) jakoi kauniit siniset ilmapallot. Perheiden pienimmistä alkaen oli voimakasta kannatusta Vladimir Putinin perustamalle kansanrintamalle, jonka kannattajajäseneksi olen myös itse ilmoittautunut virallisesti. Itsekin otin ilmapallon ja vein sen asuntooni.

Kuva: Vladimir Putinin pieni kannattaja on valinnut oikein ja voi keskittyä onnellisesti omiin tutkimustoimiinsa kauniissa puistossa

Kuva: Suomalainen ex-pastori omistaa kunniakkaasti tämän ilmapallon (Yleisvenäläinen kansanrintama)

Nuorten hääparien paraati oli kaunista katsottavaa. Pienistä lapsista alkaen meikäläisiin vanhoihin ihmisiin saakka ihastelimme rakastavien avioparien kauneutta, yhteiselämän tervettä alkua. Myös kaunis aviopari Vitali ja Natalia loistivat elämän kauneutta. Mielestäni he olivat kymmenien pariskuntien joukosta kaunein ja viehättävin. Jututin heitä sitä varten, että voisin kirjoittaa tästä tervehenkisestä paraatista ja nuoresta avioparista heinäkuun lopulla Russia Today -blogiin. Myrskyävä vesisade, ukkonen ja salamat eivät häirinneet heidän rakkauttansa. Suomessahan ei tunneta rakastavien heteroparien paraateja.

Kuva: Vesisade yllätti

Sateen yltyessä ihmiset pakenivat sadetta puitten ja katosten alle. Vesisateen loputtua kuuma maissi maistui entistä paremmalta. Salama iski vähän kauemmaksi Pietarissa, puun alla sateen suojaa etsinyt vanha pari menehtyi salaman johdosta.

Kuva: Kuumaa maissia

Vesisade oli nopeasti ohi. Tämän jälkeen alkoi upea konsertti puistossa. Paikka oli todella idyllinen, vesien ympäröimä konserttipaikka. En kuitenkaan jäänyt konserttiin, jonka esiintyjät ja kutsuvieraat olivat aivan tunnettua joukkoa. Paikalla ei tietenkään ollut Lady Gaga tai vastaavat, jotka ovat äskettäin markkinoineet homoseksuaalisia ihanteita Roomassa pidetyssä konsertissa, jonka rahoitus tuli Yhdysvaltain ulkoministeriöstä. Pietarin konserttia Perheen, rakkauden ja uskollisuuden päivänä ei rahoitettu Yhdysvalloista! Neuvostoliitossa oltiin sittenkin oikeassa jo kauan sitten moraalisesta rappiosta, joka saapuu Lännestä: Разложение идёт с запада.

Kävelin hienon päivän innoittamana Metsäteknologisen akatemian puiston läpi ja ihmettelin luonnon kauneutta: korkeimmat vaahterat olivat yli 50 metriä korkeita. Puiston toisella äärimmäisellä laidalla oli muistomerkki Joulukuun vallankumouksellisten taistelulle. Tuo rikas väki yritti vallankumousta ennen kommunistien lokakuun vallankumousta, mutta heidät karkotettiin Siperiaan. Muistan, miten vaimo joskus kertoi kouluvuosistaan ja kyseisen vallankumousyrityksen opetuksesta Neuvostoliitossa Siperiassa: hän ihmetteli koulussa noiden rikkaiden ihmisten kauhistelua karkotuksesta. Mitä kauheaa on elää Siperiassa, kun hän itse nautti elämästään siellä. Ehkä Siperia eristää vallankumouksen eturintamasta, mutta se ei ole elämän loppumista, se ei ole keskitysleireihin tai holokaustiin verrattavissa oleva tuho. Siperiassa käydään koulua, opiskellaan, tehdään työtä, rakastutaan ja perustetaan perheitä, harrastetaan kulttuuria.

Kuva: Metsäteknisen akatemian puistossa kasvaa upeat vaahterat

Kuva: Joulukuun vallankumouksellisten taistelun muistomerkki Pietarin metsäteknisen akatemian puistossa- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Al-Qaidan ja Tšetšenian terroristien aseveljeys on alkanut jo vuosikymmeniä sitten

Pohjois-Kaukasiassa toimivat bandiitit ovat jo vuosikymmeniä sitten toimineet osana kansainvälistä terroristiverkostoa, josta tunnetuin ryhmittymä on Al-Qaida.


Kuva: Juha Molari varoittaa Russia Today -kanavalle lähettämässään kirjoituksessa (22. kesäkuuta 2011) sinisilmäisyydestä, sillä Pohjois-Kaukasian bandiitit toimivat osana Al-Qaidan kansainvälistä terroristiverkostoa


Bandiittien tueksi on saapunut taistelijoita eri puolilta maailmaa. Iskuja on tehty myös Pohjois-Kaukasian rajojen ulkopuolella. Huumeet, aseet ja raha ovat ylittäneet paikallisia ja valtakunnallisia rajoja. Kirjoitin aihepiiristä lyhyen katsauksen Russia Today –kanavalle, jossa kirjoituksen johdosta voi käydä myös keskustelua: ”The angels are not subject to accounting”.

Tarkoitukseni on tuon katsauksen avulla asettaa myös Pohjois-Kaukasian separatistisen kehityksen puolesta mainostava ja koko Venäjän hajottamista tavoitteleva Kavkaz Center –toimitustyö sekä muut vastaavat mediat sekä tietty ”hyväntekeväisyys” siihen oikeaan yhteyteen, johon ne liittyvät: osaksi Al-Qaidan hyväksi tehtävää työtä.

Kavkaz Center ja sen monikansallinen tukiverkosto joutuu tämän kesän aikana monien paljastavien katsausten kohteeksi Russia Today -kanavalla ... Odotettavissa on, että Mikael Storsjö, Heidi Hautala ja Lasse Lehtinen sekä monet muut tutut suomalaiset ja suomalaisille ehkä vähemmän tunnetut ulkomaiset nimet tulevat esille kirjoituksissani, kun arvioin Venäjään vihamielisesti suhtautuvia hankkeita.


- - - - - - -